keskiviikko 18. elokuuta 2010

The Expendables tarina

Aika pamauttaa kehiin -The Expendables tarina -FUCK YEAH...!!!!!!!111111111 -Kuten Matskun ja Tontsan takavuosien Jadesoturi tarina -tämäkin tarina on blogattu yhtenä blogauksena. -Sitten aloittakaamme...

Ennen leffa minä (Hulk) ja Tontsa poikettiin kaupassa mässyostoksilla. -Tontsa huomasi -mitä minä en edes tajunnut -että kassaneiti joka palveli meitä oli suomen Idols tähti Agnes. -Kuvassa jotenkin tunnistettavissa.

Sitten istutaankin jo leffateatterissa odottamassa leffan alkamista. -Mitkä fiilikset..., mitkä ilmeet -varsinkin minulla :D...

Meillä kun oli varsin riehakkaat ilmeet -varsinkin minulla (:D) -niin Matsku sentään onnistui pysymään varsin coolina.

Sitten vaan availemaan mässypusseja joita minulla oli enemmän kuin olisi tarvinnut. -Ainakin vieressäni istuvilla nappuloilla oli hauskaa kun otin mässyt esille. -Se ei tosin näy kuvassa..., mutta kyllä ne naureskeli.

Omnomnomnom :p... -Kyllä oli syömistä noissa -ja arvaattekos jäikö noita yli leffan jälkeen. -No kyllä sitä vaan jäi.

Sitten päästäänkin leffan lopputeksteihin ja peukalot ovat kaikilla pystyssä -paitsi Tontsalla hieman viistossa kun osoittautui sitten pienoiseksi pettymykseksi hänelle.

Nousihan se hieman ylemmäksi Tontsankin peukku..., mutta edeleen ollaan vähän pettyneitä. -Mutta muuten kyllä oli varsin viihdyttävä leffa -ja kyllä riitti upeaa toimintaa ja ryskettä. -Hauskaa läppääkin heitettiin useaan otteeseen että yleisö oikein repesi nauramaan. -Eikä leffa säästynyt myöskään aploodeilta -eli kyllä porukka tykkäsi siitä. -Kyllä tota DVD:lle TOD innolla odotan. -Tässä olikin tämä -sen pituinen se.

THE END!

Päivän "Et vaan osaa!!" kuva

Tämän ekan kuvan löysin erään kaverini Facebook kuvista -ja tästä kuvasta sainkin itse ajatuksen tähän. -Kirjoitin googlehakuun -"et vain osaa" -ja poimin sieltä hauskimmat talteen.
-Mutta mitäs tämän päiväiseen; -aika huono säkä käynyt majava raukalle puuta kaadattaessa. -Et vain osaa!

MatoApina presents: Et vaan osaa!! -päivän kuvat

Viimeksi päivän kuvissa oli 12. kuvan sarja Evil Pope kuvia -ja nyt olisi luvassa hieman lyhyempi sarja -vain kolmen kuvan sarja kulkien otsikolla -Päivän "Et vaan osaa!!" kuva. -Seuraavaksi siis luvassa ensimmäinen kuvista -ja huomenna sit toinen -ja ylihuomenna viimeinen.

The Simpsons / C.S.I.

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Kotirouvan tunnustukset. Marge kirjoittaa romaanin, jonka tapahtumat muistuttavat hänen ja hänen läheistensä elämää, ja pelkää heidän loukkaantumistaan. - Vierasääninä: Tom Clancy ja Thomas Pynchon.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan CSI..., mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa...?
...
Duunarit. Keskeltä metsää löytyy vainaja, joka on hakattu kuoliaaksi jollakin metallisella esineellä. Vierailevana tähtenä nähdään Wayne Knight, joka on muun muassa näytellyt Don Orvillen roolia Kolmas kivi auringosta -sarjassa. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Jännältä kuulostaapi. -Boksia odotellessa. -Illan Simpsoneita odotan taasen suurella innolla.