sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Päivän toinen leffa

Kerran tuli katsottua Stallonen Judge Dredd niin pistetäänpä seuraavaksi kehiin Karl Urbanin tähdittämä elokuva Dredd. Stallonen leffa oli kyllä kova..., kyllä tämäkin taisi muistaakseni olla aika hyvä. Viime näkemisestä on aikaa.

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Siinäpä lepää tämän päivän jälkiruoka, ihan hyvä sellainen 😊😋 Enpä muista, koska viimeksi olisin Marianneja syönyt?! 😵 Jotenkin niitä ei ole vaan näkynyt... No nyt niille oli tehty ihan oma laari, joten olihan se poimittava 😎 En nyt katsonut, onko näitä 'normi'karkkien hyllyllä - vai oliko nämä vain väliaikaisesti laitettu omaan laariin... Aika outoa, khyllä tämän aika suosittu pitäisi olla - ainakin näin mumutuntumalta heitettynä 😇

Eli oli siis Fazer Marianne (chocolate fillef mint candies) ja Cloetta Hyvää Makumaasta Original, ihan hyvä setti. Yleensähän haluan noita kaikkia, eli; salmiakki, hedelmä ja suklaa. Nythän ne täytty. Mutta jos pitäisi valita, niin salmiakki ehdottomasti - ilman sitä ei voi elää 😍


Mutta vaihtelu on hyvästä, mieluiten sitä syö noita kaikkia sekaisin... tai siis vuorotellen (tai salmiakki ja hedelmä nyt menee yhtäaikaa, mutta suklaa erikseen) :) :P :D No mutta, hyvä ruoka oli - ja jälkiruoka (salaatin kera) kruunasi sen =)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tätä jo odottelin päivän kuva -blogauksessa (jota kautta pääsee ostosten esittelyyn...) ja... no siinäpä se kala lepää lähes valmiina, oli khyl tosi hyvää 😊😋

No tämä on vähän harvinaisempaa 😖 Mutta hyvällä tavalla 😍 Ei että se on harvanaista, vaan että tein sitä 😇 Salaattia siis, sitä tekee aika harvoin 😕 Ainakin itse allekirjoittanut, eikä Hulkkikaan pahemmin taida tehdä - kolmannesta jäsenestämme en tiedä, eli Matskusta.

Siinä kaatuu juoma, mutta kerran en laittanut sitä otsikkoon - niin en sitten sano siitä mitään. Voisi toki lopettaa myös nämä "en sano siitä mitään" -tekstit, mutta välillä ne lipsahtaa 😖😕😓😋😁 Suppiloa voisi toki hehkuttaa, mutta viimeksi (en nyt ala kaivamaan sitä linkitykseen) hehkutin jo ihan tarpeeksi, joten eiköhän mennä seuraavaan kuvaan/kappaleeseen...

Edit. No ei se ollut(kaan) vaikea kaivaa, tästä sen löytää... Ihan kätevä on, toi suppilo - hyvä ostos (varsinkin kun ei maksanut kun vaan pari euroa...)!

Siinäpä ruoka ja juoma lepää TV:n äärellä 😎 Oli khyllä tosi hyvää ruokaa, ja salaatti kruunasi sen - pitää useammin tehdä sitä (salaattia), sekä kalaakin voisi ehkä useammin tehdä 😊 Nyt olen tehnyt joku kerran kuussa, pari kertaa voisi helposti mennä...


Toki, se maksaa sen verran - että kovin usein ei khyllä huvita vetää... Mutta jos vähentäisi vaikka roskaruokaa, siihenhän mulla menee eniten... Tai nyt olen ehkä vähän vähentänyt, johtuu varmaan kun ei olla niin usein enään menty leffateatteriin. Sieltä kun ei oikein tule enään niin paljon kiinnostavia, jotenkin tuntuu että korona on osasyy siihen. No mutta, eiköhän tämä korjaannu pikkuhiljaa - on tässä ainakin tiedossa muutama leffa (joita en nyt ala nimeämään), tulee kun on tullakseen... Sitten voi taas mennä perinteiseen BK:hon (Burger King), johon... noh, siihen ollaan vähän kyllästytty - ollaan menty vähän parempiin (kuten esim. Friends & BrgrsVapiano, yms...)!

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoan vuoro ja levitinpä pussin pöydälle mistä voin sitten popsia makeisia leffaa katsellessa. Sitten takas leffan pariin. 

Päivän leffa

Illan leffana toimii Sylvester Stallonen tähdittämä toimintaelokuva Judge Dredd minkä olen viimeksi nähnyt joskus VHS leffana. Muistan leffasta vain Stallonen repliikin -"I am the Law!"

Päivän juoma

Ja siinä kaatuu juoma mukiin ja sehän oli se Rainbow ananas limppari. Enpä oo aiksemmin maistanut tätä limsaa.

Päivän ruoka

Siinä valmis ruoka jonka valmistin pastoja myöten tuossa isossa wokpannussa. Ekana laitoin pilkotun sipulin sitten perään meni jauheliha jonka päälle tuli sitten aurajuusto ja sitten meni kerma. Pastan kaadoin sekaan suoraan pakkauksesta ja muutama lasillinen vettä perään. Ja siinä lopputulos.
Ja siinä vielä lautasella tarjottuna kunnon iso annos.

Ruoka ostosten esittely

Ruoaksi on luvassa pastaa ja pastana toimii Barilla Gnocchi pasta. Ja koska teen Gorgonzola pastaa niin siksipä tuossa onkin tuo Valio Aura ja Valio ruokakerma Sweet Chili. Ja totta kai kastikkeessa pitää olla yksi irto sipuli. Ja sitten on yksi naudan jauheliha 700g:n paketti. Ruokajuomiksi otin tuon Rainbow ananas limpparin ja jälkuokana toimii tuo Tupla Crispy Puffs pussi. Ei muuta kuin ruoan laittoon.

Pientä snacksia kaupasta kotiin kävelymatkalle

Yleensä ostan kuuman kaakaojuoman kotimatkalle kaupasta kotiin..., mutta nytpä ostin tollasen Kit Kat Chunky Caramel patukan.
Siinä vielä kuva puoliksi syödystä patukasta. Tää nyt jää ilman mitään labelia kun tää oli tämmönen alkupala snacks.

Sunnuntaisaunat jää nyt välistä koska kipeenä, mutta...

Tosiaan - nyt jää minulta (Hulk) perinteiset sunnuntaisaunat välistä kun hieman kipeenä..., mutta kaupassa silti käytävä jotta saa edes jotain syötävää. Siitä on muuten pitkä aika kun viimeksi pitänyt maskia..., mutta nyt se on ihan tarpeen kun menee nuhasena kauppaan.

Päivän kuva

Kuva vaan sen takia, että tässä alkaa olemaan jo nälkä 😊😋 Vielä kun on kunnon ruokaa tiedossa, eilen siitä jo blogasin...


Ei kait tässä sitten muuta - ihan hupaisa kuva :P "Had", indeed... :D

Näetkö tuhmia?

Kuvassa oleva teksti puhuukin jo puolestaan joten jätän tämän vain tämän.

Happy Birthday following actors, one director and one cinematographer

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät..., yksi ohjaaja ja yksi kuvaaja. Elokuvien Dragonheart..., Daylight..., The Fast and the Furious ja The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor ohjaaja Rob Cohen täyttää tänään 74-vuotta. Elokuvan Jurassic Park kuvaaja Dean Cundey (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 77-vuotta. Transformers Optimis Prime ääninäyttelijä Frank Welker täyttää tänään myöskin 77-vuotta. Elokuvissa D-Tox..., Final Destination 5 ja Terminator: Genisys nähty Courtney B. Vance täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvasta New York, New York tuttu Liza Minelli täyttää hänkin tänään 77-vuotta. Elokuvista U-571 ja Dawn of the Dead tuttu Jake Weber täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Maleficent ja Let Him Go tuttu Lesley Manville täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvissa The Core - Ytimessä ja The Dark Knight nähty Aaron Eckhart täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Gone Baby Gone ja The Town tuttu Titus Welliver täyttää tänään 61-vuotta. Sitten vielä viimeisenä elokuvista Thor ja The Last Stand tuttu Jamie Alexander täyttää tänään 39-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.