lauantai 9. tammikuuta 2010

Ghostbusters III vaikuttaa lupaavalta

Kolmannen Ghostbusters leffan tulo vaikuttaa jo hyvinkin lupaavalta -ainakin jos on Imdb:ssä oleviin tietoihin luottamista. -Kolmannessa elokuvassa pitäisi olla kaikki alkuperäiset tähdet mukana. -Listataanpas heidät tähän alas.
...

Bill Murray

Herra Murray palaa Dr. Peter Venkmanin rooliin. -Vaikka ikää on jo..., niin kuvittelisin kuitenkin vielä yksien Venkmanien jaksavan. -Vetreästä näyttelystä saatiin näyte vuonna 2008 ilmestyneessä seikkailuelokuvassa -Hehkuva kaupunki. -Pienellä maskeerauksella saa pahimmat vanhuuden merkit peitetyksi.


Dan Aykroyd

Herra Aykroyd palaa Dr. Raymond Stanzin rooliin. -Häntä ei kyllä tarvitse maskeerata näyttämään nuoremmalta. Hän voisi näytellä Raymondia vielä neljännessä -ja viidennessäkin Ghostbusters jatko-osassa..., joita toivon mukaan ei tehdä sillä tällä kolmannellakin on riskinsä lässähtää..., mutta sitten neljäs -ja viides olisivat jo täyttä sontaa. -Ainakin voisin kuvitella näin.


Harold Ramis

Herra Ramis palaa Dr. Egon Spenglerin rooliin. -Hän on hieman pyöristynyt..., mutta se ei todellakaan haittaa ja ole mikään estävä tekijä palaamasta vanhaan rooliin. -Ja ikäkään ei ole vielä mikään este -joten vielä yhdet Spenglerit luulisi menevän helposti. -Herra Ramis tekee muuten paluun taas isompiin rooleihin. -Nyttemmin hänet on nähty vain pienissä sivurooleissa. Tässä kolmannessa Ghostbusterissa taas keskeinen osa.


Sigourney Weaver

Unohtui mainita noiden edellämainittujen kohdalla että he ovat ainakin varmoja tapauksia palaamaan kolmanteen osaan. -Toisin kuten sitten alkuperäisistä näyttelijöistä -Sigourney Weaver..., joka on vielä huhujen pohjalta mukana..., mutta eiköhän huhut kohta muutu todeksi. -Neiti Weaver tosiaan palaa -tai tällähetkellä -palaisi Venkmanin naisystävän -Dana Barretin rooliin. -James Cameronin Avatar leffassa nähtiin -että ainakin vetreyttä löytyy vaativampiin rooleihin. -Ja eihän Danan rooli ole edes vaativa.

Ernie Hudson

Herra Hudson palaa Winston Zeddmoren rooliin. Hän kuuluu näihin varmoihin tapauksiin jotka tekevät paluun. -Ja hänestä ei voi kyllä sanoa että ikä painaa. -Ei TOD..!! -Aykroydin tavoin myös voisi näytellä neljännessä -ja viidennessä osassa -helposti. -Ernie Hudson nähdään muuten tänä vuonna ilmestyvässä -Smokin' Aces jatko-osassa. -Ja Imdb merkintöjen mukaan hänen seuraava leffa onkin sen leffan jälkeen tämä kolmas Ghostbusters elokuva. -Ellei nyt sitten välissä tule leffoja. Ghostbusters III tulee kuitenkin vasta vuonna 2012.


Rick Moranis

Herra Moranis palaa Danan nörttinaapuri -Louis Tullyn rooliin. -Ainakin huhujen mukaan. -Mutta eiköhän tämäkin ole aika varma tapaus...? -Herra Moranis ei olekkaan näytellyt leffoissa sitten vuoden 1997 -Kulta, kutistin meidät elokuvan. -Tosin ääniroolin hän on heittänyt Disney piirrosleffaan -Karhuveljeni Koda -ja sen jatko-osaan.

Annie Potts

Neiti Potts palaa Ghostbusterssien sihteeri -Janine Melnitzin rooliin. -Tosin myöskin vasta huhujen mukaan..., mutta kuten Sigourney Weaverin -ja Rick Moranisin kohdalla -uskon hänenkin olevan aika varma tapaus. -Neiti Potts on nyt enemmän näytellyt TV-sarjoissa. Viimeisin kunnon leffa missä hänet on nähty on vuonna 2004 ilmestynyt -Elvis Has Left the Building komedia. -Ainakin tarkistamani mukaan.

-Siinä oli kaikki tämän hetkiset näyttelijät jotka ovat mukana kolmannessa elokuvassa. -Odotan innolla että pääsen blogaaman ketä uusia tähtiä on mukana leffassa.

Ei kommentteja: