sunnuntai 10. kesäkuuta 2007

Jopas väsähdin

Kuten kuvan ukko, myös minä olen jo aivan väsähtänyt, mutta sen verran jaksan, että Oceansin jaksan katsoa loppuun. Menen tässä välissä ottamaan vaikka jotain piristävää juotavaa -ilta teet vois lämmittää. Sitten leffan jälkeen voisi sit mennä nukkumaan ja tämä jääkööt päivän viimeiseksi blogaukseksi. Ainakin minun osaltani. Nytpä en sit muuta sano kuin hyvää yötä ja MO!

Tällänen juttu tuli mieleen


Siellä kaivopuiston konsertissa oli kaikenlaisia aktiviteetteja, mm. sumopainintaa missä pukeuduttiin kuvan vastaavanlaisiin pukuihin. Sainkin LOiSTavan ajatuksen siitä. Kysyin siltä hemmolta joka piti sitä yllä siinä, että voiko tollasia sumopukuja -ja mattoja vuokrata mistään johonki pippaloihin ja kaveri antoi minulle numeron mistä voin tiedustella asiasta. -Eli jos pitäisin sit jotkut kunnon grillibileet tässä lähi päivinä missä ois sit mahdollista kokeilla sumopainia, jos saisin vuokrattua sellaset systeemit sinne bileisiin. Se varmaan sit maksaa jonkun verran, mutta eiköhän säästötililtä voi sen verran uhrata. Ja kyllä sen ensi kesään mennessä saa kuitrenkin takaisin.

Robert Duvall nähty kirjakaupassa, Pariisissa

Joo. Pikkusiskoni on kaverinsa kanssa matkalla Ranskan Pariisissa ja olivat kuulemma eilen jossain kirjakaupassa nähneet Hollywood näyttelijä Robert Duvallin. Sieltä ne sitten tekstaili mutsille ja muotoili viestin jotenkin näin: -"kertokaa Jaakolle, että näimme kirjakaupassa Kummisedästä tutun näyttelijän". -Ennen kuin soitin siskolleni varmistamaan asiasta, mietin päässäni kuka se voisi olla ja ajattelin Robert Duvallia. Mutta kun soitin siskolleni, he ehtivät jo möläyttää, että se tosiaan oli Robert Duvall enne kuin ehdin itse heittää kysymyksen "oliko se kenties Robert Duvall?", joka olisi taatusti ällistyttänyt siskoni ja kaverinsa, siilä onhan Kummisedässä muitakin nimekkäitä näyttelijöitä. Se olisi voinut olla vaikka James Caan tai Andy Garcia kolmannesta Kummisetä leffasta. -Al Pacinoa en olisi veikannut. Muutoin ei olisi tullut tekstaria muodossa "Kummisedästä tuttu näyttelijä". Olisi tullut suoraan Al Pacino.

Päivän typy

Tässä olis myös hyvä kuva päivän automuistutukseen, mutta mikä järki toitottaa muistutusten lopettamista, jos ei lopeta. -Nojoo. Mutta itse kuvaan ja typyyn.
...
Tollanen ku olis vastassa autovuokraamossa kun (huom. "kun") olemme Nycreissullamme ensi kesänä (ei mitään jossittelua enää), niin vois kyllä harkita pientä koeajelua. Enkä nyt puhunut autosta.

Kuvaehdokas nro 1


Sain tollasen kuvan aikaseks paintissa.
...
Rölli on paremmin tunnettu metsässä asuvana peikkona, mutta se paljastuikin vain peiterooliksi. Oikeasti hän on arvostettu jousiammunanopettaja, joka on kouluttanut kovanluokan jousiammuskelijoita, kuten esim. John Rambon.

-Kuvan nimi täten onkin "Rölli opettaa nuorta Ramboa"