lauantai 5. marraskuuta 2022

Päivän makee k... tulossa huomenna!

Eipä hötkyillä, ei mulla tätä vielä ole! 😎😓😋😁 Huomenna vasta haen (kun huomasin mainoksen liian myöhään, eikä tällä nyt niin kiire ole). Mutta mitä jos nämä on loppu kaikkialta, sitten tulee itku puseroon! 😓😂 Tuli tosiaan tommonen mainos sähköpostiin. Tulikohan muille?! No noihan mainokset on aika hyvin tähdättyjä. Heti jos etsit jotain, niin siitä on mainoksia kaikkialla! Mikä on välillä vähän rasittavaa, varsinkin jos/kun olet sen jo ostanut, niin mainoksia on siitä jokapuolella... 😱😡😳 Niin sitä mietin, että tulikohan tän mainos sen takia, että ostin niitä muita valoja? 😳

Tosiaan ostin niitä LED -valoja, TV:n ja tietokoneen taakse (sekä kellon kattoon). Linkitänpä ne tähän;

LED -valo TV:n taakse

Kello kattoon

LED -valo tietokoneen taakse

Mitä mieltä noista? No, khyllä olen ollut erittäin tyytyväinen! 😇😎 En sitten tiedä mitä naapurit ajattelee, varsinkin kun valot vilkkuu keskellä yötä (n. 00.00 meen nukkumaan, johon asti ne palaa - tai se; riippuen olenko tietokoneen vai TV:n ääressä)! Suosittelen hommaamaan, jos on yhtään mielenkiintoa. Clas Ohlsonista löytyy, ellei ne ole loppuneet - mutta sitten vaan toiseen liikkeeseen (tai varaa netin kautta...)!


Eli huomenna pamahtaa tähtitaivasprojektori mun kämppään, jonka pitäisi sopia tänne kun nyrkki... noh, ties minne! =D Ja toi toimii vielä akun voimalla, eli ei tarvitse sijoittaa semmoiseen paikkaan missä on pistoke. Mitä khyllä luin, niin 2-3 tuntia kestää vaan akku?! =O Se on aika vähän... Mutta tota voi varmaan käyttää sillein, että se on virrassa samalla kun käyttää. Joka poistaa khyllä sen mahdollisuuden, että ton laittaisi minne sen haluaa. =( No voi sen 2-3 tuntia olla missä huvittaa, sitten vaan lataukseen/-ja uuteen paikkaan! :) No enköhän selviä tolla - jos en, eli että en ole tyytyväinen - niin sitten vaan palautan sen. Mikä tossa sitten voisi mättää? No jos se on liian heikko (mitä toi kello vähän oli/on :/...), tai siinä on tylsät kuviot, tjs... Noh, huomenna se selviää :saint:

Ei kommentteja: