keskiviikko 11. elokuuta 2010

ExpendableeeeeeeEEEEEEEES *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* (ja Akinator :p)


Sieltä se senkun vaan lähenee lähenemistään *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Ai mikä :x?!? Ah-hah :D! No olisiko KAUAN ja HARTAASTI odotettu The Expendables *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Elokuva josta Hulk on blogannut laskuria :saint:...? No olisi :), OU FUCKING YEAH B)! Odotus on näköjään käynnistynyt jo 22.02.2009 (otsikolla; "Siinä leffa jota odottaa...") :o?!? Niin kauan aikaa jo sitten :x, kieltämättä hemmetin hyvänä päivänä [kts. synttäri(ni) ;)... :p] *SYDÄN*, OU YEAH B), eh-heh :D! Mitä itse kuvaan :saint:... Hulk jo blogasikin Akinatorista :), hupaisa peli joo =)! Mitä julisteeseen ohessa, jonka Hulk on jo blogaissut :), niin :x, no saatte sen tosta isompana :), alempana vielä isompana =), linkityksenä VIELÄKIN isompana *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), eh-heh :D!


Joo, sieltä se pamahtaa, öööööööh :p, niin, noh, mitäs se laskuri sanoo; kahden (2) päivän päästä :saint:, sanalla sanoen SANOINKUVAAMATTOMAN V|TUN UPEAN MAHTAVAA *SYDÄN*, OU MOTHA-FUCKING YEAH B)! Ja niin iso "tapahtuma" kun tämä on *SYDÄN*, niin onhan tälle oma labeli tehtävä :saint:, OU FUCKING YEAH B), eh-heh :D! No mutta...

The Expendables (JÄTTI!!) Poster -kuva!

P.S. Röyhkeä (:D) mainos sitäKIN RÖYHKEÄMMÄLLE MAMMUTTI The Expendables -blogaukselle :saint:... *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, eh-heh :D!

P.S.2. Sama aika blogaukselle kun viimeksikin :saint:, syystä että; "PS. Joo eiköhän Stone Coldin kunniaksi laite blogaus ajaksi "3:16" =) =) =)!!! Jos yhdytte niin gimme a hell yeah B) B) B)!!! Ai ei vai :x, no ihan sama :|... :'(, laitan sen kuitenkin :saint:, vaikka kello lähestyy jo aamua blogauksen ollessa työnalla jo monta tuntia *confused*, mutta................"

P.S.3. Ei tullut leffa ihan 23.04.2010 kuten Matsku blogasi aikoinaan sen aikaisten tietojen mukaan :/, mutta, nyt se on täällä ja *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*..., no sehän olisi jo nähty sata kertaa ja se maistuisi nyt puulle :(, joten..., mutta sitten taas neljä (4) kuukautta tästä eteenpäin..., mutta, joopa jepa joo jeeeeeeeee...!!! :D



...parin, siis P-A-R-I-N, siis ymmärrätekö te, K-A-H-D-E-N, siis; K-A-K-S-I, siis, ööööööööh, vai minäkö en nyt ymmärrä :x, ainakin ihan pihalla olen :/... :'(?!? Siis, ööööööööh :p, noh, eiköhän se jossain tullut sanottua koska tämä ilmestyy silmien pupillien katsottavan jaettavaksi :saint:, sitä hetkeä MUNA TOD PYSTYSSÄ odottaen tässä, öööööööh :p, MUNA PYSTYSSÄ ollaan *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeeeee :D!

1 kommentti:

matsku84 kirjoitti...

Jos yhdytte niin gimme a hell yeah B) B) B)!!!

HEEEEEEEEEELL YEAAAAAAAAAAAAAAH =) =)!!!! Alle 48 tuntia odotusta jäljellä... OH MY GOD :o!?!