keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Päivän TOD tod TOoOoOoOoD makee(t) kuva(t)

Elokuussa, 19. päivä torstaina päivän makeissa kuvissa tuli mainostettua tätä upeaa julkaisua -ja tänään se sitten tuli hankittua. -Tosin ei Anttilasta kuten silloin mainostin -vaan Sokoksesta -sillä Anttilassa niitä ei lainkaan edes ollut. -Sokoksessa sen sijaan oli montakin kappaletta ja poiminpa sitten sieltä omani. -Ja siinä se nyt koreilee.

Kurkataanpa boksin sisään. -Kivan näköistä sälää sieltä näkyy paljastuvan. -Otetaanpa ne esille...

... -Kappas noin. -Ooh -mitä kaikkea kivaa boksi sisältääkään. -Keskellä koreilee upea 3 levyn julkaisu. -Esitelläänpä muut tavarat erikseen -aloittaen...

... -upeasta taskumatista jossa on elokuvan logo kyljessä. -Tuskinpa tulee käyttöä tolle..., mutta TOD makee koriste-esine se kyllä on.

Sitten boksistä löytyy kolme kappaletta postikortteja joissa kaikissa kuva elokuvan julisteesta eri tyylisinä. -Tuossa yksi esimerkki.

Ja lopuksi vielä laatikosta löytyy tollanen kiva putkihuivi jonka voi pistää mm. tollaseks merirosvohuiviksi. -Huivia voi hyödyntää myös monellä muulla tavalla. -Pussissa johon huivi oli pakattu on muutama ohje laitettu kylkeen miten huivin voi pukea eri tavoilla. -Kallis pamaus oli (52,95 €)..., mutta TOD sen arvoinen. -Leffa oli viihtyisä ja oheiskrääsä kyllä kruunaa kaiken.

EDIT. Leffan ostamiseen liittyy muuten ällöttävä tapahtuma..., mutta siitä sitten itse blogauksessa -Päivän ällöttävä tapahtuma.

Ei kommentteja: