tiistai 11. joulukuuta 2007

Että on tylsää



Voiko tylsempää enää olla? En ole nyt muuta tehnyt kuin istunut tietokoneen ääressä ja katsonut kyllästymiseen saakka South Park jaksoja AllSP:stä. -Silleen mitään vikaa siinä -onhan ne TOD LOiSTavia jaksoja, muttakun ei ole muuta tekemistä. -Pitää nyt päivään muutakin sisältyä kuin South Parkin tuijottelu. -Täten menen tekemään jotain ruokaa ja katson jonkun leffan.
...

Tämä teksti on kirjoitettu läpällä.

Typyjoulukalenterin 11. luukku!

No kaulan ympäri menevästä narusta ei ole vaikea päätellä mitä typyllä on yllään ;), mutta kyllä silti vähän jänskättää mitä luukun alta paljastuu =)... :P... :D! Toivottavasti ei lipsahda housuun jännäkakka :x, EH-HE-HEH :D!
No niukka bikinihän sieltä luukun alta paljastui =), FUCK YEAH :D! Nyt ei muuta kuin tappajahaievä selkään ja typyä säikyttämään B)... Hääh :x? No kyllähän adrenaliinin täyteinen säikkyseksi (:D) pieksee tavallisen temmeltelyn ;)... =)... B)... :D! Pitää vaan varoa etten säikytä typyä liikaa :/, koska veneen kannella olevista kuivuneista veriroiskeista päätellen edelliselle yrittäjälle ei käynyt hyvin :x... :D!

Illan 4D-dokkari + typymuistutus

Viisikymppinen Cindy Jackson on plastiikkakirurginen ihme. Kymmenen vuoden aikana Cindylle on tehty jopa 46 kauneusleikkausta. 60 000 dollaria köyhempänä Cindyllä on omasta mielestään täydelliset kasvot. Cindy on noussut julkisuuteen oman hurjan muodonmuutoksen kautta.
...
Tollasta skaibaa olis luvassa illan 4D-dokumentissa. -Joops. -Eipä paljoa kiinnosta. -Mutta asiasta toiseen. Sehän on jälleen Matskun vuoro pistää päivän typy. Odottelemme innolla.

(Prison Break)

Kausi 2, jakso 16/22: Chicago. Michael ja Lincoln ovat koko ajan lähempänä totuutta. Mahone pyytää apua yllättävältä taholta. C-Note joutuu tyttärensä kanssa keskelle ryöstöä. T-Bag suunnittelee tulevaisuuttaan Hollanderin perheen kanssa.
...
Joku virhe nyt jossain. -Tuon juonisepityksen otin tänään Telkku.comista, mutta kun kopsasin "kausi" -ja "jakso" merkinnät viime tiistailta -luki sielä toi sama juonisepitys.