maanantai 2. tammikuuta 2023

Päivän extra jälkiruoka (by Tontsa)

Miten sattuikin, että tiesin - että en jaksa kaikkia yhdellä kertaa syödä!? 😵😎😋😁 Kai mulla on jotain ennustajan lahjoja 😇😋😂 Joo, eipä noita paljoa jäänyt - mahtavat 2 kappaletta 😕😓😋😄 No enpä noista edes hirveästi tykkää, joten... Miksi sitten ostin noita? No vaihtelun vuoksi, ei sitä aina samaa jaksa syödä. Toki, omatekemät on paljon parempia - ja halvempia, mutta ei sitä aina jaksa... Juuri khyllä tein pullia, mutta ne on pakkasessa. Helpompi ottaa nämä vaan kaapista esille, kun ruveta sulattamaan jotain pullia 😖😓😋😆


No mutta, sama jälkiruoka siis kyseessä - tai sen jämät. Niin ja juomana kahvin sijasta glögiä, khyl kelpaa! =)

Päivän elokuva, poster & trailer

Tässä onkin sitten mun pari "vuoden ekaa" - nimittäin poster ja trailer 😎 Mutta mennään nyt itse leffaan ensin, jonka arvostelu löytyy tuttuun (tai tokaan 😁) tyyliin mun toisesta blogista...

The Northman (20222)

Ihan hyvä leffa oli khyllä 😊 Ja varsin raaka, se kidutus kohta näytti että nyt tulee raakaa materiaalia - mutta se loppui ennenkuin edes alkoi. Ehkä hyvä niin, siinä herkimmät olisi voinut pyörtyä 😵😓😋😂 Mutta ei sen enempää itse leffasta, niin ainakaan tässä - toisesta blogista voi lukea, jos englanti sujuu 😊 Jos ei suju, niin google translation on keksitty 😎 Samalla tässä menee "päivän poster", joka on myös vuoden ensimmäinen mulle (Hulk on jo blogannut) - vai... No piti eilinen leffa laittaa täksi (päivän poster), mutta unohdin sen.. Enkä nyt lähde muokkaamaan sitä, tämä saa nyt toimia vuoden ensimmäisenä. Mutta traileria taisin luvata, joka on myös vuoden eka mulle (ja näköjään Hulkkikaan ei ole sitä vielä blogannut, eli tämä on vuoden ensimmäinen ihan kokonaan 😇😋😄)! 

Ihan hyvä elokuva siis, khyllä voin suositella - TOD!! =) Paitsi jos ei tykkää raa'asta & verestä, sitten ehkä tosiaan välttää tätä elokuvaa...

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Siinäpä kaatuu kahvia, ja syötäväksi on minidonitsin jämät (tai paketin viimeiset sellaiset) ja Fazerin sininen suklaa (joka myös vähän lopussa)! Vaikka kaikki (paitsi kahvi) oli vähän lopussa, niin hyvin riitti ja hyvältä maistu 😊😋


Että sellaista, khyllä oli hyvää (...vaikkakin, no ylhäältä voi lukea)! =) Mutta miten on tunne, etten kaikkia jaksanut syödä?! =X :P :D No, se selviää varmaan myöhemmissä blogauksissa :)

Päivän "jämä" ruoka (by Tontsa)

Täällä sitä vaan vedetään jämäruokia, kun Hulk syö kun mikäkin kuninkaallinen 💍😓😋😁 Noooh, välillä vähän kevyemmin - niin sitten taas jaksaa toisena päivänä 😊 Ja onhan tämä nyt yhden parhaan ruuan jämät, eli omatekoisen pizzan 🍕😋 Khyllä se seuraavana päivänä mikrossa lämmitettynäkin maistuu ihan herkulliselle, eli ei ole turhaan yksi parhaista ruuista (niin ainakin siis mun mielestä...)!


Juomakin oli jämät, mutta ei siitä sen enempää (tai pitää muuten laittaa labelia =/ :'( :P :D)! Hyvä ruoka oli, TOD!! =)

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi valitsin ostamistani karkkipusseista Suklaa laku kuulat. Takana olevia hedelmiäkin voin toki myös syödä.

Päivän leffa

Kerran on ollut puhetta että pidän Ghostbusters maratonin niin ei varmaan ole epäselvää mikä on illan leffa. No Ghostbusters 2 tietysti. Toivottavasti nyt säästytään levyn temppuilulta.

Päivän juoma(t)

Jollaksen Alepasta on tapana lähes aina ottaa mukaan kuppi kuumaa kaakaota kävelymatkalle kaupasta kotiin. Ja aina olen ehtinyt sen siinä kävelymatkan aikana nauttia.
Kotona olikin sitten aika kaataa ostamaani limpparia mukiin.
Valitsin ruokajuomaksi ostamistani limppareista sen Rainbow banaanilimpparin.

Päivän ruoka

Siinä setti asetettuna pellille valmiina menossa uuniin. Aika perfettosti mahtui kaikki tohon pellille hienossa muodostelmassa.

Ja siinä herkut lautasella. Juomakin näkyisi siinä olevan..., mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. 

Vuoden ensimmäinen ruoka ostosten esittely

Jollaksen Alepasta lähti mukaan aikamoinen setti kaikkea ja ei toki kaikki tälle illalle. Mutta käydäänpä läpi mitä kaikkea tuli ostettua. Ylävasemmalla on kaksi Kariniemen nuggetit pakettia. Sitten on Rainbow valkosipulipatonki missä kaksi patonkia sisällä. Seuraavaksi näkyisi olevan Fingies Mozzarella Sticks pakkaus ja sen alla samanmerkkinen Cheddar Jalopenos pakkaus. Sitten on HK:n Popsi iso viitonen nakkipaketti. Sen vieressä Blå Band Aioli Garlic & Mayo ja Auran paprikamajoneesi mihin sitten dippaan syötäviä. Ruokajuomaksi tuli ostettua kaksi eri limpparia - toinen on Rainbow banaani ja toinen on Rainbow päärynä limppari. Jälkiruoaksi lähti perus Polly ja sitten uutuutena Halva suklaalakukuulat. Ei muuta kuin ruoanlaittoon.

Yes yes yesss, sain korjattua

Yritin uudestaan katsoa ekaa Ghostbusters elokuvaa ja aluksi pikkasen taas temppuili..., mutta sain kun sainkin korjattua vian ja katsottua elokuvan. Eipä siis tarvitsekkaan hankkia leffaa uudestaan - mikä olisi ollut harmi koska olisi pitänyt luopua hienosta tuplajulkaisusta. Mutta mutta - pääsenpä siis jatkamaan maratonia normaalisti ja jos Ghostbusters 2 ilmenee samaa temppuilua levyn kanssa niin sitten vain korjaan senkin. Mutta ennen kuin pistän kakkosleffan pyörimään kipaisen ruokakaupassa hakemassa päivän ruoka tarvikkeet.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvasta Superman Returns tuttu Kate Bosworth täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Sitten on Iso-Arskan True Lies ja Wayne's World elokuvista tuttu Tia Carrere joka täyttää tänään 56-vuotta. Seuraavaksi on Jerry Maguire elokuvasta Oscar-palkittu Cuba Gooding Jr. joka täyttää tänään 55-vuotta. Sitten elokuvissa Spanglish ja Rambo: Last Blood nähty Paz Vega täyttää tänään 47-vuotta.  Chicago..., House on the Haunted Hill ja Rent elokuvista tuttu Taye Diggs täyttää tänään 52-vuotta. Ja sitten vielä Without a Paddle..., Zathura: A Space Adventure ja Hit and Run elokuvista tuttu Dax Shepard joka täyttää tänään 48-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Vuoden ensimmäinen ällöttävä tapahtuma

No sinne tyssäsi Ghostbusters marstoni kuin tikku paskaan😵...😵‍💫... Vitun levy rupesi jotain temppuilemaan ja meni vain pahemmaksi kun yritin pyyhkiä levyä liinalla millä olen kyllä aikaisemmin saanut korjattua levyn. Pitää huomenna yrittää uudestaan - nyt meni jo liian myöhäiseksi. No kunhan blogiin ja Faceen sain merkattua että aloitin maratonin tammikuun 1. päivä. En sitten huomenna... -tai siis tänään mekkaa ykköstä uudestaan päivän leffaksi. 2021 kun tein edellisen kerran Ghostbusters maratonin niin silloinkin se alkoi jo hieman temppuilemaan. Mutta silloinkin vasta joskus viidennellä katsomiskerralla. Neljä ensimmäistä kertaa katsoin ihan ongelmitta. Olisi ikävä menettää hieno julkaisu - tosin sitten etsisin käsiini uuden hienomman julkaisun leffasta.