sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Huominen video on varattu :saint:... :p... :D!


Joo saatan ehkä ehtimään tekemään sen jo tän päivän puolella :saint:, mutta..., no blogata tuskin jaksan :/... :'(... :p... :D, mutta huomenna sitten :), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli siis :p...

Video kasetti :saint:, tylsähkö sellainen :/... :'(... :p... :D -kuva!


...ÖÖÖööö :p, joo en jaksa toistaa :|... :'(, lukekaa vaikka uudestaan tosta ylhäältä :saint:, joopS :p... :D!

Security money belt

No nyt on sitten hankittuna tollanen rahavyö ja pistinpä heti valmiiksi passin, käteiset, Master Cardin ja IYTC-kortin sinne talteen. -Vyö lähti Anttilasta hintaan 9,99 jos muiden tarvitsee myös hankkia, niin tiedoksi.

Viikon 26 typyäänestys on päättynyt!

New Yorkin matka on taas viikon lähempänä :), joten on aika setviä tuloksia:

1. sija: 31 äänellä sunnuntain typy by Matsku.

2. sija: 24 äänellä tiistain typy by Tontsa.

3. sija: 13 äänellä keskiviikon typy by Matsku.

4. sija: 10 äänellä perjantain typy by Tontsa.

5. sija: 5 äänellä maanantain typy by Hulk.

6. sija: 1 äänellä torstain typy by Hulk.

Eli kaksi typyä keräsivät reilusti yli puolet äänistä, mutta mulle (Matskulle) irtosi tukeva voitto jalkapallon EM-2008 typyfinalistien turvin B).

Blogaajien kesken äänten (84) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Matsku kahden typyn 44 äänellä (52,4%)
2. Tontsa kahden typyn 34 äänellä (40,5%)
3. Hulk kahden typyn 6 äänellä (7,1%)

Eli mulle tuplavoitto, ou jeah B)... :P. Sitten vaan seuraavan kierroksen kimppuun, joka loppuukin New Yorkin matkan takia poikkeuksellisesti ensi sunnuntaina jo klo 0:10.

Typykeskustelu jatkukoot :saint:... :p... :D!


Joo olisihan sitä voinut jonku syyn sanoa miksen halua tulevaisuuteen blogata :saint:, mutta, no eipä jaksanu :(, joopS :p... :D! Joo eli :p, no kuvassahan se vastaus näkyy :saint:, eli ite ainakin haluan että blogaus ilmestyy heti kun se on valmis =), eikä joskus vuonna nakki ja kala (:p... :D) :|, koska, no enpä vaan halua :p... Jo sen takia että yleensä näissä blogauksissa on virheitä jotka pitää korjata (jotka on paljon helpompi kattoa valmiista blogauksesta :)...), mutta myös sen takia että mitään jaksa odotella sen ilmestymistä :| (paitsi tietenkin jos olisin poissa :D...), heti se saa ilmestyä blogiin kun saan sen valmiiksi :saint:, eli..., joopS :p... :D! Mutta eipä mun edes tohon tarttis turvautua kun oon kotona paikalla :saint:, joten..., joopS :p... :D! Mutta Hulk taas :/, se ei välttämättä ole paikalla :(, joten khyllä mun puolesta vois vaihtaa typyjärjestystä jos sunnuntain typy osuu Hulkin kohdalle :)! Eikä se nyt pahemmin edes mitään vaihtamista olis :saint:... :x, koska kaks vaan vaihtais paikkojaan kolmannen huomaamatta mitään (:p... :D) :saint:, jonka jälkeen homma jatkuis normaalisti :)! Eli jos Hulkin vuoro ois sunnuntaina ja Matskun lauantaina, niin Hulk jyystäis (:p... :D) lauantaina ja Matsku sunnuntaina mun jyystäessä maanantaina jonka jälkeen homma jatkuis normaalisti :)! Ainoa että, no mehän ollaan maanantaina jo matkalla (matkalla Nyciin tai perillä siellä :p...), joten jo sen takia järjestyksen vaihdossa ei pitäis olla mitään ongelmia :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta aika sama mulle on mitein tehdään :saint:, mutta ite en ainakaan ennakkoon blogaa :|... :'(... :p... :D,mikä on khyllä aika turha Hulkinkaan kun voi vaan vaihtaa järjestystä meidän, tai ainakin mun :p, kanssa jotka on paikalla :saint:, joopS :p... :D! No mutta :p, kattoo sitten lähempänä kenen vuoro on sunnuntaina :)...

"Heti typykommentti" :saint:... :p... :D -kuva!

PS. Niin ja tänään sitten pitää laittaa se äänestys loppumaan ens sunnuntaina 00.00 :saint:, tai vähän yli ku typylle pitää jättää tilaa *SYDÄN*... :p.. :D, eli oisko sitten 00.10 hyvä :)...


Näistä blogitypyistähän on melkein enemmän haittaa kun oikeista typyistä :o, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

Päivän kuva!

Kaikkiin mahdollisiiin paikkoihin ne kissat jäävätkin jumiin, kuten kuvasta näkyy :D! Mutta tämä kissa onkin ottanut tilanteesta täyden hyödyn, sillä kuvatekstihän sanoo että "I has a Force Field" eli "Minulla on suojakenttä" :D!

Päivän typy

Useimmiten ei jaksa seurata kun lentoemäntä esittää turvaohjeet, mutta tässä tapauksessa seuraaminen ei ole yhtään mahdotonta. -Tai siis turvaohjeiden seuraaminen on -sillä ajatukset leijuvat jossain ihan muualla.

Safety plan

Nämä on jo monella lennolla tullut nähtyä, mutta aina on kuitenkin hyvä katsoa uudestaan ja seurata lentoemännän näyttämiä ohjeita. -Ja sitten voi toki vilkaista vielä tollasta turvallisuusohjetta, joka löytyy istuimesi edessä olevan selkänojan taskusta.

Päivän makee kuva

Onhan toi makee, mutta extra makeen tästä tekee se, että olen poseerannut kyseisen teoksen vieressä. -Harmi, että kuva on isällä diakuvana jossain piilossa tuhansien muiden kuvien kera, mutta nythän meille tulee tilaisuus ottaa uusi poseerauskuva joten ei hätää.

Matkatavaroista tärkeimmän ostoon

Tollanen kyllä olis kotona vanhempien luona, mutta aika kulunut sellainen -kyllä uusi pitää mennä ostamaan. -Ja tämä on kyllä äärimmäisen tärkeä olla mukana reissulla. -Sielä kaikki käteiset, passit ja Master Cardit on tallessa ja turvassa. -Tosin pitää sitten pitää tuo pussikin hyvässä tallessa ja turvassa. -Hotellissa ne voikin pistää lukolliseen lokeroon suojaan, ulosmentäessä paras paikka on vaatetuksen alla piilossa.