lauantai 27. lokakuuta 2007

Kellothan siirtyy huomenna tunnilla ;)...


Eli ei sovi unohtaa sitä :saint:, joopS :p... :D! Joo mahtaa olla aikamoinen työ siirtää kuvassa olevan viisareita :o, ellei niitten siirto hoidu jotenki sähkösesti :x, tiedä sitten :'(, joku tietänee (ainakin googlettamalla) :saint:, Matskuko B)...?

Big (:p... :D) Big Ben -kuva!


Voisi khyllä olla siirtämättä ja myöhästyä/olla liian aikasin töissä maanantaina :saint:, FUCK YEAH B)/noH :x, no toisessa menettää rahaa ja toinen..., no sitä tuskin tarvitsee selitellä ;)... :'(, mutta eiköhän suosiolla unohdeta maanantait :|... |O... :'(, joopS :p... :D

Selviytyjissä tänään :)!


Joo tätäkin pukkasi ja, noh, onhan tää joka aika hemmetin kyllästyttävää katottavaa :|... :/... :'(, mutta onhan niitä huonompiakin sarjoja olemassa joten..., joopS :p... :D! Mutta ei ihmekkään että kyllästyminen on iskenyt kun 12.kausi on jo meneillään :/, mikä selviää taas IMDb:stä ja TV.comista :saint:, IMDb:n pettäessä taas pahasti |O, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No onneksi telkku (kuten ei MTV3 opaskaan) petä :), niin saamme ymmärrettävällä (:p... :D) kielellä selostuksen =), FUCK YE..., joopS :p... :D!


12.Kausi 4/16.jakso: Tasapainoa ja tiimityötä. Tasapainoa ja tiimityötä vaativa tehtävä ratkaisee, kummasta joukkueesta yksi jäsen joutuu jättämään kisan kesken. Shanella syntyy jälleen sanaharkkaa muiden leiriläisten kanssa, ja tällä kertaa hän ottaa yhteen Daniellen kanssa.

Vai että tappeliua luvassa =), no ei muuta...

The Survivors Panama - Exile Island porukka -kuva!


...kun kattomaan sitä *köhi* pystyssä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEHEEEeeeee :D!

Shoot em up käytiin kätsomassa

Matskun kanssa kävin katsomassa tänään tosi hyvän toimintäpätkän -Shoot em up. Tosi kovaa actionia ja erittäin hauskaa läppää. -Tontsa missasi nyt hyvän leffan Clive Owen vihansa takia .... -Olis kyllä toiminnan takia kannattanut tulla. Se oli parasta leffassa. -Arvostelut tulossa sitten..., -kun seuraavan kerran ehdin tietsikalle. -Joops.

Mad TV:ssä tänään :)!


Joo Mad TV:kin tulee, tul..., joopS :p... :D! Vai että tällekkin linkkejä, noh, ysi kausi meneillään ja tiedot löytyy taas IMDb:stä ja TV.comista, jälkimmäisestä paljon tarkempana B), mutta ei ihmekkään kun IMBd:ssä ei ole mitään tietoa :'(, TSII-SUS :|, that goddamn Internet Movie Database josta ei löydy niinQ kunnon tietoja TV ohjelmille |O, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEeeee :D! Joo tällästä luvassa =), TV.comista englanniksi revittynä ku telkusta tai MTV3 oppaasta mitään tietoa löydy ohjelman tapahtumista :'(, TSII-SUS :|, varsinkin telkulle jossa ei ollut MITÄÄN tietoa |O, MTV3 oppaassa sentään oli "(909)" tieto =), joka on khyllä aika hemmetin vähän :|, mutta jotain sentään :), jonka avulla päästiin ohjelman jäljille päästiinkin B), mutta..., joopS :p... :D!


9.Kausi 9/25.jakso: Winter Concert Depressed Persian Tow Truck Man: Plane Ride Mexican Mariachi Band 60 Minutes Spishak Bug Zapper Special Patrick Special Olympics Saffron Johnson (Super Gay New Laker) Dr Phil: I Hear Voices Mo & Aries at the Vibe Awards Close: Vibe Awards.

Ihan hyvältä kuulostaa :), mitä tosta nyt selvää edes saa :/... :'(, joopS :p... :D!

Mad TV -kuva!


Nyt khyllä valitusta telkulle ja MTV3 oppaalle :|, EI :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!