perjantai 30. toukokuuta 2014

Miljoona tapaa kuolla lännessä

Miljoona tapaa kuolla lännessä

Tää sai sitten tänään ensi-iltansa ja kyllähän tämäkin TOD kiinnostaisi nähdä. -Trailerin perusteella ainakin tosi hulvattoman oloinen leffa. -Etenkin elokuvan Red Band traileri antoi tosi lupaavan kuvan elokuvasta.

Maleficent-Pahatar

Maleficent-Pahatar

Tämäkin sai ensi-iltansa jo keskiviikkona ja kyllähän toi houkuttaisi nähdä. -Ihan kiehtovan näköinen fantasiaseikkailu. -Ja kyllähän Angeliinaa kelpaa mennä kattomaan -varsinkin kun tähtöstä ei ole näkynyt valkokankaalla sitten 2010 The Tourist trillerin.

Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Tää tuli jo keskiviikkona ensi-iltaan ja tuli tää Matskun kaa eilen käytyä kattomassa -ja oli kyllä fantastisen upea tieteisrymistely. -Siis aivan TOD LOiSTava elokuva. -Upeaa toimintaa ja näyttäviä tehosteita kyllä piisasi alusta loppuun asti. -Kyllä suosittelen nämpimästi toimintaleffojen -ja myös tieteisleffojen ystäville.

Perjantain ensi-illat

Mitäs leffoja tänään olisi perjantain ensi-illoissa oikein luvassa...? -Katsotaanpa.
...
  • Edge of Tomorrow
  • Maleficent-Pahatar
  • Miljoona tapaa kuolla lännessä

Päivän taidekuva(t)

Tässä on sitten viimeisimmät koulussa maalaamani työt -ja huomaa selvästi että inspiraatio on päässyt vähän loppumaan. -Ihan onnistunut tämä ylempi T-Rex..., mutta taustaan en sitten jaksanut panostaa niin yhtään.
Tää alempi on sitten jo paljon nopeammin hutaistu tuherrus. -Olinkin jo tätä tehdessä menettänyt inspiraation kokonaan. -Mutta kelpuutetaan nyt päivän taidekuvaksi.

Päivän puujalka

Metro-lehden sarjakuvissa oli yks päivä pari aika hauskaa strippiä -joten päätin sitten ottaa kuvan niistä päivän puujalka blogausta varten. -Eka menee näin...
...
Murikka: -"Jaahas, se on sitten kahvitauon paikka."
Virtanen: -"Selvä! Mennään..."
Murikka: -"SEIS!"
                /
             "Vietät sen siinä! Sanoinhan että se on kahvitauon paikka!"

Ehheheh :D...:p...:)... -Ja seuraava hauska läppä on heti alla Kamala luonto stripissä. -Menee näin...
...
Kärppä: -"Lähdetäänpäs metsästämään!"
Ilves: -"Selvä pyy!"
Pyy: -"No... en nhyt oikein tiedä olenko niin shelvä..."

Ehheh :D...:)...