perjantai 2. joulukuuta 2022

Leffaan tosiaan tänään; mun eväät (jälkiruoka)


Meinas ihan unohtua kokonaan kuvata leffateatteri eväät, mutta onneksi Hulk oli tarkka, ja muistutti siitä 😊 Tosiaan tuli otettua (tai ihan ostettua 😓😆) tommonen nacho 'pelti' kahdella dipillä (sulanut juusto ja joku salsa, en nyt tota jälkimmäistä muista kunnolla...)! Oli khyl maittava, ja - varsinkin hintava! 😡😓😋😁 Tota ei ihan joka kerta raaski ottaa 😫 Kuvassa on myös MatoApinan perus peukalo (jonka mä aloitin omassa blogissani, siksi tummensin vaan itseni 😇😎😓😋😂), jopa kolmin kappalein 😳😱😵😇😎😋😀

Leffana tosiaan toimi Violent Night (2022), jonka Hulk jo blogasi kahteen otteeseen (ensi-ilta & päivän leffa)! Ihan hupaisa leffa oli, mutta... Ei sen enempää huvita kertoa, kello alkaa jo olemaan sen verran että... No nukkumaan en vielä mene moneen tuntiin, mutta... Rentoutua haluan, arvostelu(n tynkäsen) teko ei ole sitä!


Oli tosiaan maittava toi nacho setti, ehdottomasti uudestaan joku päivä. Mutta vasta pitkän tauon jälkeen, hinta kun on mitä on?! Mutta eiköhän kolme peukkua kerro kaiken; hyvä setti, TOD!! B)

Ei kommentteja: