perjantai 9. heinäkuuta 2010

Päivän makee(t) kuva(t)

Siteerataanpa tähän alkuun mitä sanoin edellisessä The Expendables aiheisessa päivän makeissa kuvissa: -"Ja mitä Expendablesista päivän makeena kuvana -tuskinpa tulee loppumaan tähän. -Makeita kuvia tullaan repimään kun leffa lähenee ensi-iltaansa. -Leffan näkemisen jälkeen takuulla tulee -ja varsinkin leffan ilmestyttyä DVD:lle tulee varmasti makeita kuvia. -The Expendables on kaikkien makeiden kuvien äiti."
-
Juu..., elikkä leffaan liittyvät päivän makeet kuvat -niitä kyllä kertyy ja tulee kertymään vielä pitkään. -Ja taas lähteenä on Facebookista elokuvan fanisivuilta poimittua materiaalia. -Tälläkertaa aiheena on kuvasarja -The Expendables tasohyppelypelistä. -Kuvassa 1. -pelin etusivu missä leffan makee logo.

Kuvassa 2. aloitus videopätkä missä esitellään hahmot -sain pysäytettyä Jason Stathamin hahmon kohdalle.

Kuvassa 3. hahmo valikko. -Jet Lin hahmolla helpoin vaikeusaste -Jason Stathamin hahmolla medium --ja Stallonen hahmolla hankalin vaikeusaste.

Ja viimeisessä kuvassa 4. itse peli. -Valitsin Stathamin hahmon. Alhaalla ohjeet hahmon kontrollointiin. -Ihan hauska peli mitä nyt sitä jaksoi kokeilla.

Predators vahinko (Päivän ällöttävä tapahtuma ja kuva)

Otsikolla ei ole mitään tekemistä oheisen kuvan kanssa vaikka niin voisi olla -sillä kyseistä kohtaa mitä kuvassa esitetään ei lainkaan ollut elokuvassa -pelkästään leffan trailerissa. -Mutta se ei suinkaan ole se Predators vahinko vaan eräs pikku tapahtuma joka sattui mentäessä katsomaan leffaa.

-Mistä sitä aloittaisi...?
-No vaikka siitä kun minä (Hulk) ilmestyn paikalle viime tingassa -ja juuri kun olen helpottunut nähdessäni Matskun jonka kanssa kävin katsomassa leffan sattuu tämä vahinko. -Matsku ilmoittaa unohtaneensa liput kotiin. -Hetken siinä -"no mitäs nyt sitten" -kiiruhdimme sitten lippuluukulle ostamaan uudet liput ja lippujen hinta oli sitä laatua että toivoimme leffan olevan hintansa väärtti. -Ja kyllähän se onneksi sitten oli ihan viihdyttävä. -Ei ehkä Arskan tähdittämän Predatorin tasoinen..., mutta ihan OK kuiteski.

Matsku edit: Joo vitutti kyllä armottomasti ku huomasin vasta viime hetkellä (itekin saavuin paikalle vasta joku 3 min ennen alkua ku bussi oli myöhässä) että liput jäi >:|! Sopis kyllä päivän ällöttäväks tapahtumaks ku ei oo ikinä ennen päässy näin käymään... ja toivottavasti jäi myös vikaks kerraks.

Ja toi kuva taas, no sehän sopis päivän ällöttäväks kuvaks :x, koska kyllähän kyseinen kohtaus oli leffassa :), mutta... *Spoiler begin*...eihän Adrien Brodya tähdännyt kuin yksi Predator. Goddamn disgusting false advertisement shit :x, huoh |O! *Spoiler end*

Joo, mutta leffa pääs kyllä ainakin mut yllättämään positiivisesti varsinkin hauskuudellaan, joten kalliiksi tullut hinta ei pahemmin jäänyt harmittamaan :). Shit happens... and then you die :D!

Päivän puujalka

Taas Fingerporia päivän puujaloissa. -Tälläkertaa tollanen -siteerataanpas...
...

Rosvo: -"Onko sinulla ollut... muita... sillä aikaa kun olin lusimassa?"
Nainen: -"Onhan minulla ollut... jokunen..."
(Sängyssä Jaska Jokusen kanssa)

Päivän typy(t)

Typyjen yrittäessä pysyä pallon perässä -yleisössä mieskatsojat seuraavat puolestaan ihan toisia palleroita.

Peli keskeytyy kun team MatoApina saapuu paikalle kameroineen ja vaatii ottaa kuvan. -Öh -lame joke, but gotta put something ://.

Pelin jälkeen voittaja joukkueen on aika korkata kuoharipullo. -Yleisössä vastaavanlaista roiskahtelua tapahtuu mieskatsojien housuissa.

Jälleen team MatoApina kameroineen. -Oikeesti -lame joke..., mutta eipä nyt keksi muutakaan ://..

Typymuistutus (itselleni)

Ostin tuossa hiljattain uuden pyyhkeen itselleni -sellainen kun sattui sopivaan hintaan (10 €) löytymään. -Nytpä on sitten pyyhe jonka päällä kelpaa makoilla ;)...:D...:p... -Pyyhe saa samalla toimia typymuistutuksena -joka on osoitettu minulle (Hulk).. -Nyt osui nimittäin sopiva hetki...

...-blogata nuo jalkapallotypyt jotka poimin talteen Iltiksen sivuilta tässä jo pitemmän aikaa sitten.

F.r.i.e.n.d.s / The Simpsons

Mitäs illan Frendeissä tänään olisiluvassa...?
...
Nappulaliiga. Pieni kuntoharjoittelu puistikossa tuo esille ystävysten alimmat vaistot ja lapsuuden traumat.
...
Kuulostaapa kivalta. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs siinä olisi tänään tarjolla...?

Margen rinnat. Säilyttääkseen viehätysvoimansa Homerin silmissä Marge menee kauneusleikkaukseen, mutta hänen silikoni-implanttinsa eivät ota sopeutuakseen häneen. - Vierasäänet: Adam West ja Burt Ward.
...
Vai että Margen rintoja olisi tarjolla :D...:p... -Nyt tuli sitten mieleen se eräs paljon kommentteja kerännyt liikkuva kuva blogissamme jonka kaikki varmaan muistavat (ei tarvitse varmaan linkittää kyseiseen blogaukseen)...?

Perjantain ensi-illat Nro 3

Summer Hours (L'heure d'été)

Hmm. -Milloin viimeksi pääsin sanomaan -"ei kiitos" -elokuvalle...? -Ai niin -se oli silloin 11 kesäkuuta kun ensi-iltaan tuli se kotimainen elokuva kehitysvammaisista. -Nyt sitten taas pääsen heittämään tuon kuuluisan lausahduksen tämän leffan kohdalla. -Eli -"ei kiitos" -ja ei sitten varmaan oikein muuta.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Shrek Forever After

Noniin -nyt on sitten Shrekin oikea ensi-ilta päivä. Esittelin tämän nimittäin jo kerran viime perjantaina ollessani Mikkelissä. -Silloin Mikkelissä tämä olisi ollut kiva käydä porukoiden kanssa katsomassa..., mutta nyt voin jättää ehkä suoraan vain DVD:lle nähtäväksi.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Predators

Tänään tota olisikin tarkoitus mennä katsomaan. -Odotan jännityksellä onko se yhtään alkuperäisen ensimmäisen Predator leffan tasoinen. -Hyvältä ainakin trailerin perusteella näyttää..., mutta voi silti lässähtää. -No mutta -toivotaan ettei näin tule käymään ja että luvassa on viihdyttävä elokuvakokemus.