torstai 19. tammikuuta 2023

Vanha tyyli takas - "päivän poster" - labelin kanssa

Huomenna on perjantai ja luvassa taas paljon ensi-iltaleffoja esiteltäväksi joten sain ajatuksen palata vanhaan tyyliin missä käytin elokuvien julisteita kuvina ja voisin lisätä -"päivän poster" -labelin blogsuksiin. Olipa tässäkin tärkeää tietoa..., mutta kertyypähän blogauksia.

Päivän "jälkiruoka" juoma

No tästähän tuli oikein tarina, jostain teen juomisesta 😖😋😁 No pääasia on, että blogauksia kertyy 😍😎😋😂 Siinäpä on kaikki ainekset...

...paitsi yksi unohtui, joka tulee seuraavassa kuvassa 😊😋😄

No maito pääsi unohtumaan ekasta kuvasta, en tiedä miksi?! 😖😓😋😄 HiAnosti hunajaa kaatuu mukiin 😍😋😆 Mulla on vähän semmoinen, että jos ostaa jotain uutta - niin haluan käyttää sitä heti. Niin vaikka olisi vielä vanhaa jäljellä... Kai se on se joku uutuudenviehätys 😇😋😃

Siinä kaatuu se 'unohdetettu' maito 😊 Hunajan tosin ostin tänään, jonka esittelin toisessa blogissani - jonka (toisen blogini) linkitin tänään aikasempaan blogaukseen. Olipas vähän epäselvä sepitys 😳😖😓😋😀 Mutta, tosta linkistä siis pääsee mun tän päivän ostoksiin, jossa ostin ton hunajan. Linkitän nyt vielä ton toisen blogin myös - noin...


Olisi ton voinut helpomminkin sanoa, mutta... HjoopS :P EHEHEHEEEEeeeee :D Hyvää hunajaa khyllä on/oli, khyllä se terästää teen hyvällä tavalla - kuten tekee maitokin, hyvää juomaa on =)

Tulevan viikonlopun juusto "jälkiruoka" kakku

Tästähän jo puhuin aikasemmin, eli juustokakku olisi tarkoitus tehdä tänä viikonloppuna 😍😎 Ainekset hain jo reippaana poikana, nyt vaan odottaa intoa - että tekee tän. Tai olisihan sitä jo intoa tehdä toi vaikka tänään, mutta jätän nyt viikonlopulle. Silloin olisi yksi testimaistaja mun lisäksi mukana, saapi nähdä mimmoinen kakku tulee 😇 Tuleeko pannukakku, vai...? 😁

Ainekset esittelin jo toisessa blogissani (en khyllä kaikkia, jotku löyty jo kaapista), mutta laitetaan ne nyt tähän(kin); Dan Sukker Suomalainen TaloussokeriSicilia SitruunamehuKotimaista KuohukermaGolden Star VaniljasokeriPiltti Mangoa 2 kpl, Becel OriginalMondelēz International Philadelphia Original Naturell Fresh & Creamy Taste, Mondelēz International LU The Classic Digestive ja Meira Liivatelehti.


Pieni jännitys päällä, ekaa kertaa kun tosiaan teen ton :) Mutta, eiköhän siitä ihan hyvä tule - seuraa vaan ohjeita ja... joopS :P :D

Päivän toinen leffa

Katotaan nyt vielä yksi leffa ennen nukkumaanmenoa kerran on uusi Blu-Ray soitin joka pelittää kuin unelma. Pistetään komedia Monster Tucks koneeseen.

Päivän "oikea jämä" ruoka

Eilen blogasin, että se olisi ollut jämäruokaa - tai "jämäruokaa" 😁 Mutta eipä se ollut, ihan tuoretta oli. Kuva vaan ei näyttänyt tuoreelta, kun oli vaan jämät 😖😓😋😂 Mutta, no tänään on sitä itseään - eli eilisen jämää... Khyllähän toi nyt ihan hyvää on, mutta... Parempaa se on tietenkin tuoreena. Ja sitä ei ole syönyt vähään aikaan, niin on intoa. Mutta juuri eilen söin tätä, ja se oli parempaa - joten... Enkä oikein tykkää syödä samaa ruokaa peräkkäin, juuri tästä syystä (että se ei maistu niin hyvältä, eikä ole sitä jos/kun se on jämää...)!


Mutta, masun sai täyteen - se oli pääasia :) Nyt en varmaan taas vähään aikaan tee tota, en ainakaan usko... Mutta ihan hyvä ruoka, ja nopea =) Toki uunin voisi jättää pois, ja syödä ns. "nistipataa" - mutta... Ei mulla ainakaan niin iso kiire ole, ettei uunia jaksaisi odottaa =X Noh, joskus voi olla sitä (kiire) - mutta tähän mennessä ei onneksi ole ollut :)

Päivän leffa

Pistetäänpä katseluun tämä elokuva mitä en olekkaan tainnut nähdä vielä ollenkaan. En ainakaan muista nähneeni. Hyvillä näyttelijöillä on ainakin ladattu tämä komediapätkä The Birdcage mm. Gene Hackman..., Robin Williams..., Nathan Lane ja Diane Wiest. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka

Päätinpä kokeilla tämmöstä valmistustapaa. Otin vohveliraudan ja tein siinä lämpimiä voileipiä joiden välissä on sitä kanaa..., juustoa ja tässä juuri vohveliraudassa olevalla on vielä muutama tomaatti suikaloituna.
Tässä ei ole tomaattia välissä niin tästä ei tullut niin sotkuinen. 
Sitten pistin myös ne muutamat kananakit myös hetkeksi siihen vohveliraudalle.
Siinä on päivän ruoka. Seuraavaksi voisi kokeilla jotain vähemmän sottaista lähestymistapaa.

Nämä unohtui kokonaan

Nämä pääsivät unohtumaan kokonaan: -mandariini..., pari appelsiinia ja yksi iso Pomelo Red Jaffa. Yksi appelsiini tulikin jo eilen syötyä.

Ruokasaamisten esittely

Sain eräältä hyvältä ystävältäni🥰 hieman jääkaapintäytettä kun hän oli lähdössä hieman pidemmälle lomamatkalle ja joutui tyhjentämään omaa jääkaappiaan niin sitten kysyi minulta haluanko kassillisen ruokaa ja vastasin toki myönteisesti. Mutta katsotaanpas läpi mitä kaikkea tuli saatua.
Siinä ekana meillä on kaksi kurkkua - toinen puolikas ja toinen avaamaton. Kyllä varmasti keksin käyttöä.
Sitten on avattu Hyvä broiler kananakki paketti jonka hyödynnän varmaan heti tänään.
Sitten on ilmatiiviiseen pussin pakattu selleri mistä en kyllä tiedä miten hyödyntäidin.
Seuraavana on pussillinen vihreitä papuja. Kattoo mitä kehittelee niistä.
Sitten on se paahtoleipä mistä mainitsinkin jo eilen. Siinä kunnon paketillinen - eiköhän tänään taas tule hyödynnettyä.
Sitten näkyisi olevan Cantadou piparjuuri levite purkki. En kyllä pahemmin välitä piparjuuresta joten saatan tämän viedä vaikka tulevana sunnuntaina vanhempien luo. 
Sitten on avaamaton Pirkka Parhaat Mascarpone purkki. Eiköhän sen tänään voisi korkata.
Ja sitten on kaksi Valio Crème Fraîche purkkia - niitäkin voisi hyödyntää tänään. 
Sitten on Ritari juustoa mitä TOD tulee tänään hyödynnettyä.
Sitten on Prosciutto di Parma paketti josta pistinkin jo eilen paahtoleivän väliin siivun.
Lisää juustoa ja tätä Pirkka Parhaat Juustolajitelma pakkausta taisin eilen hyödyntää voileivässäni.
Vai oliko se sittenkin tämä Quesos El Pastor paketti - nyt en kyllä muista kummasta paketista eilen otin palan juustoa - molemmat kuitenkin tollasia kolmionmuotoisia. Samapa tuo - etiä päin esittelyissä.
Seuraavaksi on Valio raejuusto purkki - eiköhän tule hyödynnettyä jossain vaiheessa. 
Sitten on Best Choice minimaisseja joita myös pistin eilisen voileivän väliin.
Sitten on pari chilipaprikaa - vai onko nuo nyt jalopenoja..., mutta enköhän niistä jotain syötävää keksi.
Sitten on pussillinen tomaatteja mitkä pitää kyllä käydä läpi onko seassa pilaantuneita - näytti vähän olevan.
Mutta tämä Pirkka miniluumutomaatti näyttäisi sisältävän pelkkiä syötäviä tomaatteja ja näitä voisikin tänään hyödyntää. 
Siinä pitäisi olla Rasilainen hapankaali pakkaus. Eiköhän tule syötyä.
Sitten on Valio kuohukerma tölkki - enköhän jotain keksi.
Sitten näkyisi olevan puolikas kevätkurpitsa. Enköhän jotain siitäkin keksi. 
Ja paras viimeisenä nimittäin tämän hyvän ystäväni valmistamia kanansuikaleita mitä tulikin jo maistettua sellaisenaan ja oli kyllä TOD herkullista😋. Seuraavassa päivän ruoka blogauksessa selviää miten hyödynnän sitä ruoanlaitossa. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Percy Jackson..., Noah..., The Three Musketeers ja Fury tuttu Logan Lerman täyttää tänään 31-vuotta. Married with Children sarjasta ja Futurama ääninäyttelijä Katey Sagal täyttää tänään 69-vuotta. Black Panther ja tulevassa viidennessä Indiana Jones elokuvassa nähtävä Shaunette Rénee Wilson täyttää tänään 33-vuotta. Sitten mm. Scary Movie ja White Chicks elokuvissa nähty Shawn Wayans täyttää tänään 52-vuotta. Kantrimuusikko Dolly Parton joka on näytellyt muun muassa sellaisissa elokuvissa kuten Rhinestone ja Steel Magnolias täyttää tänään 77-vuotta. The Sopranos sarjasta ja The Assault on Precinct 13 elokuvasta tuttu Drea de Matteo täyttää tänään 51-vuotta. Sitten The Babadook ja The True History of the Kelly Gang elokuvista tuttu Essie Davis täyttää tänään 53-vuotta. ER - Teho-osasto sarjasta ja Robocop elokuvasta tuttu Paul McCrane täyttää 62-vuotta. Ja viimeisenä vielä Hitchcockin Linnut elokuvasta tuttu Tippi Herden täyttää tänään 93-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.