tiistai 5. maaliskuuta 2024

Päivän leffa + poster

Käytiin katsomassa MatoApina tiimillä uusi Dyyni: Osa 2 elokuva ja kyllähän se vaikuttava elokuva oli - vaikka tosin paikoin tuli hieman nukahdeltua..., mutta se menkööt väsymyksen piikkiin - ei sen että leffa olisi ollut puuduttava. Vaikka pitkähän se olikin. Leffan julisteessa leffalle on annettu neljää -ja viittä tähteä (⭐️) -ja kyllä se on minunkin (Hulk) annettava se ⭐️⭐️⭐️⭐️ tähteä - oli kyllä hyvä elokuva. 

Päivän jälkiruoka + extra juoma(t)

Jälkiruoka tuli käytyä syömässä Redin gateau kahvilassa.
Otin siellä tollasen Latten juomaksi...
...-ja jälkiruoaksi otin tollasen mustikkaleivoksen. Kuva on Google-kuva koska unohdin kokonaan ottaa oman kuvan.
Sitten ollaankin jo menossa illan leffaan ja mukissa jo pieni vihje mitä mennään katsomaan. Siinä kaatuu mukiin perus Coca-Cola.
Siinä vielä muki perus leffamässyjen vieressä (Suffeli Puffi & Pätkis). 

Päivän juoma

Ruokajuomaksi siellä Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa otin ihan perus Coca-Colan. 
Ja se PAKOllinen hörppykuva oli tottakai otettava. 

Päivän ruoka

Söin aamupäivällä kolme ylijäänyttä scorizomakkaraa voitaikinarullassa.
Sitten myöhemmin iltäpäivästä tuli käytyä pitkästä aikaa syömässä Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa ja otin siellä kanakebab ranskalaisilla.
Siinä vielä itse annos. Oli kyllä ihan kelpo annos.

Iltis uutisoi asiasta

Tässä vielä linkki Iltiksen artikkeliin meneillään olevasta Instaface-kusahduksesta.

JUURI NYT|Facebook ja Instagram menivät nurin

IG (InstaGram) myös kusee

Tämä(kin...)!
siis
Kusee
:-(

FB (FaceBook) kusee :-|

En tiedä
joku
Maailman-laajuinen
Epidemia!
:-[
Hulk blogaa tästä myös.
Tai ehkä jo blogasi,
en tiedä kumpi on nopeampi.
:S@int:

Päivän ällöttävä tapahtuma

Ja sen tapahtuman nimi on -"Facebookin kaatuminen". Toivottavasti korjaantuu sillä olisi kiva kuitenkin päästä päivittämään esim. illan leffakäynti ja on sitä Facea muutenkin kiva selata. Onneksi sentään ei ole samaa kusahdusta täällä Bloggerissa - sentään saa blogaistua illan leffan ajallaan. Facebookiin pitää varmaan sitten laittaa jälkikäteen jahka se tuosta korjaantuu.

Päivän peli 4/4

Tämä viimeinen peli on Game Boy colorille tehty Animorphs niminen peli. 
Ja tämä peli osoittautuikin sitten kaikista hankalammaksi. Mokoma strategiapeli missä oli liikaa kaiken maailman ohjeiden lukemista joista silti en päässyt jyvälle mitä pelissä piti tehdä. Sinne tyssäsi siis sen pelaaminen kuin seinään. Mutta ihan kiva kuitenkin että pelikokoelma kuitenkin kasvaa ja voinhan sitten antaa näitä pelejä siskonpojalle jos hän innostuisi Gameboysta.

Päivän peli 3/4

Tämä kolmas peli on myös klassiselle Game Boylle tehty - Boxxle niminen peli. 
Tämä peli osoittautui varsin helpoksi ja yksinkertaiseksi. Pelissä piti vain siirtää laatikoita paikasta (A) paikkaan (B) ja levelit muuttuivat haastavimmiksi mitä pitemmälle pääsi. Ehdottomasti hauskin näistä ostamistani peleistä.

Päivän peli 2/4

Toinen peli mikä löytyi eilen sieltä Kampin Konsolinet kaupasta on tämä klassisen Game Boyn Gargoyle's Quest niminen peli. 
Senkin pelaaminen hieman tyssäsi heti alkuunsa. 
Kun Googletin kuvaa pelin kotelosta sattuipa myös löytymään kuva itse pelistä juuri siitä kohtaa peliä missä kuolin ja luovutin pelaamisen. Mutta muuten ihan hauskan oloinen tasohuppelypeli tämäkin. Sitten kohti seuraavaa peliä - nyt vain tälleen nopeasti testaan kaikkia.

Päivän peli 1/4

Eilen tuli ostettua Kampin Konsolinet kaupasta neljä uutta Game Boy peliä joista eka on tämä Powerpuff Girls peli. 
Sen pelaaminen tyssäsi siihen kun pääsin ekan päävastustajan kohdalle ja olin tuhlannut kaikki ammukseni ampumalla tyhjään ja sitten ei löytynyt lisää ammuksia mistään enkä täten pystynyt tekemään sille pahikselle mitään. Seuraavalla yrittämällä kerään sitten eka ammuksia riittävästi ja ammun vain sitä pahista. Muutoin vaikutti ihan yksinkertaiselta tasohyppelypeliltä. 

Happy Birthday Adriana Barraza & Fred Williamson

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Elokuvista Babel..., Drag Me To Hell ja Blue Beetle tuttu Adriana Barraza täyttää tänään 68-vuotta. Sitten elokuvista Hämärästä aamunkoittoon ja Starsky & Hutch tuttu Fred Williamson täyttää tänään 86-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 molemmille synttärisankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki. 

Happy Birthday following actors