lauantai 28. tammikuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

No nyt oli khyllä laadukasta leffaa luvassa - me likes, ME LIKES A VERY MUCH..!! 😍

GoodFellas (1990) [mun arvostelu]

No mitäpä tohon (arvosteluun) lisäämään, oli/on khyllä kova leffa 😎 TODellakin suosittelen katsomaan, jos ei jostain syystä ole sitä vielä tehnyt... 😵😊 Vaikka ei pitäisi mafiasta, tai väkivallasta - niin on tämä leffa silti tosi hyvä. Tietenkin jos ei yhtään pidä väkivallasta, eikä pysty sitä katsomaan - niin sitten tämä ehkä(?) pitää jättää välistä (...tai kääntää katse aina pois)!

No tostahan (trailerista) parhaiten selviää, uppoaako elokuva - vai ei? Kieltämättä tämä on hyvin väkivaltainen, mutta sen takia en tästä tykkää - vaan sen takia että tämä vaan on... noh, niin hyvä! =)

Päivän ruoka

Siinäpä se pizza lepää lautasella, ihan herkullisen näköistä 😊😋 Colakin oli hyvää, vaikka olikin/onkin halpista. Kaikki on näköjään halpista?! 😵 No elokuva ei ole, vaikka... No sekin on ilmainen 😇😋😂 Tai maksanhan mä kuukausi maksu, joten jokaiselle tunnille tulee tavallaan keskiarvo - jos haluaa/pitää ajatella niin... No ilmaiseksi noita ei voi ajatella, kerran on se kuukausi maksu. Mutta jos noin ajattelee, niin sitten voi myös ajatella - että mitä enemmän katsoo, niin sitä halvempaa. Tjs, nyt menin itsekin jo sekaisin 😵😖😓😋😆 No enemmän vastinetta saa rahalle, mitä enemmän katsoo... En khyllä ymmärrä, että maksaa jostain kymmenestä palvelusta - ja sitten ei edes ehdi niistä mitään katsomaan. Mulle riittää nää perus TV kanavat, en tarvitse mitään Disney+:aa yms shittiä... 😡😕😓😋😄


Mutta oliko tässä joku ruoka kyseessä?! =X :P :D No eipä oikein sanottavaa siitä =/ Hyvää oli, jep! :) Leffakin pyörii taustalla, mutta siihen sitten omassa blogauksessa - eiköhän tämä ollut tässä :saint:

Ruoka ostosten esittely

Jahas, pakastepizzan aika taas 🍕 Onhan toi nyt ihan hyvää, mutta ei mitään gourmee hyvää 😖😕😓😋😁 Khyllähän ton nyt syö, ja nälkäkin lähtee ihan hyvin - mutta...


...parempaakin khyllä olisi, esim. vaikka pizzan haku pizzeriasta :) Mutta, hintaa onkin sitten kaksi... ellei jopa kolme kertaa enemmän. Ja ei sitä aina jaksa panostaa, kuten olen sanonut, niin; "välillä huonoa, niin parempi on parempaa" =)

Päivän toinen... -siis kolmas - leffa

Katsotaanpa nyt vielä ennen nukkumaanmenoa vielä yksi leffa. Nyt voisi laittaa kehiin hömppäkomedian - Furry Vengeance - Karvaturrit vastarintaan missä nähdään Oscar-ehdokas Brendan Fraser. 

Päivän leffa(t)

Tänään pistän katseluun nämä kaksi katastrofileffaa - Impact ja viimeksi teattereissa näkemäni - Moonfall. Hieman samanhenkiset katastrofileffat luvassa - molemmissa elokuvissa kuu tulee liian lähelle maata aiheuttaen katastrofin. Näiden parissa meneekin sitten koko lauantai-ilta sillä tuo Impact leffa on kestoltaan 3h 2min ja taisi tuo Moonfall leffakin olla parituntinen.

Hulk lazy

Joo - tänään on laiska päivä blogailun suhteen minulla (Hulk) - ei tule nyt muuta kuin päivän leffa blogaus seuraavaksi - tai pikemminkin leffa(t) kun katson kaksi leffaa. Seuraavat päivän ruoka/-juoma/-jälkiruoka blogaukset minulta vasta huomenna kun on taas perinteiset sunnuntaisaunat vanhempien luona. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista The Faculty..., Deep Impact ja Lord of The Rings tuttu Elijah Wood täyttää tänään 42-vuotta. Sitten sarjasta M*A*S*H ja elokuvasta Tower Heist tuttu Alan Alda täyttää tänään 87-vuotta. Elokuvissa Minority Report ja Mindhunters nähty Kathryn Morris täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Parenthood ja Arachnophobia tuttu Harley Jane Kozak täyttää tänään 66-vuotta. Game of Thrones sarjasta ja Terminator: Dark Fate elokuvassa nähty Tom Hopper täyttää tänään 38-vuotta. Ja viimeisenä vielä Narnian tarinat ja We're the Millers elokuvista tuttu Will Poulter täyttää tänään tasavuosia eli 30-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.