tiistai 13. kesäkuuta 2023

Päivän "toinen iltapala" ruoka ja jälkiruoka

No eipä tämä nyt kovin raskas ollut..?! 😵 Olisi voinut vaikka heittää pari tonnikalapurkkia tän sekaan... 😋 No sentään on edes kaksi (2) pakettia, yleensä syön vaan yhden. Mutta, joku taikinan tynkäkin tossa näyttää olevan, mikäköhän...?!?

No pullia sitten vähän pyöräytin, kun ne oli pakkasesta vähän loppuneet... En ole pahemmin näitä jaksanut blogata (paitsi silloin alussa, kun aloin taas blogaamaan), koska ei oikein huvita samoja blogailla... 😕😓😋😁 Nyt vaan sattui taikina lojumaan pöydällä (olin khyllä kohottanut sitä jo n. tunnin), niin sain intoa blogata pullat(kin) 😇


Olisi voinut luulla tota pizzataikinaksi, joka... No ei ole kaukaata haettu, siitä onkin jo vähän aikaa kun viimeksi omatekoisen pizzan väänsin =) Mutta ihan hyvä - ja makea :) :P :D - iltapala tosiaan oli :) Sen takia en tonnikalaa heittänyt sekaan, koska piti pullille jättää tilaa :saint: Mutta, ei kait kun kohta huomista - pitäisi olla hyvät mätöt luvassa ja jotain leffan tynkääkin =) Tuleeko arvostelua..? Sitä en vielä tiedä (...tai khyllä tiedän, mutten kerro) :| =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEHEEEeeeee :D

Päivän "1/3 osa" ruoka (+esittely)

Joo pizzaa sitten vetäisin naamaan, aika kevyt vaan... 😖😕 Vielä kun katsoo otsikkoa, niin en edes syönyt koko pizzaa, vaan 1/3 osan siitä 😵😓😋😁 No annoin seuran syödä enemmän, tiesin että illalla pitää sitten jotain vähän tukevampaa vetää... Löytyy tosiaan Dr. Oetker Ristorante Mozzarella (355g) ja juomana Mysoda Cola Drink Mix (0,5L).

Siinäpä se pizzan, noh... 'jämä' on kannettavan ja TV:n kera 😇 Siellähän näkyy Hulkin blogaus, että päästiin jo nyt 2010 vuoden blogaus määrään, vaikka ollaan vasta n. puolessa välissä vuotta 😳 On meillä khyllä hemmetin kova tahti 😎 Ja hyvä niin, uutta ennätystä vaan paukuttamaan rikki 😍


Mutta joo, tämmöinen 'kevyt' ruoka - jota olisi kokonaisen pizzan syöntikin ollut, mutta.. No illalla sitten tosiaan vähän jotain tukevampaa :)

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi tein puurot Aprikoosi-Chilihillon kera. Ei kai sitten muuta.

Päivän ruoka

Nyt taas vähän kevyemmin tänään. Vetäisen noi paprikat tollasinaan - jaksa nyt säilyttää niitä jääkaapissa ja miettiä mitä niistä voisi kokata.
 

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi vuorossa terroristiteemaista toimintaa kun päästään elokuvaan - Collateral Damage - Sivulliset uhrit. Sitten vaan elokuvan pariin. Mutta eka tietty ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!11111

2010 lukema 1757 saavutettu

Ja tällä blogauksella (turhake sellaisella) saavutamme vuoden 2010 blogitilaston 1757 blogausta. Eipä kait sitten muuta. 

VÄLIVIIVA


 

Päivän leffa

Arska-maratonissa päästään 2000-luvulle ja tasan 2000 ilmestyneeseen scifirymistelyyn - The 6th Day - 6. päivä. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. Niin ja tietty - ARNOLD FOREVER...!!!!!111111

Päivän makee(t) kuva(t) + yksi ällöttävä kuva

Kävin riisumassa talviturkin lähirannalla ja nappasinpa kuvan laiturilta. Kyllä tosta kelpaa pulahtaa uimaan. Vai kelpaako🤔...?
Päästään otsikon päivän ällöttäväään kuvaan nimittäin laiturin tikapuista puuttui kaksi askelta tehden veteen menosta hankalan ja samalla hengenvaarallisen. Toivottavasti asialle tehdään jotain.
Sitten takas makeisiin kuviin nimittäin saunalaituriin Nro 2 mistä puolestaan pääsi helposti uimaan. Siinä on jopa mukavampi penkki. Kyllä tosta(kin) kelpasi pulahtaa uimaan.

R.I.P. Treat Williams (1951-2023)

Suru-uutisia maailmalta. Näyttelijä Treat Williams on kuollut moottoripyöräonnettomuudessa 71-vuoden ikäisenä. Hänet muistetaan mm. elokuvista Hair..., Phantom - Mustanaamio ja The Devil's Own - Pahan oma.

Kepeät mullat ja lepää rauhassa Treat Williams 🌺.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Ace Ventura: Luonto kutsuu ja Oopperan kummitus tuttu Simon Callow täyttää tänään 74-vuotta. Sarjasta Full House ja elokuvasta New York Minute tuttu Ashle-y Olsen täyttää tänään 37-vuotta. Elokuvista The Road..., Dawn of the Planet of the Apes ja X-Men: Apocalypse tuttu Kodi Smith-McPhee täyttää tänään 27-vuotta. Elokuvista Kaksin aina kaunihimpi ja New York Minute tuttu Mary-Kate Olsen täyttää tänään 37-vuotta. Elokuvista Santa Claus..., Jungle 2 Jungle ja Wild Hogs tuttu Tim Allen täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Kellopeliappelsiini ja Halloween (2007) tuttu Malcolm McDowell täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Elokuvista That Thing You Do..., Sweet Home Alabama ja Harold & Kumar go to White Castle tuttu Ethan Embry täyttää tänään 45-vuotta. Thor elokuvista tuttu Kat Dennings täyttää tänään 37-vuotta. Elokuvista Good Will Hunting..., Amistad..., Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest ja Thor tuttu Stellan Skasgård täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvasta The Fantastic Four..., Cellular ja Captain America: The First Avenger tuttu Chrid Evans täyttää tänään 42-vuotta. Sitten vielä elokuvista Shanghai Knights..., Kick-Ass..., Godzilla ja Bullet Train tuttu Aaron Taylor-Johnson täyttää tänään 33-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.