perjantai 15. syyskuuta 2023

Päivän "eka 1/2" leffa (poster + trailer)


Hulkki tämän blogasikin 😊 Tai sitä ennen, mä khyllä arvuuttelin tätä leffaa 😇😋 Ja sitten kerroin oikean vastauksen, jossa oli (erilainen) poster 😊 Nyt sitten blogaan vielä trailerin (sekä laitoin jo ton erilaisen posterin...)!


🌟🌟🌟+

Oli khyllä ihan hyvä leffa 😊 Hulkki vaan nukahteli (en nähnyt sitä teatterissa, itse kertoi jälkikäteen), mun mielestä tämä ei niin huono ollut... Toki, jos oli nukkunut huonosti - tai maha oli liian täynnä RAX:sta, tai... Syitä voi olla monia! 😋😁 Mutta, itse traileriin...


Näkyihän tässä muita ihmisiä..?! Ainakin trailerin alussa, mä 'valitin' (leffan jälkeen) - että muita ihmisiä ei näkynyt. Vähän niinQ 'halpis' leffa :x :x No alun jälkeen ei khyllä enään näkynyt, keskityttiin vaan yhteen taloon. Joka oli vähän tylsää, ymmärrän khyllä - että Hulk nukahteli... =/ En tule varmaan ostamaan tätä kokoelmiin, ellei tule jotain hiAnoa boxia jossa on kaikki :) Mutta, kuten olen todennut - mistä tietää, koska "kaikki" leffat on tullut?! =( Ja erikseen en osta... Tietenkin, jos kymmeneen (10) vuoteen ei ole tullut uusia, niin... Mutta, huvittaako näitä enään silloin ostaa =/ Toki, eipä ole pitkään aikaan nähnyt :)

Ei kommentteja: