lauantai 26. joulukuuta 2015

Vuoden viimeiset ensi-illat Nro 5

In the Heart of the Sea

Tässä se nyt sitten on. -Tämän leffan haluan mennä katsomaan vuoden viimeisenä elokuvana. -Tänään ei pysty sillä illalla muuta menoa -eikä huomennakaan..., mutta on tässä maanantai, tiistai ja keskiviikko aikaa vielä mennä torstainakin tietysti..., mutta ei sitten mihinkään myöhäiseen näytökseen.

Vuoden viimeiset ensi-illat Nro 4

The Peanuts Movie

Kyllähän tämäkin kiinnostaisi nähdä..., mutta valitettavasti ei ole tämäkään se minkä haluaisin nähdä vuoden viimeisenä. -Ellei sitten tule mahdollisuus mennä tätä tokaviimeisenä töiden puolesta.

Vuoden viimeiset ensi-illat Nro 3

Point Break

Tämä kyllä kiinnostaa nähdä..., mutta tämäkään ei vielä ole se minkä haluisin nähdä vuoden viimeisenä leffana. -Tämä saa Macbethin kanssa odottaa tammikuulle.

Vuoden viimeiset ensi-illat Nro 2

Marguerite

No tämä se ei TODellakaan ole minkä haluan mennä katsomaan vuoden viimeisenä. -Tää on vuoden viimeinen -"ei kiitos"-leffa.

Vuoden viimeiset ensi-illat Nro 1

Macbeth

Kyllähän tämä kiinnostaisi nähdä..., mutta säästääkkö se ensi vuoden puolelle vuoden 2016 ekaksi leffaksi. -On nimittäin eräs toinen -myöskin eilen ensi-iltaan tullut leffa -joka kiinnostaisi enemmän käydä vuoden viimeisenä leffana teattereissa. -Siitä sitten enempi sen esittelyissä. -Mutta kyllä tämä ehdottomasti kiinnostaa nähdä.