torstai 21. maaliskuuta 2024

Päivän toinen leffa

Sitten ei muuta kuin jatko-osaa - 22 Jump Street -kehiin. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän kuva

Tämmöiseen törmäsin...
Varsin
hupaisa.
:-dd

Päivän leffa

Pistinpä uusintakatseluun tämän elokuvan (21 Jump Street) ja ei ole varmaan sitten vaikea veikata mikä on se illan toinen leffa mistä vihjailin nostalginen löytö siivotessa blogauksessa. Jees - mutta ei sit muuta kuin takas leffan pariin.

Oikein -ja lähes oikein

Molemmat tiesivät näyttelijän oikein..., mutta anonyymi tiesi jopa leffan. Olisin toki voinut olla julkaisematta vielä anonyymin kommenttia ja jatkaa visailua jotta Tontsakin olisi saanut mahiksen veikata leffan oikein..., mutta nyt ei vaan jaksanut kerran saatiin jo se oikea vastauskin. Lisäksi haluisin jo keskittyä ite leffaan. Mutta 21 Jump Street leffaa tosiaan haettiin ja siitä piste anonyymille -ja lisäpiste Johnny Deppistä. 

Päivän ruoka

Siinäpä se seisoo...
Oli
Khyl
herQ
Ruoka
!!
:-) :-P

Mikä elokuva?

Nyt saa lisäpisteen näyttelijästä. Pitemmittä puheita  - ei muuta kuin arvailemaan. 

Nostalgiset löydöt siivotessa

Olin aivan unohtanut että minulla oli säilössä pyykkikorillinen muovipusseja ja kun pengoin koria niin sieltä löytyi vanha Anttila kassi - itse asiassa useampikin.
Löytyi myös pari Anttila kuittia missä toisessa näkyisi olevan päivämäärä 16.10.2014 -ja toisessa 22.12.2014. Ekassa kuitissa näkyy että ostin Austin Powers 2 elokuvan ja toisessa puolestaan näkyy useampi leffa: -22 Jump Street - Lomapainajainen - Tammy ja Prince DVD elokuvat. Yksi yllämainituista voisikin toimia illan leffana. Tai pikemminkin toisena.

Ruoka ostosten esittely

Tarviiko edes kuvaa/sanoa
Että
Mitä teen(..?)!
Aina tätä samaa?!
=○
Mutta tämä vaan on niin hyvää
=) :-P
Sentään cocis vaihtu...
Noh, ei nyt niin
Terveelliseen!
:-(
:P ;-dd

Eilisen ruoanjämät into the bin

Eilisestä lasagnetosta tuli liian tuhtia joten piti heittää loput jäteastiaan. Vieläkin nimittäin hieman täysi olo eilisestä annoksesta. Aina ei onnistu kokkaukset.

R.I.P. M. Emmet Walsh (1935-2024)

Suru-uutisia elokuva maailmasta. Elokuvista Blade Runner..., Skipataan joulu ja Knives Out tuttu näyttelijä M. Emmet Walsh on kuollut. Kepeät mullat ja lepää rauhassa🌺.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors