tiistai 11. huhtikuuta 2023

Ruok... taas pizza ostosten esittely (+jämä)

Jahas, taas on/oli pizzaa luvassa - kuten eilen (yksi & kaksi). No tuli tänään seuraa, joten... no olin muutenkin tekemässä pizzaa - 'rääppiäis' sellaista pelkästään eilisen jämistä. Mutta kun tuli seuraa, niin oli sitten väännettävä kokonainen pizza + haettava ainekset siihen. Mutta kahta en sentään tehnyt, kiitos ton aika ison jämän (kuvassa) - mikä jäi eiliseltä 😊 Ostokset on taas toisessa blogissa(kin), ja nyt on hyvä syy mainostaa - siellä on nimittäin yksi eräs tuote, josta blogaan erikseen 😇 Siitä vaan arvuuttelemaan, että mikäkö..?! 😳😖😋😁

Kai sitten vaan esitellä ostokset/ainekset pizzaan; Hungry Chef Pizzajauhoa 00-vehnäjauhoa! (tämä pääsi vähän loppumaan), Snellman Grillattu kebab Original (mausteista, ohueksi viipaloitua naudanlihaa), Valio Pizza juustoraaste, sipuli irto ja Fragata Espanjalaiset vihreät paprikatahnatäytteiset oliivit.

Sitten on vielä eiliseltä nämä (eli toisinsanoen jämät); Pouttu Nopeat Kebablastu, Rainbow Emmental raasteXtra MozzarellaSuomen Hiiva tuorehiiva, Rainbow Basilika ja oregano tomaattipyree.


Ihan hyvä pizza pitäisi tulla... :) Tai siis, tämä on lähes samaa kun eilen (herkkusienet on vaan korvattu oliiveilla), joten... No mikään kovin mullista makuelämys ei pitäisi olla luvassa, mutta... No onhan pizza aina pizza, varsinkin kun itse sen tekee =) B) Mutta, eiköhän pureuduta makuun sen omassa blogauksessaan :)

Ei kommentteja: