torstai 25. toukokuuta 2023

Kanada vs Suomi: 4-1

No voi p#skađŸ’© mikĂ€ nöyryyttĂ€vĂ€ 4-1 hĂ€viö☹️. Kanada🇹🇩 oli kovempi maa tĂ€nÀÀn. Ja nyt tĂ€mĂ€ hĂ€viö siis tarkoittaa sitĂ€ ettĂ€ se siitĂ€ mitalipeleistĂ€. Suomen pelit oli nyt sitten tĂ€ssĂ€. Better luck next year.

PÀivÀn typy

PitkÀstÀ aikaa typyÀ, varsinkin multa... HÀnestÀ jo puhuin edellisessÀ blogauksessa.

Viimeksi blogasin typyn 23.03 đŸ˜±

Hulk taas 04.05.

PitĂ€isikö typystĂ€ sanoa jotain..?! đŸ˜”

No musta tuntuu, ettĂ€ sanon mitĂ€ tahansa - niin se menee kuuroille korville..!? 😰


Sen verta kuuma typy on kyseessĂ€... =) No joo, ei noi nyt mitÀÀn ihan paljastavempia kuvia ole - mutta... No khyllĂ€ nĂ€itĂ€ voisi tuijottaa, vaikka tĂ€rkeĂ€ lĂ€tkĂ€-peli on meneillÀÀn... Jos Suomi voittaa (koko kisat), niin hĂ€nhĂ€n voisi tulla 'kannustamaan' pelaajia - varsinkin mua B) *SYDÄN* =/ itQ (noi ei ole tulossa) :'( joopS :P EHHEHEEEEEeeee :D No mutta, nauttikaa... :) (vaikka netti on pullollaan 'kovempaa' tavaraa...)!

PÀivÀn ruoka & TV-sarja (& ÀllöttÀvÀ kuva)

SiinĂ€pĂ€ lepÀÀ mun 'hiAno' ruoka 😊😖😓😋😁 En tiedĂ€, miksi ne lĂ€ssĂ€hti noin?! đŸ˜± No pÀÀasia, ettĂ€ se maku toimi - ei sillĂ€ ulkonÀöllĂ€ niin paljoa vĂ€liĂ€ ole (paitsi tietenkin kun blogaa sen julkisesti nettiin, mutta...)! Ohjelmana pyörii tuttu... no jos sitĂ€ ei tiedĂ€, niin... Ei muuta kun lukemaan blogia tarkemmin 😇

Nyt voisi esitellĂ€ ton (kuvan) nuorukaisen, ihan mielenkiintoinen hahmo - vaikka alussa vĂ€hĂ€n lyttĂ€sin sen... Eli kyseessĂ€ on Robbie "Tommy Clark" Kay -niminen hahmo. EipĂ€ mulla oikein muuta sanottavaa siit... hĂ€nestĂ€ ole, kun tosiaan ihan mielenkiintoinen hĂ€n on 😊 Kiva taito hĂ€nellĂ€!

TĂ€ssĂ€ on toinen mielenkiintoinen hahmo 😇 Tai ei hĂ€n kovin 'mielenkiintoinen' ole, mutta... No hyvĂ€nnĂ€köinen, pĂ€ivĂ€n typy ainesta 😎 Ja sitĂ€ hĂ€n onkin, seuraavaksi blogaan pĂ€ivĂ€n typyn - ja hĂ€n on tĂ€hti siinĂ€ 😍 Eli kuka hĂ€n on, noh... Kiki "Miko Otomo" Sukezan.

Sitten se (otsikon) Ă€llöttĂ€vĂ€ kuva?! Noh, siinĂ€hĂ€n se nĂ€kyy 😹 On toi khyllĂ€ melkein "makee" kuvakin (varsinkin kun pysĂ€ytin 'liekki' kohtaan), mutta... no on tĂ€mĂ€ enemmĂ€n Ă€llöttĂ€vĂ€ - tai jopa Ă€rsyttĂ€vĂ€!? đŸ˜± No noi on khyllĂ€ jotain klooneja, mutta... no onhan toi nyt ihan naurettava tyyli ampua - oli mikĂ€ robotti (tai klooni) tahansa?! 😡


Mutta, eiköhÀn mennÀ siihen itse typyyn - ketÀ tÀmmöset lÀtinÀt kiinnostaa..?! =X itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEEeeee :D

PÀivÀn leffa

Arska-leffa maratoni keskeytyi eilen..., mutta tÀnÀÀn pÀÀstÀÀn jatkamaan ja seuraavaksi on vuorossa fantasiaseikkailu Red Sonja. EipÀ kait sitten muuta kuin leffaa pyörimÀÀn. Niin ja tietty ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!!11111

PÀivÀn ruoka

SiinÀ valmis lasagnetto - nyt ei tullut otettua kuvia jokaisesta vÀlivaiheesta kun pistin ton kaiken kasaan.
Ja siinÀ vielÀ kuva lautasella tarjottuna. Ei muuta kuin Bon appétit.

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

No nyt on aika hemmetin köyhĂ€ ruoka 😖😓😋😁 Tai ei tĂ€mĂ€ nyt ihan halpa ollut, mutta... no tĂ€ytettĂ€vyydeltÀÀn tĂ€mĂ€ on aika ala-arvoinen?! đŸ˜± Miten nyt tĂ€llein? 😳 No huomenna olisi tarkoitus syödĂ€ vĂ€hĂ€n paremmin, kuten ylihuomenna - joten... no tĂ€mĂ€ on niinQ vĂ€lipĂ€ivĂ€ 😇 Vaikka voisihan sitĂ€ joka pĂ€ivĂ€ syödĂ€ hyvin, mitĂ€ sitĂ€ pihistelemÀÀn 😰 No pizzan haku oli mielessĂ€, kun kotia lĂ€hestyin... Tiesin jo nimittĂ€in silloin, ettĂ€ tĂ€nÀÀn olisi tarkoitus syödĂ€ 'vain' nĂ€mĂ€ 😹 No töissĂ€ söin aika tukevan aterian, lĂ€hes puolet eilisestĂ€ ateriasta (niin lihat & kastike, riisin tein erikseen...)! Hulkkikin vetÀÀ kunnon herkut tĂ€nÀÀn, kun mĂ€ oon joku ihmeen 'kasvissyöjĂ€' 😞😓😋😂 Voi khyllĂ€ olla, ettĂ€ illalla pitÀÀ vielĂ€ jotain syödĂ€... No onneksi pakastin on nyt sulatettu ja tĂ€ynnĂ€ ruokaa, joten ei tĂ€ssĂ€ hĂ€tÀÀ...


Niin, noi... tai toi - piti esitellĂ€; Rainbow Croissants ja juomaksi Nordqvist Seikkailu (Viisasten tee). No ihan hyvĂ€ pitÀÀ vĂ€lillĂ€ tĂ€mmöisiĂ€ 'vĂ€lipĂ€iviĂ€' :) Tai noh, en mĂ€ khyllĂ€ laihtua yritĂ€ (vaikka voisihan sitĂ€ toki joku 10kg olla 'kevyempi'), ja... no eipĂ€ tĂ€mmöinen 'pihistely' varmaan kovin hyvĂ€ksi elimistölle ole..?! =X Merkit (') siksi, ettĂ€ en mĂ€ tĂ€tĂ€ rahan sÀÀstön takia tee - en tosiaankaan, vaan jos/kun on tiedossa parille pĂ€ivĂ€lle kunnon ruuat, niin kai(?) sitĂ€ voi vĂ€hĂ€n lepsua yhden pĂ€ivĂ€n ajaksi...

Isompi satsi Butterscotch-Saarenmaa Vodka likööriÀ

TekemĂ€ni Butterscotch-Saarenmaa Vodka likööri oli niin hyvÀÀ ettĂ€ pÀÀtinpĂ€ sitten tehdĂ€ isompaan pulloon sitĂ€. TĂ€ten tuli ostettua kaksi pulloa Saarenmaa Vodkaa ja kaksi pussia Butterscotch Sweets karkkeja. Aikamoinen projekti oli laittaa noi karkit yksi kerrallaan tohon pulloon. Ja eka piti kÀÀriĂ€ karkit papereistaan ja halkaista siten ettĂ€ mahtuu pullon suusta sisÀÀn. 
Butterscotch karkit tÀytti pullon puoleenvÀliin. Sitten oli aika lisÀtÀ viinakset.
Ja siinÀ eka pullo tyhjeni kokonaan viimeistÀ tippaa myöten. Toinen pullo jÀi puolilleen tÀydeksi. PitÀÀ keksiÀ jÀmille jotain kÀyttöÀ.

Uusi suojakotelo uuteen kÀnnykkÀÀn

Eilen tuli tosiaan hankittua uusi kÀnnykkÀ ja tÀnÀÀn menin sitten hankkimaan sille suojakotelon ja samalla panssaripÀÀllysteen nÀyttöön. Nyt on sitten luuri suojattu ja nyt koetan olla tiputtelematta.

Ruoka ostosten esittely

PitkĂ€stĂ€ aikaa tuli kĂ€ytyĂ€ Rautatientororin S-Marketissa tekemĂ€ssĂ€ ruokaostokset - se on aikoinaan ollut vakkari paikka. Mutta ite ostoksiin. Mukaan lĂ€hti lasagnettoainekset eli paketti Barilla Gnocchi pastaa..., pussi Valio arki juustoraastetta..., 700g paketti sika-nauta jauhelihaa..., Family Size Dolmio tomaattipyree ja Family Size Dolmio valkokastike. 2 Castelli Parmigiano Reggiano pussia. Sitten on yksi irto sipuli. Ruokajuomaksi lĂ€hti kolme eri upcider pulloa - extra dry apple..., Pear Light ja Wild Perry Light. Sitten on vielĂ€ pari pussia Butterscotch Sweets karkkeja ja kaksi Saarenmaa Vodka pulloa..., mutta niistĂ€ oma blogauksensa.

JÀÀkiekon MM-kisat 2023: Kanada vs Suomi

TĂ€nÀÀn pÀÀstÀÀn jĂ€nnittĂ€mÀÀn Kanada🇹🇩 vs Suomi đŸ‡«đŸ‡ź ottelua klo 20:20. Nyt on kova vastus vastassa joten hurjasti onnea Leijonille🩁 illan peliin.

Happy birthday following actors and two directors

TĂ€nÀÀn viettĂ€vĂ€t syntymĂ€pĂ€iviÀÀn nĂ€mĂ€ seuraavat nĂ€yttelijĂ€t ja kaksi ohjaajaa. Elokuvista Poms..., The Grudge ja Father Stu tuttu Jackie Weaver tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 76-vuotta. Elokuvien Dog Soldiers ja The Descent ohjaaja Neil Marshall tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 53-vuotta. Elokuvista Meren raivo..., Lady in the Water ja Money Monster tuttu Joseph D. Reitman tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 55-vuotta. Star Wars ÀÀninĂ€yttelijĂ€ ja elokuvien Koukkusormi..., The Score ja Stepfordin naiset ohjaaja Frank Oz tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 79-vuotta. Elokuvista Scream ja Tremors 5 tuttu Jamie Kennedy tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 53-vuotta.  Elokuvista Hidden Figures ja Ma tuttu Octavia Spencer tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 53-vuotta. Sarjasta My Name is Earl ja elokuvista Evoluutio..., The Butterfly Effect ja Unstoppable tuttu Ethan Suplee tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 47-vuotta. Elokuvista X-Men ja Lord of the Rings tuttu Ian McKellen tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 84-vuotta. Elokuvista Wayne's World ja Austin Powers tuttu Mike Myers tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn tasavuosia eli 60-vuotta. Sitten vielĂ€ elokuvista 28 Days Later..., Batman Begins ja Oppenheimer tuttu Cillian Murphy tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 47-vuotta. Onneksi olkoon đŸŽđŸŽ‚đŸŽˆđŸ„ł ja Happy BirthdayđŸŽđŸŽ‚đŸŽˆđŸ„ł kaikille pĂ€ivĂ€nsankareille.

Blogaus via uusi kÀnny

Uusi kÀnnykkÀ tuli hankittua vanhan mentyÀ rikki ja tÀssÀ nyt sitten ensimmÀinen blogaukseni uudella kÀnnykÀllÀ. Tosiaan tollanen kuvan Samsung Galaxy A34 5G tuli sitten hankittua.