tiistai 6. heinäkuuta 2010

The Simpsons

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Kauhujen talo XIII. Kolme kauhutarinaa. Ensimmäisessä Homerin riippumatto ryhtyy tekemään hänestä klooneja. Cowboyzombiet uhkaavat vallata koko Springfieldin. Salaperäisellä saarella Simpsonit risteytyvät eläinten kanssa.
...
Haa -kauhu speciaali. Nää on parhaita. Odotan innolla.

Bäk tö normal

Telkku.comin virhe on korjaantunut ja sivusto on jälleen ennallaan. -Paitsi yksi pieni moka tuossa Simpsonien selostuksessa taitaa vielä olla. -Tekstit jotenkin aivan nurin päin. -No ihan tarkoituksella laitoin ettei oheisesta kuvasta saa -ainakaan ihan helposti selville mitä illan Simpsoneissa tänään on luvassa. -Sehän selvitetään omassa blogauksessaan.

EDIT

Ällöttäviin kuviin edit. -Käväisin tuossa Telkku.comin sivuilla ja silmäiltyäni tarkemmin sivun yläkulmaa huomasin seuraavanlaisen tekstipätkän.
...
"Telkku.com:illa on nyt teknisia ongelmia. Toistaiseksi kaytossa Telkun mobiiliversio kunnes ongelmat on saatu korjattua. Kiitoksia karsivalllisyydesta, Telkku.com -yllapito. "

Elikkä TV-ohjelmien blogailu jatkuu tuttuun meininkiin heti Telkku.comin saatua korjattua sivustonsa.

Päivän ällöttävä(t) kuva(t)

Sinnekkö loppui TV-ohjelmien esittely...? -Siis Telkku.comin uusi ulkoasu on ihan karsea. -Uusilla sivuilla kanavat on listattu tolleen kuten kuvassa 1 -rumasti.

Sitten klikataanpa vaikka Subin kohdalta -ohjelmat tolleen alekkain kuten kuvassa 2. -Ei siis enää hienoissa ruudukoissa kuten vanhassa -tylsän näköinen tuo uusi.

Ja sitten klikataanpa ohjelmaa -vaikkapa tänään tulevia Simpsoneita -kuva 3. -Kerrassaan karsean näköinen -ei tuollaisella sivustolla kehtaa vierrailla. -Vanha oli paljon kivempi. Oli kuvatkin ohessa -nyt ei ole edes sitä -"ohjelmasta ei ole kuvaa saatavilla" -kuvaa. Pelkkä teksti tolleen rumasti. -Lähti nyt kaikki into blogata enää TV-ohjelmia.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 1. välieräpäivä

Puolivälierät on pelattu ja tulokset näkyvät kuvassa. Finaalin lähestyessä siirrymme välieriin, joissa tänään pelataan ottelu:


Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Itse äänestän yllättäen Brasiliaa, vaikka kyllä Uruguaykin kelpaisi yhtä hyvin :p! Aikaa on sunnuntaihin eli 11. päivään saakka.