keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Päivän alku-/jälkiruoka + "movie meal" ruoka

Tulipas siinä erikoinen otsikko..., mutta käydäänpä se läpi. Elikkä tosiaan - keskustareissulla tuli käytyä Kampin Narinkkatorilla olevassa kojussa ottamassa lihapiirakka ja sen jälkiruokana toimi hillomunkki ja kahvi. On kyllä vielä tulossa erillinen virallinen päivän jälkiruoka blogaus. Joops..., mutta tämä oli tosiaan alkupala. Torikahvilan jälkeen tuli poikettua ruokakaupassa.
Ja tollanen setti sieltä lähti mukaan. Siinä on neljä eri frillimakkarapakettia..., kaksi voitaikinapakettia..., kananmunia ja kahta eri cheddaria - toinen on chili cheddar ja toinen perus.
Ja tämmösen setin sitten kehittelin niistä. Voitaikinan sisään rullattut grillimakkarat ja cheddarjuustot. Noi missä on viillot päällä on hieman tulisempia - niissä on Carolina Reaper makkaroita ja chilicheddaria -ja toisessa on perus grillimakkaraa ja perus cheddaria. Sitten kun tämä on vielä -"movie meal" -niin esitelläänpäs poikkeuksellisesti päivän leffa tässä samassa. Eli päivän leffana toimii komediaelokuva -Hylättyjen vaimojen kerho -mitä en olekkaan aikaisemmin nähnyt. Päivän juoman joka näkyykin tuossa taustalla - esittelin jo omassa Hulkin blogissani. 

Ei kommentteja: