perjantai 13. elokuuta 2010

Mun (Tontsan :p) näkökulma "METRON TYNKÄ PASKASTA"


Hulkkihan jo tästä jo blogaisikin :saint:, johon ei voi kun lisätä; what an abomination :|, WHAT AN ABOMINATION?!? |O Mitäköhän vittua on Metrolla, tai kyseisellä arvostelijalla, on liikkunut päässään kun se on ottanut hommakseen arvostella tämän MAHTI EEPOS toimintasankareiden äidin :x... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU MOTHA-FUCKING YEAH B) B) B)!!!11 No vastaus on hyvin yksinkertainen, kuten tuntuu arvostelijakin olevan päänsä sisästä, EI YHTÄÄN PILUN VITUN MITÄÄN!!!11 |O


Kappas kun ei laittanut joka arvosteluun eri arvostelijan "mielipidettä", tietenkin samalla tyylillä kun tähän eli jokainen pölisee elokuvasta mistä ei tiedä hölkäsen pöläystäkään |O?!? Näin oltaisiin saatu kaikille tuo "mahtavat" 1-2 tähteä |O, mukaanlukien sille mille ne olisi kuulunutkin :|?!? 4 tähteä jollekin vitun suomi paskalle :x, vielä MAMMUTTI arvostelun kera :o, ja vastakohdalle päinvastoin; TYNKÄ PASKA arvostelu ja 2 tähteä :x, WHAT THE FUCKING FUCK IS THIS BULLSHIT?!? |O Nyt vittu järki käteen |O, lehti uudestaan painoon ja, no joko;

1)
Sankarimme, yksinkertainen tyhjäpää, tekee sen mikä olisi pitänyt tehdä ja sanoo että "hänestä ei ole miestä arvostelemaan tätä"... (...VITUN INISEVÄ ROTTA!!!11 :|... |O)

...tai...

2) Metron toimitus kun näkee/näki SÄÄLITTÄVÄN TYNKÄ PASKA arvostelun, heidän olisi pitänyt heittää sytytysnestettä sen päälle ja pistää kunnon ROIHUT päälle :|... B) B) B), heittäen mahdollisesti sankarimme sinne mukaan tarjoten haaskalinnuille syötävää :)! Ainoa että kelpaako tommonen kumisen sitkeä rotan liha kenellekkään, TUSKIN................

Ja tämän, jommankumman vaihtoehdon :p, jälkeen arvostelu olisi tarjottu jollekulle kunnon action toiminta junkie freakille joka olisi arvostellut tämän EEPOKSEN kokonaisen sivun, tai miksei samantien AUKEAMAN =), arvostelulla (ja sanomattakin selvästi olisi pamauttanut ansaitut 5 tähteä :saint:, vaikka sitten "maksetusti" jos ei muuten) :saint:... *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B) B) B)!!!11

Mutta ei, tämä päätettiin tehdä näin :x, EI VITTUJEN HUOH KEVÄT!!!11 |O Noh, ainakin pääsin avautumaan kunnolla :saint:, mikäs sen kivempaa :), EI MIKÄÄN *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! No mutta :p...


...nyt tästä katsomaan ja NAUTTIMAAN TÄYSIN (*)SYDÄMMIN(*) tästä EMÄ-ÄIDISTÄ *SYDÄN*!! Tyhjäpää sankari saa itkeä nurkassa häpeissään :|, ehkä ensi kerralla tietää mitä pitää tehdä :)! Vai olisiko hänestä miestä siihen :x, jaa-a, jaa-a....... Stallone aineskin tulee uniin ja raiskaa (ei kirjaimellisesti, kuten eräs ehkä haluaisi kun ei kerran tiedä miehisistä touhuista YHTIKÄS MITÄÄN :|, omista pilipali pippeli touhuistaan varmaan sitäkin enemmän..., HUOH |O) tästä EMÄTEOKSESTA :|... |O... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU MOTHA-FUCKING YEAH B) B) B)!!!11 Ainii, kuole toki pois kun ehtinet, pilipali pippelitouhuistasi, "SANKARI".......................... :| :| :|... |O |O |O

Päivän TOD tod TOoOoOoOoD ällöttävä(t) kuv(t)

No ei saatanan v|ttu mitä paskaa :$...:x...:o... -Arvostelijat on sitten vammasta porukkaa ikinä. -Antaa nyt neljä tähteä jollekin kotimaiselle teini huora leffalle ja...

...kauan odotettu TOD LOiSTavuus saa vain kaksi tähteä -ja muutenkin arvostelut on ängetty pienellä sivun alakulmaan -kun taasen über paska kotimainen saa jättikokoisen arvostelun. -Ei ole kyllä kaikki ihan kotona tällä arvostlijalla. -Minulla olisi täysin päin vastoin -Expendablesilla peräti 5 tähteä ja mega-arvostelu -ja kotimaiselle ripulipaskalle 1 tähti ja mitättömät arvostelut. -Tosin -mitkä arvostelut kun en halua edes nähdä moista sontaa.

EDIT. Mutta eipä annetä tämän pikku seikan pilata intoa mennä katsomaan leffaa illalla. -Maltan tuskin odottaa.

Perjantain ensi-ilta Nro 4

The Expendables

Paras viimeiseksi. -Tätä leffaa on jo raiskattu vaikka missä muodossa blogissamme..., mutta vihdoin ja viimein perjantain ensi-illoissa. -Tänään se on sitten edessä. -MatoApinan yhteinen taival kohti teattereita katsomaan tätä kerrassaan fantastisen upeaa -ei saa unohtaa -TOD LOiSTavaa leffakokemusta.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Micmacs

Trailerin perusteella näytti olevan ihan vauhdikasta toimintaa luvassa tässä elokuvassa..., mutta ehkä kuitenkin hitusen (100%) parempaa toimintaa luvassa eräässä toisessa tänään ilmestyvässä leffassa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Sisko tahtoisin jäädä

Stone Cold sanoisi tähän leffaan: -"Gimme a hell NO" -ja minäkin (Hulk) -sanon sen perinteisen -"ei kiitos". -Leffan mainoslause -"pyydä treffeille tai suksi vittuun" kääntyy minun suussani -"suksi vittuun jos pyydät treffeille" (kattomaan tota leffaa).. -Ja minua itseasiassa pyydettiinkiin mukaan kattomaan tota..., mutta totesin -hieman kauniimmin kuitenkin -että jättäisin väliin.

Perjantain Ensi-illat Nro 1

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore

Ykkösen omistin joskus VHS:ssänä -ja se oli ihan viihdyttävä. -Ehkä tämän jatko-osan voisi sitten hankkia mikäli tulee DVD:lle boksina missä molemmat leffat..., mutta teattereista pysyn ainakin kaukana.

The Simpsons

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Homer-sedän parannus. Homer alkaa katua kitsauttaan, ja pian hän herättää kaikissa kateutta olemalla kaupungin anteliain mies. - Vierasääni: Joe Mantegna.
...
Kuulostaapa hauskalta -odotan innolla. -En tosin yhtä suurella kuin illan leffaa.

Stone Cold (3:16); Gimme a Hell Yeah B)


P.S. Eric Roberts a.k.a. James Munroe "I Own You" (/"This movie Own's")


Stone Cold Steve Austin a.k.a. Paine "Gimme a Hell Yeah"

Perjantain 13. päivän typy

Eipä taida kyllä nyt olla mitään tekemistä perjantain 13. päivän kanssa. -Paitsi tietenkin tänä kyseisenä päivänä ei tietenkään onnista -you know minkä asian suhteen -joten kyllä liittyy sittenkin.

Perjantain 13. päivän kuva

Enpä jaksanut etsiä 13. päivä aiheista päivän kuvaa -jotenka päätin muokata oman hauskan perjantai 13. päivän kuvan käyttämällä TÄTÄ kuvaa pohjana. -Aika hauska vaikka ite sanon.

Perjantain 13. päivän liikkuva kuva

Liikkuvana kuvana olisi tollanen punainen pääkallo joka ilmestyy pimeästä -ja kalmakanin viikate kimaltelee samaten kuin oheinen teksti -Happy Friday the 13th!

Perjantain 13. päivän makee kuva

Olishan tollanen Jason Vorhees lelufiguuri ihan komea koriste hyllyn päällä. -Voisi vaikka merkata kauhuleffa hyllyn sillä.

Perjantain 13. päivä

On jälleen perjantain 13. päivä. -Toivottavasti päivä ei tuo mitään ikävää tyyliin -The Expendables lässähtää kuin pannukakku -ja paikoista joissa olin työhaastattelussa soitetaan etteivät otakkaan minua töihin. -Edellä mainitun kohdalla minulla on vahvat epäilykset että niin tulee käymään..., mutta jälkimmäisestä minulla on kyllä sellainen kutina että pahalta vaikuttaa.

-Sitten muuta -liittyen perjantain 13. päivään. -Voisi käyttää sitä taas teemana päivän makeissa kuvissa jne.. -Elikkä alas voisi pistää vielä päivän otsikostoa.

  • Perjantain 13. päivän makee kuva
  • Perjantain 13. päivän liikkuva kuva
  • Perjantain 13. päivän kuva
  • Perjantain 13. päivän typy
Sitten vielä perjantain perus otsikot..., eli tietysti perjantain ensi-illat. --Eikä toki saa unohtaa toisia perus blogauksia -nimittäin TV-sarja esittely.

EDIT. Hoitakaamme nämä muut blogaukset aamulla. -Pitäähän silloin olla jotain tekemistä jotta aika kuluisi ja you know what lähenisi lähenemistään ;)..

Odotus on päättynyt; The Expendables ON TÄÄLLÄ!! *SYDÄN*


Voiko tätä uskoa todeksi, The Expendables on VIHDOIN ja VIIMEIN täällä :o :o :o... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU MOTHA-FUCKING YEAH B) B) B)!!!11 Jonka johdosta Hulkin blogaama "päivä jäljellä (Expendablesiin)" sai pamahtaa tuusan nuusaksi "expendables style" :saint:... *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Tai no täytyy tässä vielä nukkumaan mennä, herätä, puuhailla kaikenkaista muutama tunti, syödä, jatkaa puuhailua, lähteä leffateatteria päin ja..., no mutta, TÄNÄÄN se on täällä :saint:, ja siitähän oli juuri kyse, joten..., OU FUCKING YEAAAAAAaaaaaaaah................


Ei kai sitten muuta :)... :/... :'(, paitsi että..., mitein tässä pystyy muka nukkumaan :x, puhumattakaan ettei kuolisi sydänkohtaukseen sydämmen JÄRKÄLEMÄISEN tykytyksen johdosta :o?!? Noh, jaa-a, JAAAAAAAAAAAAAA-AH....................... Hmmmm, noh, luulisi näin taivaanomaisen taivaallisen elokuvan pyörivän taivaassa täydellä häkällä :), joten..., WE ARE SAVED!! HALLELUJAAAAAAAAAAaaaaaaaaah!!!11 Niin, Hallelujah for The "FUCKING AWESOME" Expendables!! Alkaispas tää jo pyörimään leffateatterissaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH (jossa me siis oltaisiin :p) =).............. Tod TOD TOOOooood *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU MOTHA-FUCKING YEAAAAAAAaaaaaaaaaaaah B) B) B)!!!11