lauantai 10. toukokuuta 2008

Lauantain typy!

Mitäs takanapäin typyä noin kiinnostaa? Toi valkonen aineko :$?

No persepano(:p... :D) vaahtokylvyssä se näyttäisi kiinnostavan =), joten ei muuta ku sekaan vaan erittämään omaa valkoista ainetta B)... :D! Ja jos nälkä yllättää kesken jyystön, niin ei muuta kun jyystämään samalla omenaa alas kurkusta :D!

Synttäreille menossa

Kaverin synttäreille menossa ja saattaa mennä myöhäseks, eli tämä saattaa jäädä minun osaltani viimeiseksi tänään. -Eipä muuta. -Joops.

Ei enää typyjä minun osaltani

Tyttöystävää alkoi jo pikkuhiljaa tympiä, että latailen pornahtavia typykuvia pistettäväksi blogiin, joten sovittiin etten enää pistä typyjä. -Täten ehdotan sellasta, että niinä päivinä kun minulla olisi typyvuoro -eli seuraavan kerran maanantaina, niin jää typy pistämättä, mikäli ette sitten jaksa vuorotella kahdestaan jolloin maanantaina olis sitten taas Matskun vuoro.

Päivän makee kuva

Toi ku osui näkökenttään, niin se oli päivän selvä, että se tallennetaan päivän makeeksi kuvaksi pistettäväksi. -Tolleen ku seisois sielä Nykissä, niin TOD ekana mentäis katsastamaan se. -Ja vain katsastamaan. Kuulemani mukaan patsas on suljettu lopullisesti sen 9/11 terrori-iskun takia.

Illan leffa ja niiden esittelyyn liittyvää asiaa

(Phone Booth)

Piinaavan tehokas trilleri ylimielisestä newyorkilaisesta PR-miehestä, joka joutuu näkymättömän tarkk'ampujan tähtäimeen puhelinkopissa. Hengenvaarassa hikoileva uhri ei voi laskea luuria, mutta voiko hän pelastaa itsensä, ohikulkijat tai läheisensä? Elokuva on kuuluisa esimerkki siitä, kuinka vain yhdessä kadunkulmassa kuvattu jännäri voi pitää katsojan herpaantumatta otteessaan. Ohjaaja: Joel Schumacher, USA 2002, 78'. Pääosissa: Colin Farrell, Kiefer Sutherland, Forest Whitaker, Radha Mitchell, Katie Holmes. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...

Päätinpä jatkossa esitellä vain ne maininnan arvoiset leffat blogissa enkä änkeä jokaista leffaa mitä telkusta tulee. Vie vähemmän aikaa blogata yksi -ja miksi mainostaa sellasia leffoja, joista tietää, että MatoApinan tiimistä kukaan ei katso. -Tämä leffa sen sijaan on katsottava ja se ansaitsee maininnan.