maanantai 21. marraskuuta 2022

Päivän ruoka ja jälkiruoka

Esittelyn jo blogasinkin, tässä ne on valmiina 😊 Tai ei ihan valmiina, pieni 'hienosäätö' vielä...

Ja noin, valmista! 😋 Makkarat piti pilkkoa - kun aika vaikea sängyssä syödessä ruveta pilkkomaan, ja ketsuppi on lisätty. Oli khyl hyvää, en nyt tiedä oliko ihan hemmetin hyvää?! 😱 Mutta tommosta hyvää kotiruokaa, jota khyl kelpaa syödä 😊 Ja täyteen tulee takuulla, mitä mä punnitsin, niin 759g 😲😲 No siinä riitti syömistä, vielä kun mitään ei heitetty pois (esim. kanankoivet, jossa luut menee roskiin - tai koiralle, yms... 😁)!

Sitten juomana on ilmeisesti Pirkka Murkku (cola-appelsiini), en nyt laita "juoma" labelia 😨 Olen tainnut tämän nimittäin jo esitellä - jos en ole, niin... No eipä ole paljoa sanottavaa. Sitten on jälkiruoka, hyvinhän se jo näkyi esittelyssä, mutta nyt näkyy paremmin. Tai "x" -kirjain ei oikein näy 😓😁 Mutta, eli... Fazerin Remix pussi siis kyseessä. Varsin hyvä pussi, löytyy niin salmiakkia, kun hedelmää. Mä nyt oon salmiakin ystävä, mutta khyllä ne hedelmätkin menee 😊 Niitä (hedelmiä) vaan jää yleensä pussin pohjalle, ja sitten heitän sen roskikseen kun se on seissyt liian kauan...


Eli hukkaan menee :/ :'( :P :D Mutta, suurimman osan khyllä syön :) Mitäs muuta oli, niin; Heroesia taas katsoin (kuten tokasta kuvasta näkee)! Niin siinähän on Claire Bennet -hahmo, mitäs siitä saisi aikaiseksi? No ei ole kovin vaikea arvata, kohti seuraavaa blogausta vaan... =) B)

Ei kommentteja: