torstai 6. syyskuuta 2007

Juu-u. Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Kuvasta tuli mieleen, muistan sellasen jutun ku olin MatoApinan tiimin kanssa joskus maatalousleirillä, nii siel oli just tollanen pieni kissan pentu joka just samalla tavoin tökki käpälällään ku meitsi yritti nukkua. Mä en tosin pystyny nukkumaan sillon noin sikeään kuten kuvan tyyppi näköjään pystyy.

-Sellanen pieni hyvänyöntarina. Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Huomenna |O -*YAWN* aikanen herätys taas

Huomen on sit taas aikanen herätys -klo 08:15 ku alkaa koulu |O -*YAWN*. Mutta mikäs nukkumaan mentäessä ku huomen alkaa sit taas viikonloppu. -Huomenna menen sit uudelle kämpälle nukkumaan ja päivällä on kaikkee puuhaa, eli en varmaan pääse koko päivänä koneelle. -Nyt viel hyvänyönblogaus next ja sit nuQ.

Luciano "R.I.P." Pavarotti is dead...


Jaa-a, mitäpä otsikkoon ja kuvaan lisäämään :), sinne meni siis toikin kuolemaan :/, joka ei khyllä vaikuta elämään lähes ollenkaan, tai sanoisiko ollenkaan! Tai yhellä tavalla khyllä vaikuttaa :x, chatistä se vaan suoraan tänne (muun shitin kanssa) B)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D:

"Bye bye, en jää kaipaamaan (mutta en khyllä ilonenkaan ole...)! Tai yhtä juttua khyllä, vitsejä nimittäin =), ne olis just hauskoja (varsinkin Conanin =), kuten joku jo mainitsi) :D, joita tuskimpa enään nähdään/kuullaan :/..."

Luciano "R.I.P." Pavarotti is dead -kuva!


Kukas ottaa ton nimen ja naaman käyttöön :saint:... :p... :D!

Torstain typy!


Jahas, mitäs se typy siinä oikein suunnittelee viekas katse (:p... :D) silmillään :x?!?!? Se mitään suunnittele, tai tavallaan khyllä :x?!?!? No mitein päästä "lihan" himokkaan hain kynsistä pois nimittäin ;)... :p... :D! Ja arvatkaa kaks kertaa mihin asuun mä oon pukeutunu =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeee :D!


Kohta jonkun patja halkeaa ja se joutuu "hain lihan" himokkaisiin kynsiin =), FUCK YEAH B), EHEHEEEeee :D!

Piirtäminen (sarjis) on jäänyt vähiin, mutta...

Nyt on taas piirtämiset (sarjis) jäänyt lähes unholaan, mutta eiköhän tuolla uudessa kämpässä, sitten kun muutan ihan pysyvästi -sit pääse kunnolla taas jatkamaan niitäkin hommia. Ainakin niin pitkäksi aikaa kun ei ole nettiyhteyttä eikä pääse blogailemaan, joka vie huomion ja ajan piirtämisestä.
...

Näyttää enemmän koputusliikkeeltä ----->

Noniin, paljon parempi

Noniin, heti tuli parempi, ku leikkas koko pärstän eikä vaan silleen osaa ja sitten vasta lisäilly myöhemmin osia. -Nyt sitten voi uudestaan tokaista "Sievisen Lasse tässä, päivää". -Siis ilmiselvä Lasse, ei voi muuta sanoa.

Ja mistä kuva muokattu? No...

Juu. Tosta kuvasta otin kasvoni. Piti vain IrfanViewillä vähän kääntää asentoa, että sai sit kasvot oikein päin sijoitettua Lassen kasvoihin. -Voisi muuten vielä tehdä hieman parannellun version siitä kuvasta. Edellisen kuvan "Lasse" näyttää kuin kasvot roikkuisi löysinä.

Sievisen Lasse tässä, päivää :D


No mitäs tosta kertois? -Mistä se on muokattu kerrotaan nimittäin seuraavassa blogauksessa, joten tähän ei jää oikein mitään kerrottavaa kuvasta. -Paitsi että olen ilmiselvä seuraava Lasse Sievisen näyttelijä, kun nykyinen -Timo Jurkka kyllästyy rooliinsa B)...:p...:D.

Tänään ollaan *fanfaarit* (:p...:D): Lasse Sievinen!


Jeps. Tänään olen taas joku Salkkarihahmo ja tänään voisinkin olla Sievisen Lasse. -Jotta sais enemmän tekstiä tähän, niin pistän päivän Salkkaritapahtumat tähän alle.
...

Osa 1399: Nikon salaiset tunteet nousevat pintaan.

Eikä sovi unohtaa...

Meinasi aivan unohtua perussetistä Salkkarihahmojen muokkaus. No se jää sitten koulun jälkeen tehtäväksi. Kohta pitääkin ruveta lähtemaan nimittäin. -Kukakohan tänään olen? -No se selviää sit illemmalla.

Entä Häiritsevässä tekijässä?

Kilpailijat joutuvat hankkimaan vastausvuoron pissaamalla, syömään kotiloita ja kärsimään sähköiskuista. Palkintona on 5 000 puntaa.
...

No voi elämä. Tätäkään en ole katsomassa, joten ihan turhaan. -Ai niin joo, se mainostaminen ja perussetti juttu. -Joop.

Roskasakissa tänään


Ostoskärryillä onneen. Julian keksii nerokkaan tavan salakuljettaa hasista, mutta siihen tarvitaan paljon ostoskärryjä.
...
Miksikähän tästäkin teen mainintaa, kun en kuitenkaan kerkiä katsoa. -No taas sen mainonnnan takia ja tämähän kuuluu niihin perussettiin mikä blogataan joka tapauksessa.

(Dexter)

Krokotiili. Kylmäautomurhaaja jättää Dexterille vihjeen, ja poliisin murha tuo muistoja menneisyydestä.
...
Ai niin. Enhän mä edes katso tätä, kun menen heti LOSTin jälkeen nukkumaan, mutta pitäähän tätä nyt mainostaa. -Ja kattoisin jos kerkeisin. Kyllähän toi kuulostaa jännältä.

LOSTissa tapahtuu

Pelastukoon ken voi. Sawyer huomaa, miten pitkälle sieppaajat ovat valmiita menemään pakenemisen estämiseksi.
...


Kuulostaapa mielenkiintouiselta ja jännältä. Odotan innolla.

Hyvää huomenta


Nytpä pääsen blogailemaan ennen kouluun lähtöä päivän perussetin pois alta, eli TV-ohjelmat (LOST, Dexter, Roskasakki ja Häiritsevä tekijä) ja sitten vielä jotain muuta ennen lähtöä. -Illaksi ei jää sitten mitään, ellei päivän mittaan tapahdu jotain mainittavaa.