tiistai 25. tammikuuta 2011

Eka kansio valmis

Siinä on jo huomiselle tehty valmiiksi naispääosa ehdokkaat -niistä kerran aloitan esittelyn. -Huomenna sitten kyhään muut kuvat samalla tavalla -näyttelijän kuva -ja elokuvan juliste mistä hän on ehdolla. -Eipä sitten muuta. -Huomenna sitten esittelyt pystyyn.

2011 typykalenterin tammikuu avattu!

Siinäpä komeilee luvattu typykalenterin tammikuun kuva =)! Koska kuvat ovat melko samanlaisia, en rupea väkisin vääntämään mitään läppää yhdestäkään. Pääasiassahan on itse typy eikä mikään härski läppä :p. Seuraavissa typykalenteriblogauksissa ei sitten välttämättä ole tekstiä ollenkaan.

2011 typykalenteri käyttöön

Jotta saataisiin tänä vuonna päivän typyjä muiltakin kuin Hulkilta, taida viime vuoden tavoin ottaa jokakuukautisen typykalenteriblogauksen käyttöön. Näin tammikuun osalta se nyt tulee vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)! Tänä vuonna brittytypy Gemma Atkinsonin sijaan luvassa on toinen uhkea brittikaunotar nimeltään Alice Goodwin. Oheisessa kuvassa näkyy kyseisen kalenterin kansi, josta kuitenkin peitin yksittäisten kuukausien pikkukuvat, jotten paljasta etukäteen liikaa :p. Mutta seuraavaksi siis luvassa tammikuun typykalenterikuva.... Stay tuned.

"He kisaavat Oscareista" -Projekti huomiseksi

Oscar-ehdokkaat ovat -varmat sellaiset -ovat nyt tiedossa ja huomenna -tänään ei oikein jaksa -voisi ottaa projektiksi  ehdokkaiden esittelyt. -Viime vuonna taisin aloittaa esittelyt miespääosa ehdokkaista. -Nyt tänä vuonna voisin vuorostaan aloittaa naispääosa ehdokkaista -ja jatkaa sitten naissivuosilla jne.. -Ja kuten viime vuonna -myös voittajat voisi sitten pistää esittelyyn. -Hyviä staroja taas ehdolla.

Oscars 2011

Jei. -Pian päästään taas jännittämään Oscareita -ja voisin täällä MatoAapinassa taas valmistautua blogaamaan tärkeimmät ehdokkaat -näyttelijät /-ohjaajat. -Toisin kuin viime vuonna -tänä vuonna odotan tosin eka että ehdokas lista on aivan virallinen. -Viime vuonna blogaisin hirveellä vaivalla vääriä ehdokkaita -ja jouduin sitten tekemään kaiken uusiksi varsinaisten ehdokkaiden tullessa julki. -Nyt sitten virheistä oppineena odotan kärsivällisena varsinaisten ehdokkaiden julkaisua.