torstai 19. huhtikuuta 2007

What a shame

Mikä sääli tosiaan, sillä mullakin on silleen, että vanhemmat on just sopivasti ulkomailla ja siskokin häippäsee maisemista jonnekin. -Ja olen jo synttäreistäni asti IRCissä jo mainostanut pitäväni bileet ja nimenomaan vapun tienoilla sanonut pitäväni kun varsinaisina synttäreinä en kyennyt pitämään. -Taitaa nyt valitettavasti olla niin, että juhlitte ilman minua ja minä järjestän omat partyt. -Sain jopa työharjoittelussa neuvoteltua vapaapäivän sille päivälle mille suunnittelin bileitä. -Ja mitä typyvieraisiin tulee, niitä riittää muualtakin kun Stein.., -siis ex-koulusta. -Olisi kait pitänyt mainostaa aikaisemmin, sillä on ne jo ollu pitempään mielessä, että pidän partyt.

Megaleffailta ja Vappugrillituparibileet =)!


Eilen jo tosiaan piti näistä blogata, mutta enpä ehtinyt :/. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D!

Megaleffailta:
Meitsin (Matsku) vanhemmat on reissussa ulkomailla la 28.4. aamusta lähtien aina vapun yli, joten talo(t) on sen ajan vapaa biletykselle =)! Tiistai 1.5. on siis Vappu eli vapaapäivä ja maanataina 30.4. mulla ei ole mitään pakollisia koulujuttuja, joten tervetuloa neljän päivän viikonloppu =)! Tontsakin aikoo hankkia lomaa maanantailla ja me aiotaan viettää megaleffailta meillä (vanhassa kämpässä) lauantailta tiistaille asti (28.4.-1.5.) tai ainakin niin pitkään kun jaksetaan B)! Ja Hulk tietysti mukaan ainakin siksi ajaksi kun et oo mahdollisia bileitäs järjestämässä, eikös :)? Paitsi jos sulla on jotain koulu/harjottelu juttuja maanantaina, niin sillehän ei voi mitään :/ (paitsi lintsata B)... :D). No mutta etköhän jonain niistä neljästä päivästä halua ja pysty osallistumaan =)?

Vappugrillituparibileet:
Mun sisko järjestää meidän uudessä kämpässä bileet maanantaina 30.4. eli Vappuaattona klo 18 alkaen :). Omat grillattavat mukaan. Koska meidän uuteen kämppään on vanhalta kämpältä matkaa vaan joku pari sataa metriä, niin mä/me aateltiin, että siellä vois ehkä käydä pistäytymässä leffa-illan tuoksinnassa :). Ehkä jääden pidemmäks aikaa tai ehkä vaan grillaamassa grillattavamme :P. Tosin sinne ei kuulemma siirretä suunnilleen muuta ku grilli, joku musalaite ja pöytiä sekä tuoleja. Eli aika tylsää voi olla jos ei harrasta älytöntä kännäystä niinkuin nämä kauheat nykyraggarit :x... :D!

Mutta siis megaleffailta ja mahdollinen bileissä piipahtaminen tarkottaa sitä, että me ei ehditä sun (vielä auki oleviin) bileisiin ollenkaan :/. Eikä itse asiassa juurikaan halutakkaan, koska täällä on 32 tuuman littutelkkari, kotiteatteri ja talo kokonaan meidän kahden/kolmen käytössä B)! Teillä kun on vaan se 14" telkku ja talo täynnä kännääjiä niin lainaan itseäni: Eli aika tylsää voi olla jos ei harrasta älytöntä kännäystä niinkuin nämä kauheat nykyraggarit :x... :D! Ei mitään henkilökohtaista sua Hulk kohtaan :saint:, mutta niin se vaan nyt meidän osalta on :/. Jos bilees olis esim. sitä seuraavana viikonloppuna, niin kyllähän me sinne heti tultais :)!

The bottom line is: MEGAleffailta 28.4.-1.5. Matskulla! Be there or be square B)... :D! Only MatoApina memebers are invited B)!

P.S. Meinas unohtua :/: Ala Hulkki säästämään sitä rahaa limuun, pakastepitsoihin ja tilauspitsoihin mitä vedetään megaleffaillassa =) (+omat sipsit, karkit ja suklaat)! Mutta yks mihin ilomielin (:D) voit käyttää rahaa on Borat DVD =)! Sitä vaan kokoelmaan, niin katotaan se heti kolmisteen megaleffaillassa B), YEAH =)! Ei taaskaan tietenkään oo mikään pakko, mutta loistavaa se ois =)!

Torstain typy!


Joo siinähän se koreilee =), mutta enemmän khyllä haluttaisiin TOD nähdä <3... B)... :|... :'(, joten katseet suunnaksi vaan, noh, alaspäin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

No sitä minäkin B), paljon parempi <3... =), TOD! Joo khyllä kelpais jos tommosia typyjä näkyis grillibileissä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta tosiaan vaan ehditään/huvittaa vaan mennä sinne Matskun uuden kämpän bileisiin, koska matka on lyhyt ja siellä "ei tartte"/huvita olla niin kauaa ku Hulkilla :), eli Hulkki nyt siirtämään bileitä ja bilettämään meidän kanssa, Matskun tyhjässä kodissa sekä uudessa hetkellisesti <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Paitsi jos Hulkilla tommonen/tommosia typyjä tarjolla niin sit viivana sinne B), pelkästään =)... :'(, FUCK YEAH :D!

Vappu lähestyy ja niin myös kotibileet


Team MatoApina notice: Tarkan päivän lähetän sit tekstarina, mutta siinä vapun tienoilla pitäisin vappukotibileet. -Ne on sit grillipippalot, eli omaa grillattavaa kannattaa varata mukaan. -Jeps. Ei sen enempää bileistä tässä. -Tekstarina tosiaan saatte loput tiedot.

...

Party party =) !!

Päivän kuva + automuistutus


Ehhe-heeeeeeeeee :D. -Harmi kun en löytänyt tätä ennen kuin ehdin tehdä päivän miesmuistutuksen. -Tää ois sopinu täydellisesti päivän mies -ja automuistutukseksi. -Mutta kelpaa se päivän kuvanakin. Ihan hemmetin hauska ja päivän kuviin valitaan vain erittäin hauskat kuvat. -Eli tässä ois Tontsalle päivän automuistutus, toivottavasti tulee kuva.

Päivän miesmuistutus

Törkytorstain South Parkin sialle tullut Family Bonds sarjan hahmo muistuttaa Tontsaa päivän miehestä samalla kun mainostaa showtaan blogissamme. -No annoin siihen luvan että miesmuistutuksen ohessa.
...
(Family Bonds)
Rakastan, rakastan. Tom kyllästyy työntekijöidensä huonoon motivaatioon.

Typymuistutus


Tontsan vuoro pistää päivän typy tänään. -Miss France 2006 Elodie Gossuin <(;)) purskahti itkuun kun joutui poseeraamaan tässä typymuistutuksessa. -Hän olisi niin toivonut pääsevänsä päivän typyksi. -Ihan ku Miss Ranska titteli ei riittäisi.

Päivän pilanimi

John Travolta näyttelee yhdysvaltain presidenttiä elokuvassa -Päävärit (Primary Colors), joka on niin pitkästyttävä elokuva, että sen aikana voi ottaa pienet...

...

Päävärit...................................Päivärit

...

Tein pientä taustatutkimusta pilanimeen ja tiedustelin vanhemmilta kummin voi sanoa päiväunista, "päivärit" vai "päikkärit". -Isä sanoi, että "päikkärit" ja että "päivärit" on sama kuin päivä rahat. -Äiti oli taas sitä mieltä, ettei ole niin väliä miten sen lausuu, joten päädyin siihen tulokseen, että päivärit tarkoittaa -ainakin tässä yhteydessä -päivä unia.

Music and Lyrics








Cleanin' up the Town

Gonna tell you a story about a little town I know
They had a real big problem with some big mean local ghost
Those spooks were making the whole city lose control
Well the mayor was frantic, the town was panicked
'Cause they had no sense of fear
'Cause they knew that they were missing those boys with a mission
So they called them up I cheer
They went boxing and trapping and shooting through the joint
Stepped right in and got down to the point
Those Ghostbusters came in cleanin' up the town
Oh yeah
About five o'clock those boys came up
And they could see those spooks were real
And they knew they'd better get right to work
So they revved up the Ectomobile
Yeah the boys were ready
Their aim was steady
And their hearts were made of steel
Well the mayor he started ranting around
And the whole town started to roar
And they're seeing this town that rocked
Those slimers dropped down to the floor
They went boxing and trapping and shooting through the joint
Stepped right in and got down to the point
Those Ghostbusters came in cleanin' up the town
They went boxing and trapping and shooting through the joint
Stepped right in and got down to the point
You shoulda seen those specters in the trap saying
'Those boys make 'em dance!'
Well New York, New York's so happy now
They rocked that building, boy
But if the boys hadn't come to the rescue
The spooks might have still been making noise
They went boxing and trapping and shooting through the joint
Stepped right in and got down to the point
Those Ghostbusters came in cleanin' up the town

...