torstai 27. lokakuuta 2022

Päivän ruoka, juoma & jälkiruoka

Kolme kärpästä yhdellä iskulla 😇😁 Ruokana tosiaan Finduksen grillipihvit, ja... Noh, ihan syötävää oli, mutta ei lähellekkään niin hyvää kun eka maistamani Pasta Tortellini 😔 Pahoin pelkään, että kun maistan tota (pasta tortellini) uudestaan, niin se(kään) ei ole niin hyvää. Se oli vaan uutuuden viehätys, tjs... 😟 Sitten on vielä edellisessä blogauksessa mainostamani Pasta Alfredo. Saa nähä mistä se(kin) on kotoisin?! Mutta tosiaan, grillipihvit oli vähän pettymys 😕 Khyllä ton nyt söi, mutta ostanko uudestaan, niin... Se on eri tarina!

Sitten juomana on/oli Mega Force. No se nyt on tosi hyvä, khylläkin vaan yhden jutun takia - nimittäin hinnan. Alle eurolla lähtee 0,5L tölkki, niin khyllä kelpaa - vaikka maistuisi kusivedeltä 😱😓😄 Tai nyt hinta taisi nousta yli euroon, oliko se jotain 1,09e 😨 Mutta jos vertaa kilpailijoihin, niin onhan tää nyt paljon parempi - niin siltä hinnaltaan. Ja ei makukaan nyt niin paha ole, ainakaan mun mielestä. Enpä maista kovin suurta eroa esim. Red Bulliin. Ja se maksaa melkein/ellei ylikin kolme kertaa tän verran. Joten en ymmärrä että megaforcea sanotaan teinien suosimaksi halvaksi juomaksi. Enemmänkin hintatietoisten juoma, ja jotka ei juo juomaansa imagon, yms shitin takia... Sitten on myös ES. Mutta se(kin) on vähän kallimpaa... Mutta pieniä tölkkejä khyllä ostan (es:ltä), koska aina ei huvita juoda puolen litran hirmu tölkkiä 😅 Ja megaforcella ei ole valikoimassa noita pieniä tölkkejä, en tiedä miksi?! Mutta ihan hyviä nämä kaikki on - paitsi jotku hinnaltaan, mutta voisi toki yrittää vähentää 😱 No ei nämä kovin terveellisiä khyllä ole 😩 En nyt ala googlettaa haittoja, mutta... Tiedossa on että ei ihan joka viikko kannattaisi, puhumattakaan joka päivä. Mutta kun en juo tätä, niin juon yleensä limua. Kannattaisi varmaan maitoon/mehuun vaihtaa, mutta... Nää on niin hyviä! 😱😲😵😋😁 Mutta se niistä, mä juon mitä haluan...

Sitten on vielä jälkiruoka! No kuvassahan se näkyy...


...rasiallinen irtokarkkeja - khyl kelpaa! =) Niittenkin (karkkien) syömistä voisi vähentää, mutta... En ole pikkulapsi, syön sitä mitä huvittaa. Onneksi en ihan övereitä vedä - ihan hallinnassa on! :)

Ei kommentteja: