sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Päivän extra kuva

Tämmönen hauska kuva tuli vastaan ja missäs muuallakaan kuin Facebookissa. Eipä muuta lisättävää. 

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruokana oli taas tuttuun tapaan jäätelöä tarjolla. Ja tuttuun tapaan lisäsin omaan annokseni tilkan likööriä. 
Liköörinä toimi tämä Maraska Amaro Zara likööri minkä esittelin jo viime sunnuntaina..., silloin en vaan muistanut ottaa kuvaa pullosta. 

Päivän ruoka (by Hulk)

Tuli käytyä Sörnäisten metroaseman R-Kioskilla missä otin tollasen kinkku-juusto sliderin - 2 kpl Taquitos tikkuja ja yhden pepperoni pizza slaissin. Pitkästä aikaa tuli nautittua nämä ärrän herkut.
Kotona sitten oli taas perinteiset sunnuntaisaunat ja alkuruokana oli taas tarjolla tota herkullista kurpitsasosekeittoa. Seassa oli tekemäni lihamurekkeen jämiä mitä olin vienyt vanhempien luo jos äiti olisi saanut tehtyä siitä jotain. 
Siinä on pääruokana tarjoiltua hirvipataa riisin kera. Eipä nyt sitten hyödynbettykkään tekemäni lihamurekkeen jämiä sen kummemmin..., mutta sinne ne jäi vanhempien luo. Eiköhän äiti siitä jotain keksi. Tai sitten vaan heittää biojätteisiin.

Päivän ruoka

Se siitä sitten, lasagneton jämien syömisestä tänään - siis... Toivottavasti ei tule ensi viikon alusta tämmöisiä yllätys menoja, vaikka... No khyllä mä ehkä vielä keskiviikkona uskallan sen syödä, mutta torstai ja perjantai alkaa jo olemaan liikaa 😕😓😋😁 Aika paljon mäkkiruokaa..?! 😖 No se on kahdelle, kuten kuvasta voi päätellä 😇

Tämä oli mun, poislukien taustalla näkyvät mätöt 😊😋 Eli McFeast aterian otin, se on khyllä hyvä 😍😋 Ja plussana tietenkin, ei muuten oikein juoma riitä...


Oli khyllä hyvä mättö, ei ole valittamista... =) :P Kotiruoka on khyllä parempaa, ja halvempaa - ja samalla voi katsoa TV:tä B) Noh, pitää sitä joskus ulkona syödä - eipä tarvi tiskata :x :) :'( :P :D

Päivän png-kuva

Hyödynsin tätä kuvaa South Parkin Gerald Broflovski hahmosta tuossa KKSA-kuvassani. Enpä viitsinyt liittää siihen aidon juutalaisen naamaa jos siitä olisi tullut jotain sanktioita. 

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Facebookin KKSA-ryhmään oli ilmestynyt paljon Tappajahai teemaisia pilakuvia joten päätin lähestyä teemaa hieman rajummalla kädellä. Tämä on jo pitempää ollut mielessä..., mutta nyt sain sitten toteutettua. Kuvassa alkuperäinen nimi Jaws vääntyy...

Jaws.......................................................................Jews

Päivän kuva

Otin screenshotin yhdestä Tik-Tok videosta jotta olisi paremmin hoksannut videon vitsin. Videossa tyttö ihmettelee miksi pölyisen näppäimistön muutama tietty näppäin eivät ole pölyisiä. Ja yllä lukee -"only men will understand". Ja toden totta - vaikka siinä tovi meni -niin lopulta tajusin vitsin. Sitten kun sen tajuaa niin 😜...🤪... -Ehheheee😁.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Scarface..., Ghostbusters 2 ja Training Day tuttu Harris Yulin täyttää tänään 86-vuotta. Sarjasta Buffy the Vampire Slayer tuttu Armin Shimerman täyttää tänään 74-vuotta. Sarjasta The Walking Dead tuttu Seth Gilliam täyttää tänään 55-vuotta. Sitten vielä elokuvista Paperikuu..., Karhukopla ja Kullannuput tuttu Tatum O'Neal täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors