maanantai 10. huhtikuuta 2023

Ruok... pizza ostosten esittelyn uusintayritys

No nyt mennään sitten eri kuvallakin kun viimeksi?! 😵 No ehkä hyvä niin, niin tulee vähän vaihtelua 😇 Tämä kuva on khyllä suoraan toisesta blogistani 😊😖😕😓😋😁 Mutta, no eipä tässä ole mitään ylimääräistä, kaikki meni pizzaan 😎 Tästä jopa puuttuu jotain... nimittäin... pizzajauhot löyty jo, niitä ei tarvinnut ostaa. Mutta eiköhän mennä itse esittelyyn, vaikka... no hirveätä intoa ei ole 😕 Kerran kun nämä jo esittelin, tai 'esittelin' - ja maha on jo täynnä pizzasta, ja kello tikittää - kohta on nukkumaan menon aika. No mutta, yleensähän aina esittelen nämä vasta jälkikäteen (ruuan syömisen jälkeen), paitsi joskus olen ennen ruokaakin... Mutta tässä oli tosiaan yksi epäonnistunut yritys esitellä nämä, mutta... jepS! 😋

Eli löytyy; Pouttu Nopeat Kebablastusipuli irto, Xtra MozzarellaRainbow Basilika ja oregano tomaattipyreeSuomen Hiiva tuorehiivaRainbow Herkkusienet viipaleina suolaliemessä ja Rainbow Emmental raaste.


Noh, mitä mieltä olin pizzasta..? Noh, se jää valitettavasti seuraavaan kert... :P :D blogaukseen :) Jätetään nyt nimittäin jotain sinnekin.

Ei kommentteja: