perjantai 23. marraskuuta 2007

Eiku nukkumaan... -Nyt jo :o??


Niinpä. Nyt jo nukkumaan. Huomenna kun olen menossa töihin :o. Onneksi palkalliseen sellaiseen :saint:...B). -Mutta siksi nyt sitten pitää tästä vetäytyä koneelta. -Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Kuvakisaan kuva nimeltään "uusi Tilt syrjäyttää vanhan"


Siinä se nyt on. -Kuvakisaan tekemäni kuva. Kuvan nimi olkoot "uusi Tilt syrjäyttää vanhan" -ja kuvaan on piirretty nuori ja vahva Tilt ukkeli häätämään vanhan ja raihnaisen Tilt ukkelin tiehensä. -Kattoo jaksaako toista kuvaa tehdä. Mielestäni jopa voisi jättää sen Matskun tekemän kuvan ja pistää tämän toisena.
...

Uusi Tilt syrjäyttää vanhan -kuva

Vai että kuvakisa pamahti taas käyntiin?

Vai on kuvakisa taas pamahtanut käyntiin ja aiheena "uusi Tilt"? -Ja että minä piirtäisin kaksi parempaa, kuten Matsku totesi kommentissaan eilen (kuvasta näkyy). -No mikäs siinä. Olenkin odottanut, että pääsen jälleen muokkaamaan joitain hauskoja kuvia. -Eiku vaan työstämään.
...

Kuvakisa pamahti käyntiin -kuva

Perjantain typy!

Uh-huh-huh-huu :whistle:! Kyll TOD kelpais noilla puskureilla törmäillä yhä uudestaan ja uudestaan pitkän koeajon aikana =)... B)! Niin ja on toi autokin ihan hieno :D!

Ghost of Mars myöskin tänään TV: stä

(Ghosts of Mars)

Toiminnallinen, visuaalisesti pyörryttävä tieteistrilleri sijoittuu Mars-planeetalle vuonna 2025. Kovapintainen poliisi Melanie Ballard (Natasha Henstridge) on siirtämässä huippuvaarallista rikollista James "Desolation" Williamsia (Ice Cube) marsilaiseen vankilaan. Pian mystinen tuhon aalto koettelee karulle planeetalle perustettua ihmisten siirtokuntaa. Pääosissa: Ice Cube, Natasha Henstridge, Jason Statham, Pam Grier, Clea DuVall. Ohjaaja: John Carpenter. Ohjelma sisältää voimakkaita ja järkyttäviä kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille. (94') Uusinta.
...
Ellei huomenna olisi PAkKO herätä aikasin töihin -palkalliseen sentään :'( <---(hikipisara), niin tämänhän voisi melkein katsoa. Kerran vain nähty ja siitäkin on aikaa, joten olisi ainakin hyvä syy katsoa. -No, DVD:lle sit, jos löytyy.

Mitens tää ykkönen nyt ku viimeks pe. tuli kolmonen??

(Die Hard)

Ohjaaja: John McTiernan, USA 1988, 127'. Pääosissa: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia, Alexander Godunov. Turboahdettu toimintaelokuva tavallisesta poliisista John McClanesta (Bruce Willis), joka sattuu paikalle ja ryhtyy pelastustoimiin, kun pilvenpiirtäjässä pidetyn joulujuhlan väki kaapataan tekniikan ja tappamisen ammattilaisten voimin. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Hyvä leffa jne., mutta ihmettelenpä, että eka esitetään kolmas osa -joka tuli viime pe. -ja nyt sitten ensimmäinen. Tuleeko sitten ensi perjantaina Die Hard 2? Ihme järjestyksesä esitetään. -Ja mitä leffaan -no, väliin jää, sillä DVD kokoelmistahan tuo löytyy ja..., -joops.

Hieman parempi, ellei TOD LOiSTava komedia myös tänään

(Ace Ventura: Pet Detective)

Mestarikoomikko Jim Carrey nähdään huikeassa läpimurtoroolissaan vauhtikomediassa, jonka keskipisteessä on maailman kaikkien lemmikkien ainoa suojelija Ace Ventura. Kun jalkapallojoukkueen 450-kiloinen maskottidelfiini kaapataan, kukaan ei voisi suoriutua jäljitystehtävästä neuvokasta etsivälegendaa Ace Venturaa paremmin. Avainroolissa nähdään myös Frendit- ja Dirt-tähti Courteney Cox. Elokuvan jatko-osa nähdään Nelosella perjantaina 30.11.2007. Pääosissa: Jim Carrey, Courteney Cox, Sean Young, Tone Loc, Udo Kier. Ohjaaja: Tom Shadyak. (82') Uusinta.
...
Tässä on kyllä oikeasti hyvä komedia. Carreyn ehkä parhaimpia. -Mutta siitä huolimatta taitaa tämäkin jäädä tänään katsomatta. VHS kokoelmista kun sattuu löytymään. Pitäisi melkein ostaa DVD:nä ja heivata VHS leffat jonnekin minne aurinko ei paista. No ei ihan, mutta..., -joops.

Ihan OK komedia tänään telkusta

(Monster-In-Law/USA 2005, 98')

Railakas komedia, jossa äitimuori ei kaihda keinoja karkottaakseen rahvaanomaisen miniäkandidaatin Ohjaaja: Robert Luketic. Pääosissa: Jennifer Lopez, Jane Fonda, Michael Vartan.
...
Teattereissa tuli viimeksi nähtyä tämä ihan kelpo romanttinen komedia, mikä oli Jane Fondan come back -leffa valkokankaalle. Yllättävän hauska kyllä oli, mutta väliin taitaa nyt kuitenkin jäädä telkusta katsottuna.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Kolmas ensi-iltaleffa myöskin hitusen vaikuttaa kiinnostavalta. -Kyseessä on tosipohjainen trilleri -Michael Clayton, nimiroolissa George Clooney. -Hitusen kiinnostava siinä mielessä, että ehkä voi harkita DVD:lle trillerihyllyyn, mutta ei ihan teattereihin asti katsottavaksi. Nyt oli kuitenkin viime perjantaita paremmat ensi-illat.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Toinen ensi-iltaleffa näytti ainakin trailerin perusteella lupaavalta. -Kyseessä on toimintaleffa -The Kingdom. Joku terroristi aiheinen leffa on kyseessä. Pääosissa Oscar-voittajat Jamie Fox ja Chris Cooper sekä Alias sarjan Jennifer Garner. Elokuvan ohjauksesta vastaa myös näyttelijänä tunnettu Peter Berg.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Nyt tuntuu taas vaihteeksi tulevan hyviä leffoja ensi-iltaan. Eka on Forest Gumpin, Oscar palkitun ohjaajan uusin elokuva -Beowulf. -Tietokoneella animoitu seikkailulokuva nimekkäällä näytterlijäkaartilla äänirooleissa. -Nimiroolissa Beowulfina kuullaan brittinäyttelijä Ray Winstone. Muissa osissa mm. mainio Anthony Hopkins, Angelina Jolie ja John Malkoich.