torstai 6. joulukuuta 2007

Sinne loppui LOSTi -eiku nukkumaan


Joops. Sinne tosiaan loppui LOSTit. Eipä jaksa katysoa South Parkia ku se on jo nähty. Tässä teille LOSTin lopputeksteistä "Bad Robot" ja hyvää yötä ja MO!
...

Bad Robot

Itsenäisyyspäivän typy!

No jopas sattui itsenäisyyspäivälle sopivasti sininen sänky, johon mennä sänkyhommiin repimään typyn sinivalkoiset vaatteet pois ja levittelemään erästä valkosta ainetta ;)... B)... =)... :D! Täytyy vaan varoa ettei tuu hommien kesken 90-vuotiaan Suomen lisäksi oikeat (teräs)papat mieleen :x, koska muuten lipputanko ja siten sänkyhommat saattaa lopahtaa ku lehmän häntä :'(... :D!

(South Park)

Kausi 9, jakso 11/14: Punapäät. Eric pitää koulussa esitelmän punapäiden kammottavuudesta, mikä johtaa punatukkaisten syrjimiseen. Pian muut pojat päättävät antaa Ericin maistaa omaa lääkettään.
...
Nähty on AllSP sivuilta. Hauska jakso luvassa. Sen enempää en kerro -en halua spoilata mitään.

(Lost)

Kausi 3, jakso 17/22: Pattitilanne. Desmond näkee näyn ja suostuttelee kavereitaan vaaralliselle retkelle.
...
Voisi jälleen pitkästä aikaan katsoa. Sillonhan jäi väliin mokoman TOPin takia. Nyt ei ole esteitä -aikasia herätyksiä.

Hyvää itsenäisyyspäivää :saint: *maammelaulu soi*


Lähetin jo tekstarina, mutta toivotetaanpa nyt uudestaan blogissakin hyvät itsenäisyyspäivät. -Hyvää itsenäisyyspäivää!!

Jouluinen typymuistutus ja päivän kuva!


Joo The Joulukalenteri on tätäkin taas muistuttamassa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo nyt täytyy khyllä sanoa että ois TOD toivottavaa että ei tulis tommosta kaappi transu typyä (:p... :D) tänään :'(, TOD :|, joopS :p... :D! Joo Matskun vuorohan se on sitten tänään :), innolla odotellaan =), kuhan ei vaan tommosta kaappi tran...

Transu (:p... :D) typymuistutus -kuva!

PS.Sori kaikkien über hÿber fanien (:p... :D), johon muuten ite kuulun B), kannalta tota kuvaa :/... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D!


Ei saisi pilailla The Joulukalenterilla :|... :'(, tai ehkä tän kerran :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

Laitan The Joulukalenterit YouTubeen <3, FUCK YEAH B)!


Joo sinne/tänne menee tänä jouluna kaikki The Joulukalenterit =), mun "panemana" (:p... :D) :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo semmonen kysymys, tai idea (:p... :D), olis, että eiköhän me nyt tehdä noista Playlist YouTubeen MatoApina tiliin ja pistetä se lista tohon bannerin alle sekä ehkä allekirjoitukseenkin =) (jos vaan mahtuu :/, eiköhän :)...), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja joulun ajaks vaan, kesällä tota nyt tartte/ole järkeä pitää :D... Joo eli onko jotain tota (että YouTubeen Playlist noista joka bannerin alle ja allekirjotukseen) vastaan teillä :/... :(... :'(, vai ei =)... :saint:... B)... :p... :D? Joo mä voin sitten hoitaa noi hommat kotiin =)... :saint:... B), jos/kun :p... :D...

The Joulukalenteri YouTubessa -kuva!


The JOULUkalenteri RULEZ *SYDÄN SYDÄN SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!