torstai 11. toukokuuta 2023

Päivän juoma

Pitkästä aikaa multa(kin) päivän juomaa 😇 Tai Mad Croc -juoman blogasin vähän aikaa sitten, mutta siitä edellisestä on jo aikaa... No mutta, ei sillä niin väliä - eiköhän keskitytä tämän päivän juomaan 😎 No buffetissa kun ollaan, niin... no tottakai limuakin saa niin paljon kun haluaa 😍 Se on iso plussa! 😊 Ja täytyy kehua, että näiltä löytyy jäitäkin, se on vähän harvinaisuus... Ainakin/varsinkin buffetissa, vaikka... no ei khyllä RAX:in lisäksi tule mieleen kovin montaa buffettia...

No on niitä muutama, oli yksi pizzapaikka missä kävin seuran kanssa kun autolla käytiin vähän pidemmällä. Sitten on se buffetti mistä olen blogannut eli The Plaza – Wine & Craft Beer, mutta siihen ei kuulu juoma (paitsi vesi, mutta mä en siihen koske 😡😖😓😋😁)! Mutta jäät siis, ne on aika harvinaisia. Sitten on vielä sitruunaa (Pizza Hutissa), se tuo hyvän raikkauden kun sen heittää limun sekaan (mikä näkyy edellisessä blogauksessa...)!


Eli varsin herkullinen ateria siis... =) Niin ja limu, tämähän oli juoma blogaus :) Pääsee vähän unohtumaan, kun en ole pitkään (juomaa) blogannut! Ja, tulee vielä extra juoma?! =O Se on jo harvinaista, ainakin/varsinkin mulle - Hulk niitä on paljon pamautellut! :saint: Nyt on mun vuoro! B)

Ei kommentteja: