perjantai 16. tammikuuta 2009

Päivän makee kuva

Menis melkein päivän kuvastakin -onhan toi nyt melko hauska, mutta enemmän se on makee. -Onhan toi nyt aika makee, eikös..?

Päivän kuva

Jälleen jatkuu näillä "aamiaispöytään iloa"-kuvilla. -Tänään päivän kuvana on tollanen hauska tomaattiukkeli ja mandariiniukkeli jotain aidan kanssa pelleilemässä. -Hauskan näköinen asetelma -siksi päivän kuva. -Joops.

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Disco Ormene -Discomadot

Tällä leffalla ei ole mitään toivoa, että menisin katsomaan sen teattereihin -ja ylipäänsä tulla katsotuksi DVD:ltä, telkkarista tai vaikka tietokoneelta ladattuna -ei kyllä mitään mahiksia. -Niin ultimate "ei kiitos"-elokuva ettei sen "ei kiitos"-maisemmaksi voi enää mennä. -Toisaalta, toi onkin enemmän lapsille suunnattu, mutta silti. -Kyllä jotkut lastenleffat kiinnostaa, kuten esim. Madagascar tai Shrek, mutta niissä onkin se ero tähän verrattuna että ne on Hollywood kamaa. Tää on joku saksatanska yhteistyö.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

The Wrestler

Kattoo, jos vois harkita -kuitenkin leffaa on ylistetty, että päätähti Mickey Rourke kuulemma tekee näyttävän paluun -ehkä jopa Oscar-pystin veroisen. Golden Globe on jo pokattu suorituksesta ja sekin on jo aika merkittävä palkinto. -Tämän leffan pistän korvan taakse, jos vaikka tulisikin sellainen päivä, että huvittaisi mennä katsomaan se.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

The Boy in the Striped Pajamas

Sota-aiheinen draama ei kuitenkaan ihan yllä kiinnostuksen kohteeksi käydä teattereissa katsomassa. -Täytyy olla kunnon sotaspektaakkeli kuten esim. Pelastakaa sotamies Ryan, niin sitten herää kiinnostus. -Tämän joudun pistämään niihin "ei kiitos"-leffoihin -valitettavasti.