maanantai 7. kesäkuuta 2010

South Parkkia Jimiltä :)...


Joo näyttäisipä South Parkkia tulevan Jimiltä, joten, no ei muuta kun katseet sinne siis =)! Nähtyjä jaksojahan noi on :/, mutta, sen verran alkaa olla jo aikaa näiden (minkään jakson :p) näkemisestä :(, että, joo... Selostetta vaan tuttuun tapaan kehiin;

Chefin paluu. SARJA ALKAA. 10. tuotantokauden uusinnat ma-to klo 23.30. Tässä jaksossa Chef palaa kaupunkiin, mutta alkaa käyttäytyä kummallisesti lapsia kohtaan. Poikien epäilykset heräävät, ja he päättävät pelastaa Chefin pahuuden pauloista.

Jaa, niin, öööööh :p...

...no ei muuta kun telkut (tai nauhottimet :p) Jimille kohti 23.30 =)!

Päivän makee kuva + ällöttävä tapahtuma

Tuli tilattua tollanen makee valmistujaislakki kyllä sopivasti ennen lauantaisia koulun valmistujaisjuhlia..., mutta nyt päästäänkin siihen ällöttävään tapahtumaan. -Unohtui nimittäin kokonaan käydä noutamassa mokoma hattu postista :|...:/...:x...:$...:o...??!!1 -Siis omg -miten pääs ny niin käymään -GODDAMN...!!!!!!!!111111111 -No mutta -kait se on vielä tänäänkin sieltä noudettavissa eli voisi sitten kohta puolin lähteä sitä noutamaan sieltä. -Silleen haittaa että saan hatun myöhään koska kunnon valmistujaisjuhlatkin sukulaisisten ja kaverien kesken jouduttiin myös lykkäämään.

Kovan onnen kundi / The Simpsons

Mitäs illan Kovan onnen kundissa tänään olisi luvassa...?
...
Pesukarhupesue. Earlin mieleen palaa vanha kamu Raynard, joka elää luonnonläheisesti pesukarhupesueen ympäröimänä. Raynardin roolissa nähdään skottinäyttelijä Ewen Bremner, joka muistetaan muun muassa Trainspotting-elokuvasta. Jakso on omistettu sarjan isähahmon, Greg Garcian, jälkikasvulle. Amerikkalainen komediasarja, jossa kovaonninen Earl (skeittaajanakin tunnettu Jason Lee) yrittää hyvittää menneisyyden pahat tekonsa paremman karman toivossa.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan Simpsonit..., mitäs niissä olisi tänään luvassa...?
...

Vuokraisäntä aidan takaa. Homer ja Marge joutuvat pakkorakoon, kun heitä uhkaa talonsa menetys. Apu löytyy aidan takaa, kun Flanders ryhtyy heidän uudeksi vuokraisännäkseen. Homer ei tietenkään hypi riemusta. Ääninäyttelijävieraana kuullaan muun muassa Tiny Toonsista tuttua Maurice Lamarchea. Amerikkalainen piirrossarja.
...
Hauskalta kuulostaa tämäkin. -Odotan molempia illan sarjoja innolla.