lauantai 27. marraskuuta 2010

Leffat TV:stä laiskotellen

Tänään tulee taas ihan kelpo leffoja telkusta -tosin kaikki niistä löytyvät myös DVD-kokoelmista. -Muun muassa animaatioleffa -Ice Age -joka pyörii parhaillaan maikkarilla -löytyy animaatiohyllystä jatko-osineen. -Myöskin maikkarilta myöhemmin alkava -Ray -musiikkidraama löytyy kokoelmista draamahyllyn leffoista. -Ja samaten myös Nelosen myöhäisillan leffa -Hostel -löytyy kauhuleffahyllystä. -Eli mitään noista ei tarvitse nyt telkkarista ainakaan kattoa.

Omatunto blogaukset

Voisi ottaa takaisin MatoApinan blogauksiin Tiltin blogissa aloitetun -ja sinne myös jääneen omatunto blogaukset. -Muistan että silloin Tiltin aikoina blogailin niitä lähes päivittäin. -Ideana oli siis että pidin vuoropuheluita itteni (Hulk) -ja omatuntoni kanssa (???).. -Joo-o. -Tiedän että kuulostaa täysin älyvapaalta..., mutta hauskaa luettavaa ainakin tulee kun kirjoittelen ikään kuin vuoropuhelua itteni ja omatuntoni välillä. -Esim. nyt tuon Kaunotar ja hirviö blogausten kohdalla voisin tuskailla jotain tyyliin näin...

Hulk: -"Tekisikö vielä loputkin hahmot vaiko ei...?"
Omatunto: -"Tee ihmeessä. -Ei siinä iso vaiva ole."

Jne.

Nyt tuossa esimerkissä ei ollut keskustelua hyvän -ja pahan omatunnon välillä..., mutta harvoin taitaa tullakkaan että tekiskö hyvää vai pahaa. -Ellei nyt sitten tohon Kaunotar ja hirviö keskusteluun pistä jotain tyyliin; -paha omatunto sanoo että jättää väliin -mitä turhia --ja hyvä sanoo tuon mikä oli tuossa esimerkissä. -Mutta tollasia vuoropuheluita ne blogaukset tulisivat sitten olemaan. -Jos vaikka nyt voisi kysäistä tässä samaisessa blogauksessa omatunnolta -mennäkkö kohta nukkumaan -vaiko valvoa vielä aamuun.

Hulk: -"Menenkö nyt nukkumaan..., vai kattoisko vielä jonkun leffan...?"
Omatunto: -"Mene ihmeessä nukkumaan niin jaksat taas päivällä touhuta"
Hulk: -"Siinä on kyllä perää. -Taidan siis tästä mennä nukkumaan. -Kiitos"
Omatunto: -"Oleppa hyvä. -Nuku hyvin ja kauniita unia"
Hulk: -"Hyvää yötä"

Joo-o. -Eli tollasia ne tulee olemaan. -Mutta no hätä. En TODellakaan ota niitä päivittäisiksi blogauksiksi että ihan joka päivä tarttisi lukea moisiä älyttömyyksiä. -Aina kun omatuntoa painaa joku niin silloin.

Beauty and the Beast -The Movie Cast -DONE

NonniH. -Siinä oli se urakka. -Muutama hahmo jäi nyt tekemättä..., mutta eiköhän tuossa ole ihan tarpeeksi -ja tärkeimmät hahmot tuli ainakin tehtyä. -Jos sitten jää siitä huono omatunto*) että jätti muutaman -voipi sitten tehdä nekin sitten.

*) Tuosta sainkin mieleeni lisää blogattavaa ;)..

Jimmy Bennett as Chip

Ällösöpön pikku teekupin rooliin pitää pistää yhtä ällösöpö lapsitähti -ja mm. elokuvista Firewall -Palomuuri -ja -Poseidon tuttu kakara Jimmy Bennett on juuri sellainen kakara. -Tarviiko tähän muuta lisätä...?

Joan Plowright as Miss Potts

Muun muassa elokuvissa 101 dalmaatialaista -ja -Teetä Mussolinin kanssa -nähty rouva Plowright sopisi mainiosti miss Pottsin rooliin. -Teetä siemaileva mummeli saa nyt ite olla teepannun roolissa.

Mark Addy as Cogsworth

Muun muassa Full Monty -Housut pois -ja The Flintstones in Viva Rock Vegas elokuvissa hassutellut Mark Addy sopisi mainiosti kaappikello Cogsworthin rooliin. -LOiSTava addy näyttelijäkaartiin :D...;)... -Tajusitteko -add...?

Alan Cummings as Lumiere

Voisiko parempaa kasvoa löytyä kynttelikkö Lumieren rooliin kuin brittiläinen näyttelijä Alan Cummings...? -Jos on -ja tulee mieleen -pliis kommenttia. -Ite olen tyytyväinen valintaani.

Christopher Lloyd as Monsieur D'Arque

Christopher Lloydilta puuttuu valitsemassani kuvassa vain tuuheat kulmakarvat ja kaljuuntuneet hiukset niin muuten hän on kuin ilmetty Monsieur D'Arque. -Samanlaiset hörökorvat ja tummat silmäpussit kummallakin. -Myöskin voisi sanoa -"kuin kaksi marjaa".

Richard Griffiths as Maurice

Muun muassa Harry Potter elokuvissa ilkeää Vernon setää näytellyt Richard Griffiths sopisi mielestäni täydellisesti Bellen isäukon rooliin. -Punkero vanha patu kumpainenkin.

Timothy Spall as Lefou

Voisinko jopa sanoa että -"hehän ovat kuin kaksi marjaa" -brittinäyttelijä Timothy Spall ja Gastonin tyhmä apuri Lefou. -Vaikka ovatkin kuin kaksi marjaa niin tämä ei kuitenkaan nyt ole kuin kaksi marjaa blogaus -joten en pistä tunnisteisiin sitä -"kuin kaksi marjaa".

Antonio Banderas as Gaston

Kaikki tähän astiset näyttelijävalintani ovat tehneet vaikuttavan roolin musikaalissa -Amy Adams Enchanted'issa -ja Gerard Butler -Oopperan kummituksessa -ja niin on myös herra Banderas -nimittäin mainiossa musikaalissa -Evita. -Mutta se ei suinkaan ole ainoa syy valintaani. -Gaston hahmona macho naistenkaataja -ja eikös herra Banderas sovi machoksi naistenkaatajaksi kuin hanska käteen...?

Gerard Butler as The Beast

Tarviiko Gerard Butlerin valintaa hirviön rooliin pahemmin perustella...? -Mies on jo kerran vetänyt musikaaliroolin hirviömäisenä oopperan kummituksena -niin miksikä ei uudestaan hirviön rooli musikaalissa...?

Amy Adams as Belle

Muun muassa -Night at the Museum jatko-osassa nähty -ja prinsessan roolin aikaisemmin Disneyn -Enchanted elokuvassa vetänyt -Amy Adams sopisi mielestäni kuin valettu näyttelemään itse kaunotarta -eli Belleä. -Perustelut valintaani; -no kerran näytteli hyvin prinsessaa jo kerran -niin miksi ei toisenkin.

Beauty and the Beast -The Movie Cast

Oli kello mitä tahansa (04:00) -blogaisen Kaunotar ja hirviö näyttelijät nyt pois alta -koska päivemmällä tänään tuskin edes kerkiän -sillä katon varmaan jonkun leffan ennen kuin lähden sitten yökylään toisaalle. -Ja muutenkin nukun varmaan hemmetin pitkään aamulla. -Eli ei muuta kuin hommiin vain.

Hulkin leffa yksin ja MatoApinan yhteinen

Katsoin jo tuossa yksin yhden leffan -ja sehän oli se varmin minkä sanoin katsovani..., eli -Rauhantekijä toimintatrilleri. -Seuraavaksi olisi tarkoitus katsoa koko tiimin voimin myöskin tiukka toimintatrilleri -nimittäin hieman tuoreempi elokuva -From Paris With Love -pääosissa John Travolta ja Jonathan Rhys Meyers.