lauantai 12. heinäkuuta 2008

Hulkin viimeinen blogaus

Huomenna sitten vilkutellaan Chefin tavoin hyvästit kotimaalle, joten blogailut -ainakin minun (Hulk) osaltani jäävät tähän. -Mitäs, Chefillä on muuten Mike Tysonin pärstä. -Jopas jotakin. -No, mutta minun osaltani se on hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva

Nyt kun vapaudenpatsas on suljettu turisteilta -kiitos 9/11 terrori-iskujen, niin vapaudenpatsaalla on aikaa ottaaa rennosti eikä vain seisoskella soihtu ojossa paikallaan.

Merkit kertovat että sightseeing bussikierroksella on käytävä!

Merkit ovat aika selkeät, sillä viime viikolla näin tommoisen kaksikerroksisen ylhäältä avonaisen sightseeing -bussin (1. kuva) ja tällä viikolla perinteisen brittiversion (2. kuva). Noiden näkeminen ei nyt niin epätavanomaista ole, mutta se on että autolla liikkumisesta huolimatta pystyin ottamaan molemmista kuvan! Ensimmäisestä koska olin tankkaamassa ja toisesta koska olin liikennevaloissa, joissa ehdin jopa laittaa salaman pois päältä, ettei se heijastu tuulilasista B).

Selvä merkki että tuommoisella on kierreltävä Nykissä (varsinkin koska 2. kuvassa taustalla näkyy yksi kuuluisimmista amerikkalaisista tuotemerkeistä :D), kun kerran New York Passilla vielä saa 5$ alennuksen =)! Tutkimukseini mukaan ton Gray Line -yhtiön sightseeing kiertoajelut onkin parhaat tavat päästä hotellilta Circle Line Cruises -risteilyjen lähtöpaikoille… Kyllä, lähtöpaikkoja onkin kaks, koska risteilyjä tarjoaa kaks melko saman nimistä firmaa: Circle Line DOWNTOWN Cruises ja Circle Line SIGHTSEEING Cruises, joita New York Passilla pääsee vain jälkimmäisen risteilyille ilmaseks :/, mutta niilläpä onkin laajempi tarjonta =)… muttei niin hienoa tarjoilua ja kalustusta itse laivoilla :’(… :P!

Päivän typy

Central Parkissa sitten tollasia kuvia ottamaan. -Eilen näin vastaavanlaista nurmikolla bikineissä löhöilyä täällä Helsingissä, mutta en nyt ihan raaskinut ottaa kuvaa, vaikka kamerakännykällä olisikin saanut otettua hyvin salaa. -Feikkaa vaan, että puhuu ja peittää kameran laukeamisäänen voimakkaalla "haloo" äänähdyksellä. -Toi tuli mieleen, mutta enpä sitten viitsinyt kokeilla.

Päivän makee kuva + typ...

Tota kuvaa saatte ihailla Tiltissä.

Joo, typy tulee kyllä erikseen, mutta tossa olis päivän Nyc aiheinen makee kuva. -Typy ihailemassa Nycmaisemia ja glitterkiiltoa taustalla. -Aika cool joo.

Joo Matsku hommaa Nyc passit :saint:...


Joo sovittiimpa sitten säkärissä että Matsku hommaa noi Nyc passit ja me maksetaan käteiselle (jota mulla ainakin riittää :saint:... :p... :D) Nycissä takas sitten :)! Ellei :x, ellei Hulk ehtiny jo hommata tota :o?!?!? No ilmottelemaan vaan jos se on hommattu :)...

"Matsku Nyc pass" :saint:... :p... :D -kuva!


...mä lähen tästä töihin :)... :/... :|... |O... :'(, tienaamaan lisää dollareita :saint:, joopS :p... :D... :'(!