keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Matkamessut tosiaan :saint:...


Joo Matskulle ilmeisesti (:p... :D) käy vaan perjantaina toi :/... :'(... :x, no khyllä lauantai ois se paras =), paitsi saapa syyn lähteä aikasemmin töistä perjantaina B)... :p... :D, eli perjantainako me sinne vai sitten mennään :), vai ei ollenkaan :x, WAHT :o?!?!? No kuten kuvasta näkyy :saint:... :p... :D, niin se ainakin vihjaa että toi paikka "ei toimi" ;)... :'(... :p... :D, puhumattakaan että niihin messuihin menee aikaa jota ei pahemmin huvita tuhlata :|, unohtamatta sitä rahaakin :'(... Mutta tuolta khyllä saattais saada hyvää tietoa matkaa kohden =), eli, noh, mennäänkö me sinne (perjantaina ilmeisesti vaan :'(... :p... :D) vai ei :saint:...?


Messu ja merkkikö (:p... :D) että me ei mennä messuille -kuva!

PS.Messusivut :), jossa toi kuvan shitti (:p... :D) khyllä nyt toimii :saint:... :'(... :p... :D!


Merkki on khyllä aika VAHVA (:p... :D) :saint:... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D!

Keskiviikon typy!


Häh :x, WAHT :o?!?!? No imeekö typy päivän mie... eiku :p... :D, no ei muuta kun selvittämään B)...


No eihän se :'(, TSII-SUS :|, YHYYYyyy :'(, joopS :p... :D! No mutta khyllä se silti miehen "asetta", tai ihan vaan asetta :p... :D, imee himoisesti =), ei muuta kun mun asetta, ei kun "asetta" (:p... :D) ton aseen tilalle ja =)..., FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeeeee :D!


No ei ollu ihan sitä mitä odotti, tai "odotti" (no mitään *köhejä* halua nähdä :|... :p... :D), mutta khyllä tolla "pärjätään" (:p... :D) :saint:, paremmin kuin että toi ase olis "ase" :|, mutta nyt sitä mun "asetta" ton aseen tilalle kiitos =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!