maanantai 9. kesäkuuta 2008

Maanantain "Jalkapallon EM 2008 typyäänestys" typyt!

Kuten blogistani voi lukea, niin päätinpä siellä aloittaa löytämieni jalkapallotypykuvien avulla Jalkapallon EM-kisojen kunniaksi lähes jokapäiväisen typyäänestyksen, jossa kruunataan voittaja jomman kumman sen päivän EM-otteluiden osapuolien väliltä. Joten sinne kaikki mars mars äänestämään suosikkitypyään, -maataan, -joukkuettaan tai ihan mitän vaan :D, kunhan jompaa kumpaa =), eli kuten kuvasta näkee

HOLLANTIA tai ITALIAA!

Blogaan jalkapallotypyt myös Matoapinan blogeihin aina kun se sattuu typyvuorolleni (tai Hulkin kun hän ei pääse blogaamaan, kuten nyt) :saint:, mutta itse äänestys onnistuu vain omassa blogissani B)!

Hollanti on aina ollut yksi henkilökohtaisista suosikeistani :saint:, mutta kisan järjestäjänä omaavieni ennakkotietojen perusteella voin sanoa B)... :D... :P, että tulen kannattamaan Ruotsia eniten :o... Malttakaa lauantaille, jolloin vuorossa on Ruotsi-Espanja, niin näette miksi ;)!

Päivän kuva!

LOL :D! Mitäpä siihen lisäämään :D, paitsi että toivottavasti Matskulta (eli itseltäni :D) ei tuu noin karseaa typyä :x... :D!

Taas "samat" :saint:... :'(... :x... :p... :D!


Joo yö työt kutsuu, kohtapuolin :p, taas :saint:... :|... :'(... :p... :D, joten..., no hyvänyön blogaus tää vähän on mun osalta :saint:... :'(, joopS :p... :D! Joo jos muuta blogattavaa ei tänään tule :/... :'(, niin tää voi olla sisällysluettelo "uhraus" blogaus :), jonka khyllä sitten siirrän jollekkin toiselle päivälle myöhemmin :saint:, joten..., joopS :p... :D! Joo eli :p...

Taas "samat" :saint:... :'(... :x... :p... :D -kuva!


...ÖÖÖööö :p, kaippa sitten vaan hyviä öitä :saint:... :x... :'(, joopS :p... :D!