keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Päivän ruoka (by Tontsa)

Ei kannataisi nälkäisenä mennä kauppaan... Muuten, no kuvahan sen kertoo! Hyvä ettei räjähtänyt koko kori 😁 Tai en khyllä pahemmin ostanut mitään turhaa, mutta... Tosiaan, "pahemmin", khyllä sieltä varmaan jotain turhaa tarttu mukaan. No toi Finduksen pakasteruoka ei ollut turha. Siitähän vaahtosin (:D) jo eilen - nyt on vaan eri maku. Mutta, vaihtelu virkistää. Toki, toi eilinen (Pasta Tortellini) oli niin hemmetin hyvää, että toisen olisin voinut pakkaseen ostaa (tän lisäksi) 😋 Mutta, eipä niitä ollut 😕 Mutta eiköhän toi  tänään ostettu (grillipihvit) ole hyvä - usko on ainakin kova.

Nyt muistin ruoka-aines -kuvan ottaa, ihme on tapahtunut 😇😁 No kai tähän blogaukseen alkaa jo tottumaan, kaikesta vaan ottaa kuvan - vaikka vaan varmuuden vuoksi JOS tarttis 😂 Aika helppo on arvata mitä noista aineksista tulee, mutta... Pidetään vähän aikaa jännitystä yllä! 😆

No se jännitys ei kauaa kestänyt 😅 Makaroonilaatikkohan se sieltä tuli 😊 Tämäkin kuuluu parhaimmistoon. Vaikka on aika halpa ja helppo tehdä, mutta jos/kun ainekset on kohdallaan, niin PAkKO on khyllä tykätä 😋 Juusto varsinkin on hyvä ja tärkeä, ilman sitä olisi aika tylsä. Toki makaroonit, ja jauheliha on myös tärkeitä, kuten munamaito - mutta ne nyt on perussälää mikä tähän kuuluu. Juusto on semmoinen vapaavalinta. En muista että olisin koskaan jättänyt sitä pois.


Mutta, erittäin hyvä ruoka khyllä :) Jos et ole pitkään aikaan tehnyt, ja on nälkä - niin tätä voi TODellakin suositella :saint:

Ei kommentteja: