tiistai 18. heinäkuuta 2023

Näetkö tuhmia?

Jätän tämän nyt vain tähän ja annan kuvan hoitaa loput kertomiset. 

Päivän toinen leffa

Pistetäänpä uusintakatseluun tämä viimeksi teattereissa nähty musta komedia - Cocaine Bear. Ei kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka (by Hulk)

Jälkiruokana toimi ne ostamamme suklaalevyt - Fazerin sininen ja Karl Fazer Lontoon rae. Oli kyllä hyvät leffaillat taas kerran😎.

Päivän leffa

Illan leffana tuli tosiaan katsottua uudestaan viimeksi teattereissa nähty - Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Kerran jo täällä sanonut mielipiteeni elokuvasta niin nyt ei sitten mitään lisättävää tähän.

Päivän juoma (by Hulk)

Tontsa blogaisi oman juomankaatokuvan niin olihan minustakin (Hulk) sitten otettava juomankaatokuva. Perus Coca-Cola siinä kaatumassa.

Päivän ruoka (by Hulk)

Vaikka tänään tehtiin burgereita niin vedinpä silti alkupalaksi Tontsan tekemät lasagnetot mitkä olis muuten lentänyt jäteastiaan kun olivat sen verran vanhoja. Tarjouduin sitten syömään. Kyllä oli hyvää.
Sitten päästäänkin jo purilaisten tekoon ja siinä paistelen pihvejä pannulla.
Sitten oli aika pistää purilaiset kasaan - siinä eka.
Ja siinä kaikki neljä valmiina lautasella tarjottuna. Taustalla näkyy illan leffa..., mutta siitä sitten lisää omassa blogauksessaan. 
Tässä vielä lautasellinen ranskiksia ketsupin kera. Oli kyllä hyvät setit ja kyllä - kaikki neljä purilaista meni.

Päivän ällöttävä kuva & tapahtuma

Mites google on tolla tavalla mokannut..?! 😵😖 Heillä lukee;

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Vaikka se on;

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves


Jännä moka, vaikka isosta ei ole kyse... Mutta, nyt on kyse googlesta (ainakin mun tietääkseni ne ylläpitää tota tekstiä) - luulisi että siellä oltaisiin tarkempia?! Varsinkin tämmösen nörtti leffan kohdalla...

Päivän poster & trailer, ja... elokuv...

No tuli sitten jostain syystä nukuttua huonosti, niin... No nukahdin sitten kesken leffan, vielä näin hyvän 😖😕😓 Tai ei tämä mikään oscar elokuva ole, mutta hyvin viihdyttävä khyllä... 😊 Kolme ja puoli (3½) tähteä mä tälle aikoinaan pamautin 😇 Khyllä harmittaa (että nukahdin...), olin ehtinyt jo tekemään muistiinpanoja... Noh, kolmas kerta toden sanoo - ainakin toivottavasti...

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

N/A (grade)

Ei kait muuta, kun itse traileriin...

No nyt oli khyllä vauhdikas trailer, ja sitä tämän leffa onkin... =) Mitä nyt nukahdin, ja missasin suurimman osan =/ itQ :'( Nooooh, leffoja ehtii aina katsoa - toki, ehtii sitä nukkuakin, mutta... No on uni elokuvaa tärkeämpää, ainakin allekirjoittaneelle... Tämän ehtii joku toinen kerta katsoa (ja arvostella), enköhän sen joku kaunis päivä tee :saint:

Päivän jälkiruoka


Hulk
nämä jo esittelikin, eli; Fazerin sininen ja Karl Fazer Lontoon rae. Oli khyllä varsin hyvät jälkiruuat, ja...



...sitä oli noin paljon, niin jäipä mulle vielä illaksi/huomiseksi/ylihuomiseksi - khyl kelpaa =) :P

Päivän ruoka

Tässäpä mä vielä teen hampurilaisia, khyllä on/oli herkkua luvassa 😇😋

Siinäpä/tässäpä ollaan TV:n äärellä, leffan kera 😊 Mikä leffa, niin se selviää omassa blogauksessaan...

Tässä näkyy Hulkin pino, on khyllä kunnon mätöt!? 😍😎 Ihme jos kaikki Hulk jaksaa/jaksoi, kertoo sitten itse...


Oli khyllä hyvä setti =) TOD..!! B) Ja lasitkin - mitkä meni kenellekin, selvisi... Hulk sai ton ison, ja mä otin ton aika stylish :saint: Tai ei toi Hulkin nyt niin iso ollut, korkea khyllä - mutta (kapea...)! No 0,5L se 'vaan' oli, vaikka luulisi khyllä että enemmänkin...

Pitkästä aikaa; päivän juoma

Enpä ole pitkään aikaan blogannut päivän juomaa, enkä tiedä - meneekö tämä edes siitä..?! 😵 No eipä ole paljoa sanottavaa, perus Coca-Colaa kaadan hiAnoihin laseihin - on toi khyllä jumalten juomaa 😍😎 Tässäpä sitten oli kaikki extra kuvat, eipä niitä paljoa ollut 😖😕😓😋😁 Tai ruuan teosta mulla on vielä kuva, mutta se menee "päivän ruoka" otsikkoon... Hulkilla on khyllä muita(kin) kuvia, innolla odotellaan - että hän blogaa ne 😇


Joo, kuvaa on vähän blurrattu - thank god..!! =X =/ itQ :'( joopS :P EHEHEEEEeeeeee :D Ei mulla noin muhkurainen maha ole =O :P :D On noi khyllä hiAnoja laseja, kumpi on mulle - ja kumpi Hulkille, se selviää myöhemmin...

Mun uusi hylly

Tänään pidettiin tosiaan Hulkin kanssa leffailta, kuten hän blogasi ostosten esittelyn 😊 Tuli sitten räpsittyä muutama kuva, ei nyt hirveästi - varsinkin jos vertaa parhaimpiin, mutta muutama foto tuli otettua (ruuan ja jälkiruuan lisäksi...)! 😇


Tässä tosiaan olen mun uuden hyllyn kera, on toi khyllä hiAno =) TOD..!! B) Ja uusia hiAnoja laseja sain samalla, khyllä kelpaa :)

Ruoka ostosten esittely

Käytiin Tontsan kanssa Hakaniemen S-Marketissa hakemassa ruokatarpeet leffailtaa varten. Tehdään burgereita ja ostettiin sitä varten Vaasan Street Food Hampurilaissämpylä paketti mihin kuuluu 6 kpl sämpylöitä. Hampurilaispihvejä tuli ostettua kahta eri joista toinen on Tamminen naudan burgerpihvi original 240g ja toinen on 2 kpl Lihakultuuri 150g pihvejä 4 kpl. Sitten tuli ostettua irto Tomaatti Suomi 4 kpl. Sitten 2 kpl Rainbow Cheddar 200g 10 kpl:n pakkauksia. Sitten vielä yksi Irto sipuli..., yksi Hetki Amerikan salaatti pussi ja Felix voileipäkurkku purkki. Ja purilaisten kanssa pitää toki olla ranskalaisia joten eiköhän tuolla Oolannin Ranskanperunat 1kg:n pussilla pärjää. Ja jälkiruoaksi vielä kaksi eri suklaalevyä - perus Fazerin sininen ja Karl Fazer Lontoon rae suklaalevyt. Eiköhän näillä eväillä ihan hyvä leffailta tule.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Pitch Black..., Fast and the Furious ja XxX elokuvista tuttu Vin Diesel täyttää tänään 56-vuotta. Elokuvista Downsizing ja Cocaine Bear tuttu Margo Martindale täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvasta To Wong Foo, Thanks for Everything! Julia Newmar ja Volcano - Tulivuori tuttu Dayton Callie täyttää tänään 77-vuotta. Pirstes of the Caribbean elokuvista tuttu Lee Arenberg täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista Shaft ja The Collection tuttu Andre Royo täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvien RoboCop..., Total Recall..., Starship Troopers ja Hollow Man ohjaaja Paul Verhoeven täyttää tänään 85-vuotta. Elokuvista Teaffic ja The 33 tuttu James Brolin täyttää tänään 83-vuotta. Elokuvista Ordinary People..., Once Upon A Time In America ja The Commuter tuttu Elizabeth McGovern täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Veronica Mars ja Frozen tuttu Kristen Bell täyttää tänään 43-vuotta. Elokuvista Mr. Jones ja Little Women tuttu James Norton täyttää tänään 38-vuotta. Sitten vielä elokuvista Baywatch ja The Matrix: Resurrections tuttu Proysnka Chopra Jones täyttää tänään 41-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.