tiistai 13. tammikuuta 2009

Päivän videon kertaus :saint:... :x... :p... :D!


Joo tänään piti blogaista tosta videosta :saint:, mutta..., joopS :p... :D! Joo ihan hassuhko video :), jonka teossa mä autoin vähäsen, tai vähäsen ja VÄHÄSEN B)... :p... :D, erään "tutuhkon" (:p... :D) kun toi on joka tartti vähän, vähän ja VÄHÄN B)... :p... :D, apua :saint:... Joo Hulkin blogauksen kautta vaan kattelemaan sitä =), jossa/jonka...

Hulkin blogaamana päivän video :saint:... :p... :D -kuva!


...lopussa ei ihan niin kaunista (:p... :D) kun "mitä Jaska?" sanota :saint:... :'(... :p... :D, vaan röyhkeästi (:p... :D) vaan "haista paska*" B)... :o, joopS :p... :D!

Rööri (:p) ja RickRoll'D (:D), ei kiitos "molemmille" :/... :x... :'(... :p... :D!


Joo taitaapi khyllä "molemmat" nyt jäädä väliin :/... :'(, tai siis RickRolle'D (:p... :D), Rööri (:p... :D) khyllä kutsuu varmaan joku päivä :)! Mutta tosiaan "molemmat" jää välistä :x, RickRoll'D:in kohdalla sen tarkoittaessa että se jää kokonaan välistä :(, ainakin multa :'(, Röörin kohdalla taas että se jää yhdessä näkemättä :(, koska :x, no ei tommosta oikein huvita yhdessä mennä kattoo :/, yksin saa tommoset shitit (:p... :D) mennä :)... :/... :'(, eipä tartte mua katella zombina :D, se riittää että näen itteni peilistä :'(, joopS :p... :D! Niin ja sitten kun on vielä se että en edes tiedä koska ton meen kattoo eli koska on tylsähkö päivä :)... :/, ei tommosta elokuvaa huvita ruveta suunnittelemaan :|... :/... :'(, vaikka mulla khyllä on jo pieni suunnitelma ton varalle :saint:, joopS :p... :D! RickRoll'D taas :p, no eipä oikein kiinnosta :/, "jumalan ihme" (:p... :D) saa tapahtua jos ton meen kattoo :x... :|... :/... :'(, joopS :p... :D! Mutta tehän voitte kahestaan tosiaan mennä :), joka olisi hyvinkin suotavaa =)... :x, no pitäis noita lippuja saada tuhlatuksi pois :)... :/, ettei nyt joku hirveä paniikki iske lippujen voimassa olon vikojen päivien aikana ja sitten pitää jotain High School Cuntteja (:p... :D... :|... |O) mennä kattelee :x... :/... :|... |O... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p...

Rööri (:p... :D) blogaus kommentteineen jossa pölistään RickRoll'D (:p... :D) elokuvastakin :saint:... :p... :D -kuva!


...Röörit (:p... :D) kutsuu mua jonain/ehkä tiettynä (:saint:... :p... :D) päivänä :), RickRoll'D (:p... :D) taas teitä ehkä joku päivä :), teistä se on kiinni ;), joopS :p... :D!

Päivän typy + hyvänyön blogaus

Sänky kutsuu, se on selvä asia. Sen huomaa typyn ilmeestä -odottelee jo ihan kärsimättömänä. -Tässä tapauksessa sänky tosin kutsuu ihan nukkumaan, mutta eiköhän tämän jälkeen nähdä melko kauniita unia..? -Ei muuta kuin typy mielessä nukkumaan ja hyvää yötä.. -Ja MO!

Päivän kuva

Päivän kuvana tänään on tollanen hauska vesimelooni vesihanan alla. -Hauska ilme kaiverrettu meloonille -se tekeekin kuvasta hauskan ja samaten päivän kuvan.

-Huomenna luvassa lisää makeita ja hauskoja kuvia. Siihen asti, kiitos ja kumarrus.

Päivän makee kuva

Mutsi lähetti sähköpostiin kuvia otsikolla "Aamiaispöydän iloksi :)" joista sitten löytyi kuvia sekä päivän makeiksi kuviksi, että päivän kuviksi -ja niitä nyt riittää muutamalle päivälle. -Tässä päivän makeena kuvana tollanen omenasta viipaloitu perhonen. Onhan toi aika makee -myönnetään.