maanantai 1. toukokuuta 2023

Ruoka ostosten esittely

Jahas, se olisi sitten ensimmäistä kertaa?! 😵 Niin omatekoisten hampurilaisten teko 😳😳 Jotenkin ei ole vaan tullut tehtyä näitä, ehkä kun ne on niin vaivalloisia?! 😖 Mutta jos/kun olen tehnyt omatekoista pizzaa ja tortilloja, niin ei tämä kaukana ole... Mistä sitten sain innon? No eilen olisi ollut yhdet synttärit, mutta jotenkin laiskotutti niin en mennyt niihin 😕😓😋😁 Sain sitten myöhemmin selville, että siellä olisi ollut, noh, juuri näitä mitä tänään teen 😊 No, nyt teen nämä itse - joten en menettänyt mitään 😇 Toki, ne olisi ollut 'erilaisia', mutta... no eiköhän aika samoja. Mutta siellä olisi tietenkin ollut hyvää seuraa, mutta... no niin on tänäänkin, yksin en tommosta läjää vedä?! 😈😓😋😂 Toki, jos jää yli - niin sitten syön jämiä seuraavina päivinä (jota ei varmaan huvita blogata, niinQ tässä välillä en ole blogannut mitään - pariin päiväänkään...)!

Ei kai muuta kun esittelemään, jotka löytyy khyllä tuttuun tapaan mun toisesta blogista; Valio Hyvä Suomalainen Arki Juusto viipale (no tämä oli jo jääkaapissa), Hetki Amerikan SalaattiKotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23%, Kotimaista Isot vapaan kanan munatVaasan Street Food Rustic BRGR Hapankäjuureen leivottu burgerisämpyläPaksoi "sipuli" pinaattikiinankaali ja maustekurkku.


Pitää khyllä heti tarttua tohon Paksoi "sipuli" pinaattikiinankaali -shittiin... :| :| Tai, noh... senhän voisi blogata päivän ällöttävänä tapahtumana :'( :'( Sitten löytyy maustekurkkua, josta... no enpä hirveästi tykkää - khyllä se nyt hampparissa jotenkuten menee... No paljoa en laita, miksi sitä sitten on noin paljon? No seura tietenkin, se/hän tykkää siitä, joten... :) Innolla khyllä odotan mitä tuleman pitää, vaikka... no tuskimpa nyt on kovin erikoista =/ Hyvää toki varmaan, tai siis... ON..!! Mutta onko vaivansa arvoista, niin...

Ei kommentteja: