torstai 20. tammikuuta 2011

Väliviiva idea

Tulipa noista väliviivoista mieleen että niitähän voisi käyttää hyödyksi myös yhdellä toisella tavalla kuin pelkästään miten nyt hyödynsin tänään. -Jos esim. tulee joku mammuttiblogaus missä paljon tekstiä niin voisi erotella noilla väliviivoilla siten että yksi tekstinivaska olisi juuri kuvan tavoin kahden tollasen viivan välissä -ja seuraava nivaska tulisi taas alemman väliviivan alle -ja sitten taas uusi väliviiva --ja taas uusi tekstinivaska. -Ainakin ite voisin tehdä näin mikäli innostun rysäyttämään hieman isomman blogauksen.

Päivän puujalka

Päivän puujaloissa mennään taas Fingerporilla ja tämänkertainen on tämän päiväisestä Hesarista. -Menee näin...
...
Gangsteripomo: -"Paras diilerini on menehtynyt sinkoiskussa"
Gangsteri # 1: -"Otan osaa"
Gabgsteri # 2: -"Otan osaa"
Gangsteri # 3: -"Otin osaa"

Hahha-hah :D... -Silleen vois muuten liittyä cokikseen tää -että noi gangsterit tuossa näyttää hörppivän cokista..., mutta sen pitäisi olla keskeisessä osassa -joten...

VÄLIVIIVA

Viime vuonna pariin otteeseen käyttämäni välilyönti -blogaus korvaantuu nyt väliviivalla -hoitaen saman tehtävän kuin välilyönti..., mutta paremmalla kuvalla. -Se kyhäämäni välilyönti kuva oli kyllä aika ruma. -Toi viiva sen siaan on melko tyylikäskin jopa. -Ja mikäs mahtaa olla väliviivan tarkoitus tänään. -No erottaa ei Coca Cola aiheinen blogaus noista päivän cokis aiheisista. -Seuraavaksi tulossa näet päivän puujalka -joka ei nyt liitykkään cokikseen. -Eli tällä väliviivalla katkaisen päivän cokis blogaukset ja siirryn muihin. -Jäp jäp.

Päivän "Coca Cola" typy

Typy on juuri oikeassa asennossa -tarttee vain korvata pullo you know millä -ja sitten laukeekin kasvoille kuin ravistettu cokis ikään.

Coca Cola typymuistutus (itsellenni)

Cola typymuistutus osuu nyt itselleni vaikka periaatteessa voisi kohta olla jonkun muun vuoro -sillä olenhan kuitenkin ainoa joka tänä vuonna on blogaissut päivän typyn. -Siis typyt tarkemmin sanoen. -Tämä seuraavaksi blogattava on sitten viides minun tänä vuonna blogaamani -joten ehkä sen jälkeen pientä taukoa. -Niin -minun osaltani.

Päivän "Coca Cola" kuva

Coca Cola päivän kuvana saa toimia tollanen räjähdyksen voimalla syöksyvää cokisvaahtoa nenäänsä vetävä sälli. -Voihan sen noinkin nauttia.

Päivän "Coca Cola" makee kuva

Coca Cola makeena kuvana toimii tollanen -myös aika taiteellinen kuva jääpaloista cokiksessa. -Makeen näköinen kun klikkaa kuvaa ja se rysähtää jättikuvana ruudulle.

Music & Lyrics

Always Coca Cola

"do do do do dood, do do do ,do do
do do do do dood, always coca-cola (2x)

Wherever there's a pool there's always a flirt
anytime there's school, there'll always be homework
wherever there's a beat, there's always a drum
anytime there's fun there's always coca-cola... yeah.

chorus

The stars will always shine, the birds will always sing
As long as there is thirst, there's always the real thing
Coca-cola is always the one
Whenever there is fun, there's always coca-cola

do do do do dood, do do do ,do do (coca-cola)
do do do do dood, always coca-cola (ooh, ooh, oooh)

do do do do dood, do do do ,do do (doo dood do do doooh)
do do do do dood, always coca-cola (hey eh)

let the sun shine, let it shine.
always, always... coca-cola
oh always.

...
Always Coca Cola ♫♫♪♪

Coca Cola Day

Idea tähän Coca Cola päivään lähti Facebookista -eräs kaveri kehui statuksessaan: -"Coce is so tasty :)" -johon minä vastasin -"I agree with that one. -'Always Coca Cola...'" -josta sain ajatuksen kirjoittaa googleen hakusanan -"always coca cola" -jonka ansiosta löysin monta Cola aiheista kuvaa joita voin sitten hyödyntää seuraavissa otsikoissa...
...
  • Music and Lyrics
  • Päivän "Coca Cola" makee kuva
  • Päivän "Coca Cola" kuva
  • Coca Cola typymuistutus (itselleni)
  • Päivän "Coca Cola" typy