lauantai 18. marraskuuta 2023

Päivän leffa

Pistetäänpä pitkästä aikaa uusintakatseluun tämä mainio rikoselokuva - Scarface  -mitä arvuuttelin myös tuossa mikä elokuva? - blogauksessa. Ja oikea vastauskin sieltä tuli. Nyt en sano tuttuun tapaani -"ei muuta kuin leffaa pyörimään" -koska olen jo katsonut leffaa tovin joten nyt ei muuta kuin takas leffan pariin.

Päivän jälkiruoka

Tässäpä seisoo jälkiruoka 😇😋 Onpas muuten "outo"...

Niin että "outo" ilme TV-sarjan kilpailijalla, ihanQ se nauttisi mun herQista 😲😱😋😂

Noh, piti sitten ottaa toinen kuva - koska herQt ei oikein erottuneet 😖😕😓😋😆 Nyt ei näytä "TV:n hahmo" nauttivan, ei sitten yhtään 😖😰😋😄 En nyt rajaa sitä, sen voi itse tehdä - jos asia kiinnostaa...


Niin, kai noi "pitää" esitellä; Cloetta Malaco TVmix Original (340g 2,89e) ja Cloetta Polly Milkchoco (with a taste of milk chocolate, arrack and buttertoffée - 200g 3,59e). Varsin hyvät herQt oli =) :P

Päivän juoma(t)

Sieltä JK Shop • Japanese & Korean Shopista ostin tollasen pikkupullon sitä samaista riisimaitojuimaa mitä ostin myös ison pullon ruokajuomaksi. 
Sen pikkupullon join kotimatkan aikana ja tottahan toki oli sitten otettava tollanen hörppykuva. 
Vaikka olin ostanut sen ison pullon sitä riisimaitojuimaa niin kotona avasin kuitenkin ruokajuomaksi tollasen Robby Bubble Peach limpparin minkä olin joskus ajat sitten ostanut ruokajuomaksi. 

Päivän ruoka (by Hulk)

Siinä se ramen mistä tuli kyllä aika tuhti olo että ihan hyvä vaan etten tehnyt niitä Chicken Kaarageja vielä tähän oheen. Tässä ranenissa oli kuitenkin kaksi pakettia makkaroita ja kolme esikeitettyä ankanmunaa + nuudelit niin eiköhän ne riitä. Hyvä setti oli.

Maanantain ruoka ostosten esittely

Tänään tuli käytyä siinä JK Shop • Japanese & Korean Shopissa ja tuli ostettua sitä viimeksi paikanpäällä syömääni Chicken Kaaragea yksi paketti. Ruokajuomaksi lähti tollasta riisinaitojuomaa. Nämä piti olla tälle päivälle lisukkeena ramenkeitolle..., mutta säästän tämän sittenkin maanantaille.

Ja vastaus on... -oikein

Ja sieltä tuli oikea vastaus kuin tykin suusta😎. Scarface on elokuva ja Michelle"Elvira"Pfeiffer tosiaan näyttelijä. Tämä taisi olla liian helppo.

Päivän juoma

Pitkästä aikaa minulta "päivän juomaa", tai että otsikkoon laitan sen ja lisään labelin... Esittelyssä tästä mainitsin, ja "päivän ruuassa" nämä näkyivät 😊 Mitä asiaa mulla sitten on? 😵 Noh, näitä colia tulee nyt näkymään - koska..?! 😨 No huomasimpa, että ne menee kohta vanhaksi... 😰😰 Joten, ne pitää äkkiä juoda pois - mikä tulee olemaan aika vaike... siis helppo tehtävä, colan suur-ystävälle 😍😎 Noh, onneksi noita ei ole montaa pulloa jäljellä - tai onneksi ja "onneksi"...



Eli, älkää ihmetelkö miksi kokoajan juon samaa..?! :x On tossa khyllä toi Amppari(kin), mutta se oli seuralle... Pöllin khyllä siitä vähän itselleni, että sain sekoituksen (mikä näkyy tossa "päivän ruoka" blogauksessa...) =) :P Että, sellaista... :) :P :D

Päivän ruoka

No se "uusi" makuhan oli suolakurkku, ja... No tosi hyvin sopi tähän, ihan hyvin voi tulla uudeksi lisukkeeksi 😊😋

Tässäpä se on valmiina, varsin tuttu näky - montakohan tämmöistä kuvaa olen jo julkaissut, olisi kiva tietää..?! 😵

Tässäpä ollaan TV:n äärellä 😇


Juomasta piti olla jotain asiaa? Noh, ensi blogauksessa sitten... :)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, taas oli Lasagneton vuoro - juurihan sitä vähän aikaa sitten tein..?! 😵😕😓😋😁 No seura halusi (taas) sitä, ja itseänikin teki se mieli - joten... Mutta, nyt en laita näitä toiseen blogiin - koska ostettiin ainekset puoliksi - joten...


Ne jää nyt esittelemättä, tosi iso harmi(?)! =( :P :D No joku erikois "maku" tässä sentään on, tarkimmat sen varmaan jo huomaa... Mutta pureudutaan siihen tarkemmin seuraavassa blogauksessa (ja juomastakin on jotain asiaa...) :saint:

Mikä elokuva?

Pitkästä aikaa mikä elokuva? visailua. Nyt pitäisi olla niin helppo että ei muuta kuin arvailemaan. Näyttelijästä lisäpisteet. 

Päivän makee kuva

Nyt on kuuluisa Coca-Cola rekka nähty ja valokuvattu ja ihan nätin kuvan sainkin napattua. On se kieltämättä makee näky.

Music & Lyrics

Bezos I

CEO, entrepreneur
Born in 1964
Jeffrey
Jeffrey Bezos
CEO, entrepreneur
Born in 1964
Jeffrey
Jeffrey Bezos
Come on, Jeffrey, you can do it
Pave the way, put your back into it
Tell us why
Show us how
Look at where you came from
Look at you now
Zuckerberg and Gates and Buffet
Amateurs can f**king suck it
f**k their wives, drink their blood
Come on, Jeff, get 'em!
[*screams*]
...

Päivän kuva

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa joten olihan se otettava päivän kuvaksi tänne MatoApinaan. 

Happy Birthday Tim Guinee and Damon Wayans Jr.

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Elokuvista Blade ja Ironman tuttu Tim Guinee täyttää tänään 61-vuotta. Sitten elokuvista Dance Flick..., Katastrofikytät ja Let's Be Cops tuttu Damon Wayans Jr. täyttää tänään 41-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🥳🎂 ja Happy Birthday 🎁🎈🥳🎂 kaikille päivänsankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.