maanantai 26. heinäkuuta 2010

Päivän ällöttävä(t) kuva(t)

Hjoops. -Eiköhän anneta ylimmän kuvan kertoa mistä on kyse -tarvitse itse mennä sanailemaan omin sanoin.

Kuka sick motherfucker haluaisi juoda oluensa kuolleesta oravasta :x...:o...?? -Siis hyi h3lvetti oikeesti *PUKE*... -En ole mikään eläinaktivisti..., mutta tollasten puolesta voisi jo protestoida.

F.r.i.e.n.d.s. / The Simpsons / Illan leffa: The Omen

Mitäs illan Frendeissä tänään olisi luvassa...?
...
Nukkekoti. Monica saa perintönä vanhan nukkekodin, mutta mitä se on verrattuna Phoeben uuteen ja yllättävään? Joey eläytyy kynsin ja hampain näytelmän juonikäänteisiin.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä olisi tänään luvassa...?

Pääjohtaja Homer. Menestyskurssi antaa Homerille eväitä nousta ydinvoimalan johtajaksi ja erottaa Mr. Burns.
...
Kuulostaapa kivalta. -Ja mikäs olisi illan leffa tänään...?

The Omen

Kauhuklassikon uudelleenfilmaus vuodelta 2006. Korkean tason poliitikko Robert Thorn saa kuulla vaimonsa menettäneen lapsen synnytyksessä. Roomalaispapin neuvosta Thornien kuollut poika vaihdetaan samana päivänä syntyneeseen tuntemattomaan lapseen, joka saa nimekseen Damien. Damien on syntynyt komeettojen ilmestyessä taivaalle 6.6.2006, eikä hän olekaan mikään tavallinen pikkupoika. Alkuperäinen The Omen valmistui vuonna 1976. Ohjaaja: John Moore, USA 2006 ( 110'). Pääosissa: Julia Stiles, Liev Schreiber, Mia Farrow, David Thewlis, Pete Postlethwaite, Michael Gambon ja Seamus Davey-Fitzpatrick. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

...
Voisi kyllä katsoa uudestaan..., mutta ei telkusta -sillä löytyy myös DVD kokoelmista. -Päivän ohjelmista odotan siis innolla illan Frendejä -ja Simpsoneita.